mayshai

New member
יש פה חולוניות???? יש לי שאלה

מחפשת איזורים טובים בחולון. שמעתם על פרוייקט פעמוני ארזים???

צהלולים

New member
../images/Emo53.gif בנות בבלי ורמת אביב- התיעצות

עקב אילוצים שונים, אנו נאלצים להחליף דירה בשנה הקרובה. מכיוון ששנינו עובדים באזור צפון ת"א, השכונות הבאות בחשבון הן בבלי או רמת אביב (על כל שלוחותיה). פונה לאלה שגרות באזור בשאלות הבאות: איך השכונה באופן כללי? יש מתנ"ס/חוגים טובים ברמה גבוהה? איך בתי הספר והגנים? יש הרבה ילדים? הרבה זוגות צעירים? אוכלוסיה - נעימה? צפונית בטירוף? צעירהע/זקנה? מקומות בילוי וקניות (?) האם צריך אוטו לכל דבר, או שאפשר ברגל? ולסיכום - האם הייתן ממליצות על השכונה לזוג בני 30 פלוס עם ילד אחד (בינתיים) ועוד איזה שניים לעתיד?... המון תודה, מקווה לפזר באמצעותכן את הערפל...

../images/Emo32.gif יש כאן מישהי מקרית גת?

יש לי שם דירת שלושה חדרים שאני מעוניינת למכור אבל אני לא תושבת האזור והייתי רוצה לדעת איפה נהוג לפרסם שם מודעות? במקומון? בידיעות או מעריב? אצל מתווכים? אחר? תודה מראש

rey

New member
המיטב שבמיטב -אייך?? לאן נעלמת?

היית שיא הפעילה כאן , ואת חסרה ... אני מקווה שלא נפגעת ממה שהיה כאן, אני בטוחה שאף אחת לא התכוונה לזה ... יאללה ! תחזרי, מתגעגעים...

bebe2005

New member
מחפשת עבודה :))

מחפשת עבודה באיזור השרון ואו תל אביב בתחום יחסי ציבור שיווק שעות נורמאליות שאפשר גם לגדל את הגוזלים :)) (העבודה הקודמת שלי הייתה שעות מטורפות ואני לא מסוגלת לחזור לזה). אם מישהי מכירה אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר אפשר לאי מייל שלי [email protected] או להשאיר הודעה כאן תודה מכל הלב ויום נעים

mayshai

New member
מקפיצה

מקפיצה בשביל עצמי מחפשת חולוניות כדי להתייעץ על אוזורי מגורים וגנים בחולון

../images/Emo193.gifתודה רבה ועדכון-

הייתי בקופ"ח ומשם שלחו אותי למיון שם בדקו אותה ובהתחלה היה חשש לקשירה במעיים(רציתי להתעלף
) אח"כ עשו לה ספירת דם והכניסו לה אצבע לטוסיק- מסכנה איך בכתה. אבל אמרו שהכל בסדר ולתת לה מים(???)במידת הצורך.וכנראה שזה קרה בגלל המאמצץ של עשיית כל כך הרבה קקי לאחר שבוע של עצירות (למרות שאין פיסורה) תודה בכל מקרה היא עכשיו בסדר גמור ישנה בלילה טוב
חוץ מזה שהיא כל היום עושה לי בועות
מרוק הכל בסדר. תדה על ההתעניינות.

029y

New member
מיטבי בוקר טוב../images/Emo24.gif

פיספסתי מה קרה למיטב?על מה אתם מדברים?בכל אופן מוסרת לך הרבה בריאות,שתרגיש טוב. שמחה שחזרת!! יום טוב

../images/Emo6.gifחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השכונה בצפון ת"א ככה שקניונים וחוגים לא יחסרו לך. גם פלצנות ומחנק לא חסרים שם. בבלי ידועה כ"שכונת הגרושות"

תוליק 1

New member
גרנו פעם בבבלי ו....לא התגרשנו

חוץ מזה השכונה קרובה לכביש יציאה וכניסה לתל אביב והגישה נוחה מאוד. כמו כן היא קרובה לרחוב יהודה המכבי ששם יש לך כמעט הכל. והכי חשוב בתור אמא לילד או ילדה : תהיו קרובים לפארק הירקון שזה לבד צ'ופר ענק. מעבר לכך מה שאמרה קודמתי לגבי חוגים וכו' היא צודקת ובשכונה יש מתנ"ס לא רחוק מהסופר שבו יש משחקיה וג'ימבורי עם מפעילה מבוגרת ומאוד מאוד נחמדה. לגבי האוכלוסיה אני חושבת שהיא מעורבת עם נטייה קלה לכיוון המבוגרים אבל מה רע בכך? בתל אביב בכלל רוב האוכלוסיה היא מבוגרת. אנחנו מאוד מאוד אהבנו את השכונה בקיצור בבלי מומלצת בחום אבל שימו
שהדירה שתיכנסו אליה לא תהיה קרובה מדי לדרך נמיר. דירה עורפית בדרך נמיר זה בסדר אבל לא חזיתית. חבל שכל הפיח , הסירחון והרעש יגיעו אליכם. חוץ מזה אחלה שכונה והייתי שמחה מאוד לחזור אליה.

bebe2005

New member
נראה לי שאת מתבלבלת עם מישהי אחרת

נראה לי שאת מתבלבלת עם מישהי אחרת אבל איזה נחמד את מפרגנת :))

mash252511

New member
שמעתי שליד הקניון בחולון יש פרוייקט

נהדרים לא יודעת איך קוראים להם אבל תהיי שם ותראי ממש שינו את האזור וגם קרוב למרכז

mayshai

New member
יקר מאוד שםםםםםםםםם

האזור נקרא ח-300 אבל יקר שם בטירוף. ראנו פרוייקט ליד אורט חולון ברחוב פרופסור שור . מכירה אץ האזור??

noga30

New member
אני מכירה את האזור

אני ממליצה לך להכנס לעשות סיבוב בנווה- ארזים כדי להתרשם לבד, היא די מוזנחת. אין לי מושג לאיזה בית- ספר יסודי הילדים של השכונה שייכים, אם הוא היה מוצלח כנראה שהייתי שומעת עליו, מה שכן יש שם כמה גנים פרטיים טובים. הצד השני של פרופסור שור הרבה יותר טוב וגם אמור להיות יותר יקר. חוץ מזה את צריכה לקחת בחשבון שהפרוייקט נמצא על כביש מאוד סואן וממש בקצה המגורים של העיר וגובל עם אזור התעשיה. כדאי לרכוש שם דירה רק אם המיחר ממש אטרקטיבי, כי אני מאמינה שאם תרצו למכור לא יהיו הרבה קופצים. אגב, איזה מחיר הם מבקשים?

למעלה