Big Mam

New member
OFF לגמרי..צריכה עזרה

היי, בטוח פה תהיה מישהי שתוכל לכוון אותנו... אנחנו מעוניינים לצאת לטיול בארה"ב. בגדול אנחנו יודעים לאן רוצים להגיע,אבל מאוד קשה לנו לאמוד את ההוצאה. פרט לטיסות שנסגרות מכאן,מישהי יכולה לתת לנו קצת אינפורמציה על השכרת רכב,מוטלים,טיסות פנים ארציות(אם כדאיות או שעדיף לשכור רכב). הטיול מתוכנן לתקופה של שבועיים,כשהלינה תהיה במוטלים/בתי מלון.. מישהי יכולה בהערכה גסה לתת לנו סדרי גודל?כמה טיול כזה צריך לעלות? תודה

ליאת03

New member
אם תתני יותר פרטים,

אוכל גם אוכל לעזור... מתי? איפה? מספר ילדים? מה אתם רוצים לעשות? טיולים? פארקים? דיסני? בדיוק תכננתי לנו את הטיול "שלנו" לפארקים באזור יוטה. רכב, מלונות, טיסות. הכל.

Big Mam

New member
ביולי,אנחנו זוג ,הילדים נישארים פה

אשמח להצעות,על המסלול חשבנו שנעולים עכשיו האירו את עניינו שלא פרקטי. ניו יורק צפון קרולינה מאימי ולאס וואגס. אשמח לשמוע ולעזרה.

ליאת03

New member
אז ככה:

נראה לי שכדאי להתמקד ב"צד" אחד. אני הייתי חושבת קודם על "סוג" הטיול: פארקים-טבע/ערים-מוזיאונים, וכדומה. ואולי אתם רוצים שילוב. מעבר לכך, האם יש מקום שאתם לא רוצים לפספס? האם אתם "מחוייבים" להיות במקום מסויים (שילוב של עבודה/משפחה)? מבחינת כספים, בגדול - אם אתם עוברים בין החוף המערבי למזרחי, הייתי עושה את זה בטיסות. יש חברות מאוד זולות פה בארה"ב ואתם יכולים להזמין טיסות באינטרנט מאוד בזול. לא צריך לעשות מהארץ. אם אתם נוסעים לאורך צד מסוים, הייתי כן עושה ברכבים, שכן יש מה לראות בדרך. ישנם מספר אתרים שאני עובדת איתם להזמנות, ואני יכולה לשתף אותך בהם: למלונות, אני בד"כ סומכת על www.hotels.com ועל ההמלצות שכתובות שם לטיסות פנים ארציות יש שתי חברות זולות במיוחד: www.southwest.com וגם: www.jetblue.com מבחינת רכבים, הייתי בודקת אצל ה"רגילים" ומשווה מחירים: באדג'ט, אלמו (בד"כ אנחנו מזמינים מאחד מהשניים), אוויס וכדומה. שיהיה בכיף, ואני פה לשאלות נוספות :)

תקפו את המחשב שלי ../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif ../images/Emo10.gif

(זה
האייקון הכי דומה לוירוס שמצאתי
) אתמול בערב הייתי כבר בשלבים מתקדמים של סיום כתיבת הפינה שלי כשפתאום התחילו להופיע על המסך כל מיני מסכים מהבהבים והם המשיכו להתרבות ולהתרבות עד שהופיע מסך כחול והמחשב נדם. מסרתי אותו הבוקר אחר כבוד לתיקון (מזל שזה מחשב של העבודה
) לצערי אין לי פינה מוכנה להיום וגם לא היה לי זמן הבוקר לשחזר את מה שהכנתי
לא פייר

אנחנו סולחים לך../images/Emo140.gif

בדיוק חשבתי הבוקר לאן נעלמת. בריאות למחשב שלך. אנחנו כאן,מחכות בדבקות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני מכירה את הכותב.

הוא בחור שנון מפורום ישראלים בקנדה.

shian

New member
../images/Emo92.gifחתימה על עצומה ../images/Emo70.gif

תרופת הפורטאו היא תרופה המטפלת במחלת האוסטיאופורוזיס עם תוצאות מצויינות ונסיון רב בעולם. עד עתה שילמו החולים מכספם כ 3000 ש"ח בחודש.לפני כחודש וחצי הוכנסה התרופה לסל הבריאות אך ועדת הסל סילפה את המלצות המומחים והכניסה כתנאי לקבלת התרופה לקיחת תרופה אחרת אשר אינה מומלצת ע"י הרופאים המומחים.במצב הנוכחי כמעט כל הפונים לועדה נענים בשלילה מאחר ואינם עוברים את תנאי הסף.בפועל, רוב האנשים אינם יכולים לממן את התרופה ולכן מצבם הולך ומידרדר.היעד לכמות החתימות הוא 10,000 חותמים, בהגעה ליעד תוגש העצומה למשרד הבריאות. http://www.atzuma.co.il/petition/shian/1/

למעלה