¥EleVatioN¥
New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif
אנשיייייייייייייייייייים אנשיייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא תאמינוווווווווווווווווו היום הלכתי לתומי לסטימצקי הסתכלתי במדור העיתונים כשלפתע ראיתי פרצוף מוכר, מקסים, שקסי, ועוד ועוד...... הזזתי את העיתון, מנחשים את מי ראיתי?! כןןןןןןןןןןןןןןן ל א ר ה
זה היה העיתון של הפלייסטיישן 2 וזאת הייתה שקית עם הדפסים של לארהה
כןןןןןןןןןןןןןןןןןן בתוך השקית היה עיתון... ועוד איזה אריזה קשיחה אתם קולטים שקיימת אפשרות שהחזקתי בידיים שלי בידיים שלי!!!!!!! את הדמו לפלייסטיישן 2 של טומבריידר 6?%&?%^*?&*?% א נ ייי אני לא מאמינהההההההההההההההההה אני רוצההההההההההההההההההההה אני רוצהההההההההההההההה אבל אי אפשר לדעת מה יש בתוך
אני צריכה את זה ואם לא אני אשתגעעעעעעעעעעעעעע אררררררררררררררררררררררר
אי אפשר לפתוח ולראות מה יש אבל אני חייבת את זהההההה ועוד משו משמחחחחח
בקניון פגשתי את חברתי המתנדבר במדא זה זמן רב והיא בישרה לי את הדבר הבא: "אה אורלי התקבלת למדא" כןכן התקבלתי למדאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אנשיייייייייייייייייייים אנשיייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא תאמינוווווווווווווווווו היום הלכתי לתומי לסטימצקי הסתכלתי במדור העיתונים כשלפתע ראיתי פרצוף מוכר, מקסים, שקסי, ועוד ועוד...... הזזתי את העיתון, מנחשים את מי ראיתי?! כןןןןןןןןןןןןןןן ל א ר ה