¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif

אנשיייייייייייייייייייים אנשיייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא תאמינוווווווווווווווווו היום הלכתי לתומי לסטימצקי הסתכלתי במדור העיתונים כשלפתע ראיתי פרצוף מוכר, מקסים, שקסי, ועוד ועוד...... הזזתי את העיתון, מנחשים את מי ראיתי?! כןןןןןןןןןןןןןןן ל א ר ה
זה היה העיתון של הפלייסטיישן 2 וזאת הייתה שקית עם הדפסים של לארהה
כןןןןןןןןןןןןןןןןןן בתוך השקית היה עיתון... ועוד איזה אריזה קשיחה אתם קולטים שקיימת אפשרות שהחזקתי בידיים שלי בידיים שלי!!!!!!! את הדמו לפלייסטיישן 2 של טומבריידר 6?%&?%^*?&*?% א נ ייי אני לא מאמינהההההההההההההההההה אני רוצההההההההההההההההההההה אני רוצהההההההההההההההה אבל אי אפשר לדעת מה יש בתוך
אני צריכה את זה ואם לא אני אשתגעעעעעעעעעעעעעע אררררררררררררררררררררררר
אי אפשר לפתוח ולראות מה יש אבל אני חייבת את זהההההה ועוד משו משמחחחחח
בקניון פגשתי את חברתי המתנדבר במדא זה זמן רב והיא בישרה לי את הדבר הבא: "אה אורלי התקבלת למדא" כןכן התקבלתי למדאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

shmez

New member
עורלי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טובD-: איזה כייף לך.. ולכי על זה ובגדול..עבודת קודש
אההה...ולגבי הדמו...יאללה..לכי קחי
שוב פעם
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
D-:
|D-:מזלט|D-:

¥EleVatioN¥

New member
אווווווווווווווו../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

שמזזזזזזזזזזזזזזזזזזז טודע ממי
טדע רבהההההההההההההה
העיקר הכוונההה מואההה

לונה..

New member
יו! ../images/Emo24.gif

מותק שלי
גאה בך מאוד מאוד, כולך סירנה!
<אל תשאלי מה הקשר סירנה, רציתי להגיד תותחית, אבל זה לא הולך מי יודע מה> המון בהצלחה, תהני מכל רגע. ולגבי המשחק, אל תלחצי בובה, מקסימום תחסכי, תקני, תשחקי, ותמותי מאושרת
לא סוף העולם. ו.... שוב מזל טוב
מתה עליו
ועלייך גם

קיטיקט

New member
אורליייייי רוצי תקני לפני שזה ייאזל

!!! ומזל טוב על המד"א,כל הכבוד!!!!

../images/Emo4.gifמזח טוב על מד"א........

ותקני,יש אמולטורים במחשב שיכולים להפעיל אותו.

¥EleVatioN¥

New member
או יאאאאא../images/Emo129.gif

קרטיס היר איי קום וכדאי לך להעלם הרבה לפני
וכן הממממממ טודע לכולם בקשר למד"א אני אלך יום שני [30.6] בשבע בערב לתחנה [אני מקווה שזה בערב..אולי זה בבוקר?!
] נראה מה יהיה מקווה שאני אלך אחרי הכל

pinoki

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

שמחה, מאושרת והכל בשבילךךך תעשי חיים, תצילי אנשים ותספרי חוויות וטומב ריידר, בהצלחה

ProZaC Baby

New member
מממ...עורלייייייי../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

מזלללללל טובבב!!!! ממש שמחה בשבילך!!! תעשי חיים.. ותצילי גם, לכי תדעי אולי יום יבוא ותצטרכי להציל את החיים של פרוזאק:)
happy happy happy joy joy joy!!!

למעלה