תרומות ותחרויות ב../images/Emo43.gif אנשים

מיכל בונשטיין, מיילדת ומכינה ללידה, תתארח בפורום הריון ולידה בין השעות: 17.00-19.00 ותשיב על שאלות בנושא לידת בית. אתם מוזמנים לשרשור את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=94969656
פורים ותרומה יצירתית לכבוד פורים, נתרמו כ-40 חמסות יפהפיות, פרי ידם של גולשים בפורום אמנות בעיסת נייר, למחלקת הילדים "דנה" שבמרכז הרפואי ת"א. זו הזדמנות נפלאה לראות איך אפשר לשלב יצירה, נתינה ושמחה בפרוייקט אחד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1697&msgid=94895113
ארוחות שבת למי שאין לו בפורום נתינה מהלב דואגים שלאף אחד לא תחסר סעודת שבת מכובדת - רוצים לעזור גם? הכנסו עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=94935624
מתחפשים לאלביס- שלב הגמר בואי להצביע בסקר: איזו תחפושת של אלביס היא המוצלחת ביותר? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=801&msgid=94908820
רוצים לזכות ב"ונרקוד", סינגל החדש של דניאל זילברשטיין? זהו איזה מהמשפטים הם אמת ואיזה מהם שקר ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1577&msgid=94940311
פורום רוק ישראלי מחלק לכם את סינגל החדש של רונית רולנד "רק בנתיים". ענו על 3 שאלות קלילות והסינגל יכול להיות שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=575&msgid=94979880
רוצים ליהנות מהטבות בלעדיות וחדשות חמות? הירשמו עכשיו לניוזלטר החדש של ערוץ האוכל ותהיו הכי קרובים לצלחת

אירוחים ומאבקים ב../images/Emo43.gif אנשים

חמוטל יקיר, פסיכולוגית התפתחותית ומומחית באבחון וטיפול בילדים בגיל הרך בת.ל.מ תתארח בפורום להיות הורים בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לסוגיות בנושא גידול ילדים בגילאי 3-6. אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=95037111
גרפולוגיה ועסקים רוצים ללמוד על העובדים שלכם דרך כתב היד שלכם?מעניין אתכן איך הכתב שלהן משתקף בניהולכן? הגרפולוגית סמדר ענבר תתארח במהלך היום בפורום נשים בעסקים ובקריירה - אתם מוזמנים לשאול שאלות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=219&msgid=95000999
יודעים הכל על עולם הסימס? רוצים לזכות בפרס שווה במיוחד – חבילת ההרחבה למשחק המצליח, סימס – 'סימס 2: עונות'? פורום משחקי סימס וסים סיטי מזמין אתכם להשתתף בתחרות בפורום, ואולי אתם תהיו הזוכים! אז למה אתם מחכים? הקליקו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=94992974
בואו להשאיר את היפים והאמיצים בארץ! המאבק הגדול של אוהבי הסבון יצא לדרך. בואו לחתום על העצומה לביטול הורדת הסדרה מהמסכים בארץ. אל תאכזבו את ברוק ורידג'! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=914&pId=122

דנה 00

New member
תחליטו מה הכי יפה...

היי לכולם!!!!!!!!!!!! (שוב)
אני מצרפת קובץ עם אפשרויות לפרסומת לבני נוער שאני מכינה במסגרת סמינר. אם תוכלו להציץ בהם ולומר לי מה דעתכם: # איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? # מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה? # איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה? # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה? # האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה? ## ובכלל מה אתם חושבים עליה?? תודה על העזרה
ניתן גם לשלוח לי תגובות למייל [email protected]

system רולז

New member
שאלון קצר../images/Emo183.gif

- חלק עשו את השאלון הזה בקומונת פרגי אז שיעתקו את מה שהם רשמו לפה.
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שיהיה

קצת בכללי שם: מיגל שפיגל -.- פירסינג: הרחבות קעקועים: יהיה גובה: מטר שבעים כמעט מידת נעליים: 42 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: 12 משקפיים? כן גשר? כן =.= עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית צרפתית ספרדית ערבית ולקלל בגרמנית =X הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שפתיים גאאאד מישו רוצה קצת משלי ?!!?!?! צריכה.להקטין.אותן.ומהר. ~#@%^* האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: הרבה השם שלך הופיע בעיתון: 3 פעמים ככה התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שניצל תירס. [כן זה ממתק !!!!1111] סרט מצויר: סימבה קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הוא ואני :) ראה אותך בוכה: הוא הלכת איתו לסרט: אממ חברה צעק עליך: אמא .. שאני יאחר לתור לרופא שיניים כי המשכתי לראות טלוויזיה במקום להתארגן חחחחח שלח לך מכתב: פאק מי שולח מכתב ?! האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, הרבה .. לא לעבור מתחת לסולם, חתול שחור, שאם עוברים מעליי אני לא אגדל .. המון אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן [זה אחלה יום, מלא סרטי אימה בהוט פאן] האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן [כשקניתי חגורת ניטים ואבא קלט אותה .. בסוף הוא סתם החביא לי אותה, נו באמת, כאילו שאני לא יחפש מתחת לספה בסלון -.-] נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק אותי רצית להיות המין השני? כן :) דברים אהובים שיר אהוב: Total Immortal - AFI וכל שיר אחר שהלהקה הזו שרה ב15 שנה שהם קיימים. אוכל אהוב: שניצל תירס תוכנית אהובה: ווישליסט :) ספורט אהוב: טניס תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: AFI עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 15:16 תפוח או בננה? תותים כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו ((((((((((((((((((((((((((((:) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעדכן ת'בלוג איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ אוכל סיני תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אחותי צועקת על החתול אחרי שהוא נשך אותה ריח האחרון שהרחת? שהחתול הפליץ ;[[[[[[[[[[ אלוהים ישמור לא נשמתי איזה חצי שעה ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רטט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא ;[ אגב חזרנו (:)

system רולז

New member
אני../images/Emo183.gif

קצת בכללי שם: גל פירסינג:
קעקועים: ........ גובה: לא ידוע לי XD מידת נעליים: 36 צבע שיער: שחור סיני . אחים/אחיות: שתיי אחים. בת כמה את נראית: 11 משקפיים? יש
גשר?
עבר פלילי: לא. שפות:עברית.ערבית קצת ואנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הגבות הם מוסדרות מאז שנולדתי.XD הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לא יודעת הממ.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן הר סוף שך טחונים.
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: ..... את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ממש אבל ממש לא יש לי פחד מזה. XD את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: טובב.. כן להרוג אנשים: כשצריך XD עישון אצל בני עשרה: לאא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם בכיף.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: חס וחסה. כמה פעמים... היית מאוהבת: כה נשבר לך הלב: כןןןן... שברת לבבות: לא. השם שלך הופיע בעיתון: לא ניראה ליXD התחרטת על דברים שעשית:הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ראבק.XD ממתק: יש הרבה אבל קינדר בוונו. נאממ סרט מצויר: סאותפארקXDD סרט כל כך קורע. קורנפלקס: טריקס. מסטיק: בזוקה. צבע: ירוק.חום.צהוב יום בשבוע: שבת ושישי. היום הכי לא מועדף: חמישי וראשון.
תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה מועדף עלי בחדר?XD המקרר בצורת קוקה קולה שלי מאוהבת בו קשות
הארון שלי המיטה הקיצר הכל.
חולה על החדר שלי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מממ.. חברה XD היתה מלחמת כריות. ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: מזמן לא הלכתי לסרט. וגם לא ראיתי. צעק עליך: איזה מורה היום העיפה אותי וחברה שלי מהכיתה XD שלח לך מכתב:אף אחד. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אני לא מאמינה בזה. אהבה ממבט ראשון?כןן. חיים שאחרי המוות?כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן מפחיד.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?כןן היה לנו בבצפר יום פיג'מות כל הבצפר היה עם פיג'מות
זה היה פאדיחות XD בכית בסרט? כן. היית על במה? כן בדרמה. חשבת שאת\ה הולך למות?שהיה לי פעם 40 חום מעלות XDהייתי אדומה. נכשלת במקצוע?כןן יותר מדי. הורידו אותך כיתה?לאא. הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא חשבתי על זה דווקא מגניב XD יום אחד. דברים אהובים שיר אהוב: לא אחד יש מלאה. אוכל אהוב:פסטה.צ'יפס.סלט תוכנית אהובה:סאותפארק וMTV כל מיני. הישראלים.מסודרים נולד לרקוד. ספורט אהוב:איןן. תחביב:לראות: מחשב. זמר/זמרת/להקה אהובים:יש מלאאה. רשמתי בשאלון הקודם. עיתון אהוב:ראש אחד.מעריב לנוער אבל זה מגזין. וסתם מה השעה עכשיו? 14:58 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשמוע מוזיקה.
איזה ארוחה אחרונה אכלת?סלט ושניצל זה לא ממש ארוחה XD תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת?מאודד. רעש אחרון ששמעת? חברים של אח שלי מתנחלים פה כמה רעש אלוהים.
ריח האחרון שהרחת?דלק
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?פרגלישס. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?דוד שלי.

gali56

New member
אני לא מבינה,

מה רע במשקפים. גמלי יש,ואני לא עצובה מזה.להמון אנשים אפילו יש. [טוב נו..אני רוצה לעשות ניתוח להורדת המשקפים שכחתי איך קוראים לזה.. כי יותר יפה לי בלי..] אבל,משקפים זה לא כז-ה נורא.

x N O A M x

New member
נממ

למרות שאני משתמשת רק במשקפיים ללוח ולטלויזיה וכזה..זה נורא=/ שונאת את זהה..אבל אינמהלעשות..זה כזה מציקק

gali56

New member
חולקת על דעתך,

זה לא מציק.. אני לובשת את זה כול הזמן,ואין בזה שום רע או פסול. ולכול אחד יש משקפים-(כמעט..) אולי לא ראיה: שמש...

HaDaRoSh

New member
אין לה מה לחלוק על דעתה../images/Emo121.gif

לה זה מאוד מציק, וגם לי זה מאוד מציק. יש אנשים כמוך שמסתדרים עם זה מצוין
אני אישית לא סובלת את זה

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

קצת בכללי שם: מעיין פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא יודעת
מידת נעליים:39
צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 13?
משקפיים? אין גשר?אין עבר פלילי: אין:D שפות:עברית,אנגלית(בערך
) וטיפה ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער לפעמים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?או או.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן אבל אני לא יעשה את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ..1 נראה לי נשבר לך הלב:לא קרה (נראה לי
) שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע התחרטת על דברים שעשית:הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אמממ
ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה (זה קפץ לי לראש
אבל לא יודעת מה המועדף) קורנפלקס:כריות מסטיק:מתוק וטעים צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני:p ראה אותך בוכה: מישהו מהמשפחה שלי הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא ממש חיים שאחרי המוות?לא סגורה על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא נראה לי
הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:לא יודעת אוכל אהוב:איטלקי.. תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:שחייה תחביב:לישון:D זמר/זמרת/להקה אהובים:כתוב למטה כמה עיתון אהוב:מה שבא אני קוראת:p וסתם מה השעה עכשיו? 20:16 תפוח או בננה?תפוח ירוק כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?לזניה תיכון או אוניברסיטה?תיכון (אולי) אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? זיקוק או פיקה או משהו כזה ריח האחרון שהרחת?לזניהXS איזה רינגטון יש לך בפלאפון?יש לי שיר של עברי לידר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?:]

x N O A M x

New member
:]מי

קצת בכללי שם:נעם פירסינג:רק באוזניים:) קעקועים:-- גובה:חח ניראלי מטר 50 ומשו..מדדתי לפני שנה בערך..מטר 52..סעמק:( מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: אממ..לאיודעת.. משקפיים?רק לראייה מרחוק..בעיקר ללוח ולטלוויזיה=/ גשר?אין וגם לא יהיהD: אנלא צריכה תאכלו ת'לב נהנהנה עבר פלילי:טחח לא שפות:אנגלית, ערבית, עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?חחח לא יודעת:(( הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?ת'שיער:( האם... את/ה דלוקה על מישהו:לע את/ה רוצה לגור במקום אחר:יאפ:) אאאאאממריקה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:נזםם:( את/ה אוהבת רכבות הרים:כע את/ה הייתם בחו"ל:יאפ:) פיי מלא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אין לי בעיה עם זה.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כע אי פעם בכית על בן:אממ..חח אולי..לאזוכרת אי פעם שיקרת:ניראלי אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:פעמיים נשבר לך הלב:אףפעם שברת לבבות:נבר השם שלך הופיע בעיתון:חח הוו..אממ ניראלי 3 פעמים התחרטת על דברים שעשית:הרבהה לצערי=/ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:פרגי חחחחחחחחחחח בול! ממתק:לא אוהבת סרט מצויר:נממ..מדגסקר חח:) קורנפלקס:כריות
מסטיק:תות צבע:כחול יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:שלישי..=/ תכשיט:צמיד, שעון, עגיל.. חורף\קיץ:קיץץ בחדר:ואטף? חח אם ניראלי שלזה התכוונת אז בחדר לבד.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חח חברה שלי..כאילו לא ישנה..סתם ראינו טלויזיה במיטה שלי:) חחחחח עכשיו בטח כל הראשים הכחולים יתחילו לפעול הא.. ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:אמא לצערי=/ אבל מזמן..היא לא נוהגת לצעוק עליי.. שלח לך מכתב:חברה שלי חח היום בשיעור האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לאXD בכית בסרט?כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?חח ואי זה הרבה פעמים קורה לי=/ דברים אהובים שיר אהוב:יש כ"כ הרבה אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה:אני רואה בעיקר MTV, אממ 'מועדון לילה', 'ארץ נהדרת', 'מרחק נגיעה'.. ספורט אהוב:כדורסל תחביב:בילוייםםם זמר/זמרת/להקה אהובים:דה פיז אנד פרג אנד מור עיתון אהוב:ראש אחד ומעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו?21:53 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות מרחק נגיעה
איזה ארוחה אחרונה אכלת?ירקות=/ תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?טלויזיה ריח האחרון שהרחת?חביתה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?פרגלישס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אפשר כאפה? אם כן..למורה לג"ג שהביאה אותי עד הלום..:)

Cuttie Cat

New member
יאללה עונה....

קצת בכללי שם: גילי פירסינג: באוזן ופופיק :) קעקועים: נייט גובה: 1.55 מזד******** מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח גדול בת כמה את נראית: בגיל שלי משקפיים? כן רק למרחק לא משתמשת בהם ממש.. גשר? לא עבר פלילי: אני שובבה אבל לא עד כדי כך.. חח שפות: קצת צרפתית ,אנגלית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?ממ את רב הדברים.. אני אוהבת להיות חכמה :) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?חוסר ביטחון האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר: מדינה אחרת זה יהיה נחמד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממ.. לא ממש.. את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי.. חח עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממ פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: היו כמה.. אתה אף פעם לא יודע ממש למי שברת את הלב =/ השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: מלא אבל הכל מלמד אותי ומחזק אז בקטנהההההההההה חח דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מותק ממתק: סניקרס אעאעעעעעע סרט מצויר: אלדין השווה שלי קורנפלקס: כריות מסטיק: תותי בר של אורביט חח צבע: ורוד,שחור,לבן,ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: מכירים תצמידים האלה עם כוכב לב סמיילי תותים כל מיני שטויות על הצמיד אני מתה על זה :) חורף\קיץ: קיץ בחדר: היומנים שלי.. חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אף אחד אפילו אני עוד לא ישנתי בה חחח ראה אותך בוכה: אבא הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: ממ אפחד שלח לך מכתב: ידיד שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן... אני דופקת על עצים כל הזמן חח אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כה הופעת בציבור בפיג'מה?כה בכית בסרט? כה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות?כה נכשלת במקצוע?כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא! מפגרים אחד אחד .. חח דברים אהובים שיר אהוב:shut upppppppp live in israelll חח אוכל אהוב:סלט.. ושרימפס חח תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: אין משו ספציפי אבל אני אוהבת ספורט תחביב:לרקוד היפפ הופפפ זמר/זמרת/להקה אהובים: בי אי פי ואין מה להוסיף. עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 23:42 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אין לי מושג איזה ארוחה אחרונה אכלת? אוכל סיני בצהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? עכשיו כן רעש אחרון ששמעת? בוםם ריח האחרון שהרחת?אצטון חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון?דונט ליי השיר עצמו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לוווווווו :(

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

*העתקתי מהקומונה* קצת בכללי שם:הדר
פירסינג: 2 עגילים אוזן ימין עגיל אוזן שמאל
קעקועים: חס וחלילה טפו טפו טפו גובה: 1.60 ומשהו מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 14 משקפיים? אמורה לשים
שמה רק בנהיגה גשר? לא עבר פלילי: לא
שפות: עברית, אנגלית ואני מבינה קצת ערבית מהמשפחה :S הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיוך?
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכול האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן
עוד עגיל אוזן ימין ועוד עגיל אוזן שמאל ועגיל בגבה ועגיל בלממעלה בלמעלה של האוזן, אבל ישחטו אותי
את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נמנע
לא אכפת לי בדוגרי :) שיהיה מה שטוב להם :) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מזתומרת?
אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פייי נשבר לך הלב: לא
שברת לבבות: לא
השם שלך הופיע בעיתון: לא
התחרטת על דברים שעשית: יש מצב דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סמעק ממתק: שוקולד ובמבה סרט מצויר: ----- קורנפלקס: מה שבא ברוך הבא מסטיק: הטעימים
צבע: כחול יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שרשרת :) חורף\קיץ: גם וגם בחדר: אינעל #$@%#%#@ תפסיקו עם השאלה הזאת טוב ???????????????
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: להירגע כן?
ראה אותך בוכה: לא יודעת, יש מצב חברה שלי
הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: צבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמאלה
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים שיר אהוב: big girls don't cry אוכל אהוב: ספגטי/המבורגר תוכנית אהובה: הישראלים
ספורט אהוב: כדורעף
תחביב: מחשב + מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: לא ברור? הבלאק ופרג
עיתון אהוב: חחחחחח וסתם מה השעה עכשיו? 20:16 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? קשה
אממ כחול סתיו או אביב? סתיו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת
איזה ארוחה אחרונה אכלת? בצהריים, ארוחת שישי XD תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? לטס גט ריטרדד אהההההההה ריח האחרון שהרחת? של הנס קפה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סו דלישססססס איטס הוט הוט סו דלישססס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא'דעת

HaDaRoSh

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

למעלה