......

TrAd RaD

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif......../images/Emo24.gif

הרשיתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה.. .... בזמן האחרון לא כתבתי הרבה בפורום ודיי נעלמתי..... מסיבה אחת... בקושי היה לי זמן... ומסיבה שניה... לי ולבקסטריט היה משבר במערכת היחסים שלנו עדיין לא הכל בסדר בנינו אבל אנחנו עובדים על זה... קשה לי עדיין להתחבר לסגנון מוזיקה החדש שלהם... כי אני יותר אוהבת את המוזיקה הישנה שלהם.... ואני לא מרגישה שקיבלתי מהם איזה משהו חדש.... כי אני יש לי צורך עז לקבל איזה שיר פופי כזה.. כמו שרק הם יודעים לעשות... אני עכשיו יותר מרגישה כלפיהם הערכה... ופחות הערצה... אני מאוד מעריכה אותם ואת המוזיקה שלהם.... ועדיין אוהבת אותה..(שלא תבינו אותי לא נכון) נסיתי להכחיש...וראיתי שזה מדשדש ובא... ולי דיי קשה עם זה שאני לא אוהבת אותם כמו פעם.. אבל כבר אי אפשר להכחיש וצריך לעמוד בפני האמת הכואבת.... .. רק רציתי לשתף אותכן... זה לא אומר שאני עוזבת את הפורום!... כי אני עדיין אוהבת אותם... ואוהבת אותכן!... ואני כל כך התגעגעתי אליכן אתן פשוט לא מתארות כמה!!!.. ירדי שלי!!!
... עטר...
... עדן...
וכולן כולן!!!!!!!!!! ... ואני מקווה שעכשיו יצא לי להיות פה יותר... וזהו....

עטר9

New member
תדהרוש../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif!!!

גמאני התגעגעתי
מאוד
... ונממ רק שאלה, איך פתאום עלית על זה שיש לך משבר עם הבויז?
ד"א אני מבינה למה את מתכוונת, גמאני לפעמים מרגישה ככה שאני יותר מעריכה את הבויז ופחות מעריצה
ברור שאוהבת מאוד[!]
אבל משו אחר..כאילו, אהבה שונה
ואני מאוד אוהבת את הסגנון החדש ואת נבר גאן שהוא מעולה!!
.. וכן, קשה להתרגל
אבל תתגברי!
ובאמת את צריכה לבקר יותר פה!
והתגעגעתי שובפעם!!
לאביו!!

elena20

New member
אני עברתי את המשבר

שאת עוברת בערך בגיל 17 ואני חושבת שזה קשור להתבגרות,כאילו גם הרגשתי שהם כבר לא הדבר הכי חשוב בחיים ואני חושבת שזה בסדר,אני חולה עליהם ומעניין אותי כל דבר שקשור אליהם ואני דווקא נורא אהבתי את נבר גון ומתה על סגנון הזה,ההבדל היחיד בין הערצה של אז והיום זה שפשוט התבגרתי ואני מעריצה אותם,אבל יש לי גבולות כאילו אני לא אבכה כמו איזו מפגרת בגלל שקווין מתחתן או בגלל שאלכס מאורס(זה הדבר הראשון שצרחתי כשהגעתי לבית ספר "אלכס מאורס,חיי נגמרו") עכשיו זה נורא מצחיק אותי,אבל מה לעשות שאז הייתי אובססיבית בצורה מטורפת!!!! קיצר אני חושבת שזה בסדר שאת מרגישה ככה אני אוהבת ומעריצה אותם וההערצה הזאת אף פעם לא תיגמר, פשוט אני כבר לא אובססיבית ויש דברים אחרים בחיים חוץ מבקסטריט.

lidor love lee

New member
איך אפשר להיות במשבר עם המושלמים?

אני דווקא אהבתי מאוד את הסיגנון החדש שלהם... אני כל היום שומעת את הדיסק שלהם... הוא מהמם!!!!

זהבית 1

New member
טוב כל

אחד והטעם שלו אני אישית מתה על הדיסק האחרון שלהם הוא פשוט מדהים והם מוכיחים לכולם שהם לא סתם להקת בנים אלא להקה ששווההה הרבה הם לא יכולים להשאר עם אותה מוזיקה אני חושבת ולדעתי כל דיסק זה דיסק אצלהם

oceanblaze

New member
הממ..

אני מבינה אותך, את לא חייבת לאהוב כל דבר שקשור אליהם. מעריצות לא חייבות להיות "עיוורות" בקטע הזה.. מקווה שתחזרי להיות פעילה

אביבא

New member
אוהווווו../images/Emo103.gif

גמנחנו התגעגענו אליךךך
ות'אמת?! לי בדיוק ככה קשה להתרגל לסגנון הקלאסי הזה,הדי שקט הזה,אני מעדיפה את הבויז בתור להקת פופ[למרות שהם כזאת] שעושה רק פופ,כי את האמת,פופ זה הסגנון הבסיסי שלי,ש[כמעט] רק אותו אני שומעת,ואותו אני מעדיפה,ככה שיש לך עם מי לדבר על זה
זהו.אוהבת אותך.

אביבא

New member
אהה ו...../images/Emo103.gif

לדעתי,כן,אבל רק לדעתי,אני מעדיפה את האוסף על פני נבר גוון,אבל אני עדיין בהתלבטות כי יש שם את כל השירים שאני הכי אוהבת כמו אינקומפליט,איי סטיל,נוור גון,קראולינג באק טו יו ועוד מלא.וזהו.
ולדעתי אני מעדיפה את האוסף כי הסגנון המועדף עליי הוא פופ.

chenwest

New member
זכותך../images/Emo140.gif

אבל תדהרי אם תעזבי את תחטפי ממני שורקת
שמעת יפתי??

למעלה