AeroRulz

Xboy123

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif AeroRulz ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

היום בשעה 3 לפנות בוקר אני "טס" מארץ זבת חלב ודבש ל... סיני.. כן כן! איפה שאתה(נועם) וגיא הייתם!
שתהיה לי נסיעה מהנה כן, הנאה, לעשות חיים, לחזור בריא ושלם וכל שאר הירקות. אני כמובןןן לוקח איתי דיסקים של אירו', קצת מטאל פה ושם ועוד :) אתגעגע קצת לפורום למרות שאני בעיקר קורא ולא רושם! מאחל לCRAZY או DREAM ON לנצח באירו' ליג! (למרות שיש לי הרגשה שעד שאחזור הוא עדיין לא יסתיים) ו... ומקוה לבוא במפגש הבא שחיייייייייייייב להיות בחנוכה אחרת................... לא משנה
ביי ביי

SaintJohn

New member
נסיעה טובה וחופשה נעימה!

תעשה חיים שם בסיני המדהימה! אומנם אתה תהיה במלון ולא בחושות על החוף והאווירה היא שונה, אבל אין לי ספק שבכל זאת לא יהיה לך רע שם בכלל! תחזור עם חוויות לספר לנו

SaintJohn

New member
מקווים ש-Xboy בריא ושלם

כמו שאתם כבר בטח יודעים, אז היו מספר פיגועים בסיני, ואחד מהם היה במלון "הילטון" בטאבה, ולשם אקסבוי והמשפחה שלו נסעו לחופשה. הדיווחים אומרים שיש עשרות הרוגים ומספר גדול מאוד של פצועים (ומספרים כאלה בדרך כלל נוטים רק לעלות), ומה שאפשר בינתיים לעשות זה לקוות שידידנו ובני משפחתו במצב טוב, עד כמה שניתן באירוע שכזה. בואו בבקשה נשאיר את הנושא הזה ברמה הזו בלבד ולא נגרור אותו למקומות שלא מכבודנו לגרור אותו. תודה. אם יהיו עדכונים נוספים, אז כמובן שהם יעלו לפורום.

Aeroguns

New member
למישהו כאן יש את הפלאפון שלו?

מישהו ניסה לדבר איתו אולי? כמה נפגעים אלוהים ישמור

rocket

New member
אוי .. זה הדבר הראשון שחשבתי עליו .

אז ישר באתי לכאן לראות האם יש הודעה כל שהיא ממנו. מקווים שהוא ישלח למישהו הודעה בקרוב.

Aeroguy

New member
חדשות טובות!

לאחר ציפייה מורטת עצבים ש-Xboy לא ענה לטלפון, הצלחתי לדבר איתו והכל בסדר. הוא והמשפחה לא נמצאים בהילטון אלא בסופוטל טאבה, ועכשיו הם מחכים שהעניינים במעבר הגבול יירגעו והם יוכלו לחזור הביתה.

../images/Emo2.gif חזרתי!!!

ארררג. לא הייתי עם מהשפחה אלא עם חברים. בבית מלון הילטון הייתי כבר מזמן, עכשיו הייתי בסופיטל, בית מלון ליד. למרות שלא נפגעתי או נהרגתי, עדיין המצב בטאבה השתנה לרעה וכבר לא נהניתי ביומיים האחרונים שם
כשהייתי באטובוס הייתי קרוב למלון שבו התרחש הפיגוע, זה היה עצוב ומצמרר
יהי זכרם של ההרוגים ברוך
תודה לכם על הטלפונים והSMS(שקיבלתי המון) גיא וכל הפורום תודה על הדאגה
העיקר נהניתי וחזרתי בריא ושלם
(ושמעתי המון אירו'
)

SaintJohn

New member
ברוך השב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

די נלחצנו ודאגנו, כי מה שקרה בסיני היה נורא ואיום וידענו שאתה שם, אבל אנחנו שמחים ורגועים לראות שאתה וחבריך בריאים ושלמים

למעלה