מתלבט..

טיףטף2

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifמתלבט..

קבלתי שיחת טלפון מפתיעה למדי. בהתחלה חשבתי שזו מתיחה כי לא הבנתי מדוע מציעים לי הצעה שכזו. אז כך מתברר לי שאחותי שלחה מבלי ידעתי תמונות שלי לסוכנות שחקנים ודוגמנים(לבנה חכים) הם התקשרו אלי בטענה שהם ראו ת'תמונות ורוצים להזמין אותי לאודישין כמה שיותר בקרוב. האמת,זה מאד מגניב וכו' אבל בתכלס אני כולי ביישן,מפחד לחשוף את עור גופי בפומבי,אמנם ב"ה אני נראה טוב,אבל לא מרגיש בנוח להפגין זאת בפומבי כמו שדורשים לעיל. אבל בצד שני,זה אחלה כסף...לא??
ובצד שלישי,במידה ואסכים אם אקבל שם סירוב כי אני לחלוטין לא יודע לדגמן
אני אחר כך ארגיש רע עם הביטחון העצמי... איף,מה עושים?
בנתיים סרבתי,אבל הם ציינו שיחזור אלי בקרוב לדעת אם שנתי את דעתי...

Nחמן

New member
תגובה גם לדברי שחר

אני לא יודע בשם מה אנחנו מרשים לעצמנו להוריד את הצניעות ושמירת העיניים כי אנחנו הומואים. אם אדם אומר שהוא לא מוכן לחשוף את עצמו בפומבי - אני מצדיע לו. ידוע כי היהדות שמה כערך עליון את הצניעות ואת החשיבות שלה. ידוע גם הסיפור על קמחית - שזכתה ל7 בנים כהנים גדולים רק משום שמעולם לא חשפה את שיער ראשה אפילו בביתה (!) כל הכבוד לך! חוץ מזה שלעולם אי אפשר לדעת מי רואה אותך, ואם אתה גורם לאדם אחר להרהור עבירה, או לח"ו לשפיכת זרע לבטלה - אתה מכשיל אחרים! צריך שאחרים גם ילמדו קצת צניעות, אני אישית לא יכול כבר לראות את כל הבחורים שהולכים עם מכנסיים כמעט בברכיים. זה מטריף! וזה מפיל. אלו דבריו. ואני שואל: היכן יש כאן בעיית צניעות? כלום גם במקווה יש בעייה כזאת? הבעייה לא אתך, כי אם עם הסוטה. מה צריך לעשות לו? שום דבר. רכק לסובב את הגב אליו ולהתלבש בזריזות. עכשיו להתלבטות. התשובה שלי היא: לא!!! זה לא רק חשיפת הגוף במקומות פחות בעייתיים אלא לעיתים קרובות גם חשיפה אינטימית. מישהו ירצה לראות אותך גם בתחתונים, אם לא מעבר לזה (נדיר) ואתה לא בנוי לזה. ומה בעניין הכסף? עד כמה שהצלחתי להכיר את אישיותך, רבים מאיתנו - ואף אתה ביניהם - לא יחשפו עצמם אינטימית בכל מחיר אלא רק ניכן שצריך ובשיא הצניעות. "עבודה" זאת לא תמיד מכובדת. בוודאי תמצא לך עבודה אחרת, שאולי תכניחס לך פחות כסף אבל יותר כבוד, ועם כבוד מעין זה אפשר יהיה גם לקנות לחם וחלב במכולת...

ספר יקר

New member
אני במקומך

הייתי הולך על זה. אבל אני זה אני ואתה זה אתה... אם תלך ותתקל בסירוב, מכיוון שאתה לא יודע לדגמן-תוכל לנחם את עצמך בכך ש95%, אם לא יותר, מהאוכלוסיה לא יודעים / מתאימים לדיגמון. אז ביג דיל אם לא תהיה מה-5% המיוחדים... אני הבנתי שמדובר בכסף קל, אבל לא מי יודע מה גבוה. שיהיה בהצלחה במה שלא תבחר

justmee2

New member
וואו לבנה חכים מוכרת מאוד!

האמת שגם אני מאוד ביישן בקטעים כאלה ולא אוהב לחשוף את גופי בפומבי. יחד עם זאת, אני חושב שאם לא תעשה את זה, אתה עלול יותר להתחרט מאשר אם לא תנסה בכלל. ככה לפחות אני חושב שאנחנו הרבה יותר מתבאסים על דברים שלא ניסינו מאשר על דברים שניסינו ונכשלנו בהם... בסופו של דבר, ההחלטה שלך ותעשה רק מה שמרגיש לך נכון ולא מה שלאחרים נכון. בהצלחה

ללא נושא

וואו טיףטף ריגשת אותי. כאחד שמכיר אותך וניפגש איתך אני ממליץ לך ללכת יל זה הם בחיים לא יאכזבו אותך ויגידו לך לא. אתה נראה אחלה. לך על זה ותעשה קצת כסף נשמע רעיון טוב. ו...לך תדע אולי עוד אראה אותך מדגמן על שלטי חוצות בעתיד ואז אני יגיד לכולם תראו הוא הומו.. סתאאאאאם ברור שלא. טיפטופון היקר אשמח להיות בקשר במסרים כי כנראה השבוע אני יסיים לכתוב כאן בפורום . שיהיה שבוע טוב ומורך לכולם.

yenergy

New member
טיף טיף!

קודם כל - למה לא? יש בתוך הדוגמנות ענפים רבים ואולי לא תמצא את עצמך במצבים מביכים. נחמן - אם תלמד לעומק את הסוגיה בגמרא תגלה שהדרשה היא לגנאי - כדי להיות אמא לשבעה בנים כהנים גדולים היא היתה צריכה לאבד את כולם! (משרת הכהן הגדול היתה לכל החיים!) אין שום רע בלהבליט את התכונות איתן נולדת. כל עוד אתה שומר על צניעות מינימלית ומשדר לכולם שזה מתנה ולא משהו שאפשר להתגאות בו - זה לענ"ד בסדר. להיפך. זו הזדמנות להכניס קצת קודש לחול. ויש דוגמנית דתיה מפורסמת שעבר רואינה בעבר בדיוק על נקודה זו. אז טיף טיף - בהצלחה! אנרג'יץ

idani2222

New member
כמי שמכיר את ענף השואו ביז :)

תצטרך המון המון בטחון .. כי אם אתה חושב להתפשט מאחורי מגבת אתה טועה :) אם מדובר בדוגמנות - תתכונן להתפשט המון מול אנשים בחדר הלבשה וכמובן שיאפרו אותך בכל חלק חשוף בגוף .......................... אם כשחקן - גם מצבים שאתה צריך להתפשט בסצנות מסויימות אולי נפגש על הסט :)

idani2222

New member
חחחח אם ככה אתה מתבאס בקלות

אין לך מה לעשות במקצוע הזה! זה מקצוע תחרותי עם המון דרישות והמון משברים וצריך להתכונן להכל אבל תנסה....... זה כסף נחמד תלוי בלוק שלך ככל שאתה חתיך ככה תקבל יותר כסף :)

טיףטף2

New member
ציינתי זאת

שאני יודע שאם לא אתקבל זה יפגע לי באמאמא של הביטחון העצמי והדימוי העצמי... אבל תמיד כסף זה דבר שקורץ... מה עושים?

idani2222

New member
שטויות מקסימום תנסה בסוכנות דונט לוווווקקק :)

חחח סתםםםם
אם יש לך כישורי משחק אז מקס' לא תהיה דוגמן אבל תוכל לשחק בסרטים וסדרות תמיד מחפשים פנים חדשות

בזמנו, דוגמן דתי דיגמן כיפות, טליתות,

פרסומת לליל סדר ציבורי, מצע של מפלגה דתית... מה אתה מתכונן לדגמן? משקפי שמש?

למעלה