Daniel12126

New member
מישהו אולי יכול לעזור לי ?

אני לא ממש יודעות באיזה פורם אני אוכל לקבל עזרה אז פניתי לפה . יש לי ולחברות שלי להכין משחק לימודי בתנ"ך , וחשבנו על חפש את המטמון . בנושא בריאת העולם .. מישהו יכול אולי לעזור לי בנושא החידות \ שאלות , ולעזור לי איך בכלל כדי להתחיל את המשחק בדרך הכי טובה ? אני מאוד אשמח לתשובה :))

noam270

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אז אוטוטו פורים, יש לכם רעיונות לתחפושות שלכם? יש למישהו רעיונות להציע לי?
אוהבים את החג הזה בכלל? אני לא.
לכו על זה
ד"א, זה רק אני או שיורד ממש הרבה גשם????!?!?!?! XDDD

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכנראה נוע"ליסטית

זה בדיחה כזאת כי אני שונאת את הנוע"ל וכל זה. הבעיה זה איך להבהיר לעולם שזאת בדיחה, ביקשתי מחברותיי הנוע"ליסטיות לחשוב על משהו
חשבתי על "סוציאליזם זה אנחנו" ו"גם אני שמאלנית" (בתקווה שלא יתנפלו עלי נוע"ליסטים זועמים). מתי פורים אגב? אה, והיום במקרה בזמן גשם הולך ומתחזק בשילוב ברקים ורעמים חזרים אני ישבתי בתחנת אוטובוס וחיכיתי לאמא שלי. כיף

asaf105

New member
אני כבר הפסקתי להתחפש בפורים לפני שנתיים

אני כבר לא בקטע הזה גם אין לי כבר למה להתחפש לי זה נראה יותר מדי ילדותי להתחפש, מתאים ליסודי ולא יותר מזה

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif איך אפשר לשנוא את החג הזה?!

החג היחידי שאפשר להראות מטופשים וזה יהיה הגיוני! D: בשנתיים האחרונות יש לי מוזה מטורפת לתחפושות :p שנה שעברה התחפשתי לחתול תעלול והשנה כנראה ל"על ראש הגנב בוער הכובע" ^^ נועם את יכולה להתחפש ל"שירונט" D: להכין חולצה עם חיפוש שירים וציטוטים משירים וזה יהיה מגניב [:

JeykinsN

New member
אני

כבר לא יודעת למה להתחפש חוץ מזה שהתיכון שלי בלשון המעטה לא ממש אהה. לטעמי. כבר עכשיו לא בא לי כ"כ להתחפש, וזו תהיה השנה הראשונה שלי... ממש אין לי חשק..
אם זה יהיה יום כזה מבולגן נראה לי שאני פשוט לא אבוא אלא אלך לבית ספר הקודם שלי ואז זה כמובן יהיה בתחפושת

larisa125

New member
תקשיבו משהו מצחיק../images/Emo6.gif

בשיעור של"ח המורה ביקש מילדה אחת למנות את שבטי ישראל: הילדה: " גד, אשר, יששכר, זבולון, בנימין, נתניהו, מנשה..." על הכיתה נקרעת מצחוק והיא לא מבינה למה XD

למעלה