בהביבו

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo26.gif

מההה המצב אנשים....
תגידו, למה אתם לא מדברים כותבים משהו...
משעמם נורא.. תכתבו משהו....
תספרו משהו.. אתם לא חייבים לחכות למשחק הבא של חייפפפה כדי לכתוב...

אפר0ק0ית

New member
אין לי כח לחיים המ****נים האלה...

בא לי למות אין לי כח לכלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רבתי עכשיו עם אמא שלי ואנחנו לא מדברות והיא התחילה לצעוק עליי ולבכות ואין לי כח אליה. ביי

O n y X

New member
אז ככה:

יש לי טיול שנתי ביום שני ואני אפסיד את המשחק ואאלץ לקבל את הגולים בפלא´

בהביבו

New member
חה ../images/Emo6.gif חה ../images/Emo6.gif חה ../images/Emo6.gif חה ../images/Emo6.gif חה ../images/Emo6.gif

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

תגידו,, מי משחקות עוש שעה וחצי בערוץ 2? הפועל ת"א עם...?

s h a r o n 04

New member
אז ככה -

שוב הפסקת פרסומות משמימה שקוטעת את התוכנית "שירים ושערים" (אופס...חזרו לשדר). ממש מעצבן אותי שהשבת "ריקה" (טוב, לא ממש - הרי אין שמחה כמו שמחה לאיד ולכן - זו חובה, אבל ממש חובה מבחינתי לצפות ב"פועל זבל" ת"א ול"נאחס" אותם). לא מעצבן שהמשחקים שלנו שוב "מועפים" ליום שני?

שבוע טוב לכולם../images/Emo60.gif

אחרי שמירת השבת אני גאה לחזור לפורום(גאה לא במובן של הומו
) אז איתי הכול טוב הייתי היום בעליה לתורה של בן דוד שלי וחוץ מיזה נשרף לילדה מהכיתה שלי הבית- מה שבאמת מעניין בסיפור זה שאבא שלה שחקן עבר במכבי ת´´א ומאמן של מכבי שעריים(ושל אייל גולן) בכול מקרה שהיה לכולכם שבוע טוב ושניפגש בשמחות(זה מזכיר לי שעדיין לא נפגשנו)

בהביבו

New member
GOOD NHIGHT..

לילה טוב לכולם... שיהיה לכם שבוע טוב ותישטלו המון-
- זה בריא
כבוד.

s h a r o n 04

New member
ת´אמת...לילה דיי "מעאפן"

בני יהודה מפשלים מול ה-"פועל זבל" ת"א ועוזרים לה (ובגדול) להגדיל את יתרון הנקודות והשערים, ב"ש מבצעת "מהפכון" ומתיישבת על המשבצת השלישית בטבלה, אפילו הפתח תקוואיות החליפו הילוך. ואנחנו, כמובן, (איך לא?) שוב צריכים למתוח שריר עד יום שני.

agent V

New member
תמונות של שחקני חיפה בעתיד...../images/Emo6.gif

אז ככה: גלשתי להנעתי באתר פורום מכבי חיפה ובפורום עצמו ומצאתי תמונות של טאקטיק שהוא עשה של מה יעשו שחקני מכבי חיפה בעתיד. אז נתתי לעצמי משימה להוסיף כמה תמונות (שערכתי בעצמי), אז הנה שתיים לפיתוח התיאבון, ואם תאהבו בהמשך יבואו עוד..
אגב, לא רציתי לפתוח שרשור
חדש בשביל ההודעה הזו לכן שמתי אותה בשרשור הזה.. והרי התמונה הראשונה, מיד אחריה תבוא השניה: אם כן זוהי תמונה של ז´אוטאוטס. כן גבירותי ורבותי, לאחר פרישתו מהכדורגל שאיפתו של ז´וטה יקירנו היא להיכנס לפוליטיקה ולהיות ראש הממשלה. כפי שאנו יכולים לראות כאן, ז´וטה שלנו אומר לאהוד ברק: "לכו להבקיע
לכו להבקיע
"
מקווה שאהבתם...

agent V

New member
התמונה השניה...

חחח
תיקון טעות להודעה הקודמת...הנעה=הנאה
כן גיברותיי ורבותי, למי שלא מזהה זה הוא האחד והיחיד - ערן לוי
למי שלא ידע, חלומו של ערן מאז היה ילד היה לנגן בלהקת רוק כבד. ובכן, כפי שניתן לראות בתמונה זו, לאחר שיפרוש מהכדורגל יקים ערן להקת Heavy Metal, והוא יקרא לה כמובן: LEVY METAL...
תגובותיכם יתקבלו בשימחה

TakTik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כול הכבוד... רעיונות טובים וביצוע טוב
כבוד ... אני מרגיש שהמורשת בידים טובות

בהביבו

New member
חחח..../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif..מקורי ביותר../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gifעלה

והצלח.

למעלה