מפוריים
• •LaDy BuG• New member 13/3/04 #7 חיחי, תנקס[גם לדרור../images/Emo25.gif] ../images/Emo25.gif מג'נטה דפנטלי רולז. יולי, רציתי לראותך בפורים. מיאו.
חיחי, תנקס[גם לדרור../images/Emo25.gif] ../images/Emo25.gif מג'נטה דפנטלי רולז. יולי, רציתי לראותך בפורים. מיאו.
C crazy4tc New member 13/3/04 #8 יההההההה איזה יפה אתתת ../images/Emo99.gif איזה תלתליייייייים אמממממ... מה זה מג'נטה?
C crazy4tc New member 13/3/04 #9 ../images/Emo26.gifלחצו כאן../images/Emo36.gif יש לנו גלריה של "חברי הפורום" כרגע יש בה רק תמונות של יפעת... מה דעתכם לאכלס אותה? כל מה שאני צריכה זה תמונה שלכם+ אישור להעלות לגלריה ואני אעלה אז..... יש אישור? אם כן (בעצם, גם אם לא) נוכל לעשות פה שרשור תמונות
../images/Emo26.gifלחצו כאן../images/Emo36.gif יש לנו גלריה של "חברי הפורום" כרגע יש בה רק תמונות של יפעת... מה דעתכם לאכלס אותה? כל מה שאני צריכה זה תמונה שלכם+ אישור להעלות לגלריה ואני אעלה אז..... יש אישור? אם כן (בעצם, גם אם לא) נוכל לעשות פה שרשור תמונות
ז זואי הפריקית New member 14/3/04 #13 גם אני יעלה עוד מעט כי אחי צילם אותי ואמורות לצאת תמונות מזה יפות כשהם יצאו נודיע לכם...
פ פשוט מפורסמת New member 14/3/04 #14 אוייש.. מחקה לי חצי מהחתימה..:/ זה צריך להיות רנדי. חחח.. כבר הסברתי לך עליו. אוהבת -
C crazy4tc New member 14/3/04 #19 יווווו אוראל איזה יפההה וואי איך השתנית!!! את נראית לגמרי אחרת מאז החופש הגדול!!! (וואי כבר כמעט שנה עברה מאז! הייתם מאמינים??)
יווווו אוראל איזה יפההה וואי איך השתנית!!! את נראית לגמרי אחרת מאז החופש הגדול!!! (וואי כבר כמעט שנה עברה מאז! הייתם מאמינים??)