../images/Emo32.gif../images/Emo223.gif

שוב הודעה הנהלה או משהו כזה: בשבוע הקרוב יש לי מבחן מאוד חשוב[יותר מדי חשוב] ללמוד אליו אז אני לא יודעת כמה אני אהיה פה אולי מדי פעם אני אכנס לראות מה קורה פה אבל לא אגיב הרבה אני צריכה מישהי שתוכל לנהל את הפרוייקט של להביא אותם לארץ. מי שרוצה שיכתוב כאן ותקבלו ממני מסר עם הסברים לכל מה שתכננתי לשבועיים הקרובים ושאני רוצה שתעזרו לי. מכתבים תשלחו לי עדיין לאימייל וכל מי שרוצה לדבר איתי בצורה אישית אז רק במסרים. ושמעתי שיש פו"ב על השער של ראש 1 אני אקנה את העיתון אחר כך אבל אני ממש אודה למי שיוכל לסרוק את הכתבה ולהעלות אותה לפה. וזה אוף אז אתם יודעים שטויות וכאלו לא קשורים.. לפה.

GaIi4697

New member
פיט ניראה כמו ילד מייספייס

ג'ו יהודי מידי פטריק חותך ורידים ואנדי סקס

GaIi4697

New member
אני אקרא את זה מתישהו../images/Emo12.gif

העיינים של ג'ו בתמונה הזאת יפות

GaIi4697

New member
פיט כזה גיי

אמ זאת כתבה ארוכהXD [ואין לי סורק
] אם מישו רוצה אני אכתוב תביקורת על האלבום><

zivid

New member
אני רוצה ../images/Emo129.gif

או שאם את יכולה לצלם את זה אם יש לך מצלמה טובה וזה.. ואם למישהו אחר שיש סורק ויכול לסרוק..
אבל אם יש לך כוח תכתבי את הביקורת של האלבום :)

GaIi4697

New member
קיי.. לא ממש הצליחXD

רק ההתחלה יצאה דיי ברור
אבל גם לא ממש><

GaIi4697

New member
נממ

כתוב שם למטה "מוזר, אבל אינפינטי הוא אלבום האולפן הרביעי של פיט וונטז וחבריו," [זונות אעלק פיט וחבריו~_~]

GaIi4697

New member
הממ

שפרצו בענק לתודעת קהל המיינסטרים רק לפני כשנתיים, עם פרום אנדר דה קרוק טרי, והוכתרו כחלוצי סצנת האימו ביחד עם מיי כמיקל רומאנס ופאניק! אט דה דיסקו. הקטע הוא שהפול-אאוטים היו בסביבה מאז 2001, והאלבומים הראשונים שלהם, "פול..

GaIi4697

New member
החלק השני של זה שלא כתבתיXD

אאוט בויז איבנינג אווט ווית' יור גירלפרינד וטייק דיס טו יור גרייב שיצאו ב2003. טוב לראות שיש להקה צעירה שלא נוטשת את הזירה אחרי תחליט וחצי, ושומרת על קצב עבודה אחיד ואיכות מוזיקלית שמשתפרת מאלבום לאלבום.

GaIi4697

New member
זהו השאר מטושטש לגמרי><

"חייבים לתת לפול אאוט בו את הקרדיט שמגיע להם; ראשית, הם לא התקמצנו בשירים, והעמיסו על אינפינטי און היי לא פחות מ14 קטעים מלאים. יפה. שנית, באמת מדובר באלבום מגוון וראוי, אולי הטוב ביותר של הלהקה מאז ומתמיד. הסינגל הראשון, "דיס איינט אה סין איטס אן ארמז רייס", שמדבר על כך ש'מדינות העולם רק מחפשות סיבה לצאת למלחמה ובני האדם מאבדים מהאנושיות שלהם', לדברי הלהקה, פחות עושה לנו את זה, למרות הקליפ המצחיק, שבו פיט עף דרך החלון ומת (וגם נתפס לו הגב בצילומים). לעומתו, 'תרילר' הפותח את ההקדמה של ג'יי זי הוא שיר רוק לקצוות, כנל לגבי דה טייק אובר עם החברה מפאניק וניו פאונד גלורי. "איים לייק אה לויר..."\ בהפקתו של בייביפייס, נכנס למוזה רומנטית עם פזמון מעולה, והאם הללויה מכיל מעין קאבר לקלאסיקה ישנה של הזמר המוערך לאונרד כהן. גולדן היא כבר בלדת פנסתר לכל דבר, ואילו דה לייף אוף דה פארטי ודה קארפל טונל אוף לאב עושים גם הם את העבודה בתחום המנוני הרוק. הכיוון הכללי של אינפינטי און היי הוא הרבה יותר פופי וקליל ופחות אפי ודרמטי מאשר 'דה בלאק פרייד' של מכר, לדוגמה, ואין לנו בעיה עם זה. פול אאוט בוי חזרו לעשות שמח, ובגדול!" לזזל, זה היה ארוך.

zivid

New member
חחחח לא נורא |גוגלולת|

אני אשב לקרוא שאני אחזור מבצפר :) תודה ^__^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אממ.. אני מוכנה לנסות :]]

את תשלחי לי מסר או לשלוח לך קודם? חח

למעלה