Could Be ME

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפאק!! את צודקת!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה הוא... כאילו.. הם חושבים שזה הוא.. תראו מה כתבו עליו במידע!- "Patrick Stump (born Patrick Martin Stumph [1] on April 27, 1984 in Glenview, Illinois), is an American musician, composer and producer. Most notably, he is the lead singer, rhythm guitarist, and occasional pianist of the band Fall Out Boy. " פאק פאק פאק.. זה לא הוא אבל!!
זה מוטצייייייה!!!!! -אני-

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרגה לי את האמא מצחוק "אני כל כך גותית, שאפילו החומוס שאני אוכלת שחור". העיקר היא הזכירה את לינקין פארק

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

די,זה אדיר!!XDDDDDDDD "בהנחה ותצליחו להבדיל בין נקבות האימו לזכרי האימו, משימה לא קלה בפני עצמה," זה הרג אותיXDDDDDDDDD

Stinki Winki

New member
עוד נצל"ש

מתי יגיע הקליפ של Me&You ליוטיוב?? (זה השיר שאני הכי אוהבת באלבום האחרון, ובכלל מכל האלבומים שלהם*-*)

LadyInPink

New member
אני פשוט טלפתית!!!! (אם ככה כותבים את זה) ../images/Emo6.gif

היום בבוקר, זה לא ממש בוקר אבל ככה זה שאני חייבת לקום ב-6 בבוקר בשביל להספיק להתארג ן
, בכל מקרה קמתי עם מצב רוח לא מי יודע מה... ועם השיר DANCE,DANCE תקוע בראש והייתה לי הרגשה שהקליפ שלו משודר בMTV ו..................... נחשו מה!!!! הוא היה!!! איך שפתחתי התחיל הקליפ... אני נשבעת לכם שישבתי כל הקליפ ופשוט צחקי אז זה עשה לי היום!!! אז זה התחיל שלישי ונגמר חיובי!!! אז אני מקווה שהוא ייגמר טוב!!!! שבוע טוב וגמר חתימה טובה לכולם!!!!

PerfectSP

New member
../images/Emo207.gif דנה!!!!כנסי שניה../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

אה.... תגידי,יש קו שמגיע מנמל תל אביב[בעיקרון האנגר11] לראשל"צ? ואם כן,אז הוא פועל במוצאי שבת בלילה...[ערב מאוחר...P:] ?

LadyInPink

New member
קריקטורה- חובה לראות!!! קורע מצחוק....!

בבלוג של פיט (בעיקרון clandestine) בFOE הוא העלה תמונה שציירו אותו והוא כתב: "the crazy thing is i look like this in pictures alot. not even kidding. zac efron aint got shit on me." זה ממש ממש הצחיק אותי!!!! נ.ב מי שרוצה קישור- http://www.buzznet.com/web/foe/photos/clandestine/?id=22695251

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif 2 ../images/Emo207.gifים!! כנסו! במיוחד ליאור! ../images/Emo123.gif

1) ליאוורר!!!! =X רק לי מותר לקרוא לטאל טאל!! היא אישתי!
כל מי שאישתי/ בעלי משבל א' בשם שלו!! אם אפשר!
אני לא תוקפנית:p את סתם חמודה!!!! אנשים תיהיו מקוריים! הא' שלי! רוצים? תעשו ג' או משו
2) מי בא לישרא?? אני ממשממש רוצה לראות אנשים!!!!

falloutgirl XD

New member
לא צריך לריב, יש מספיק טאל לכולם ../images/Emo98.gif

LOL שאחר
את רוצה שהיא תקרא לי טגל?

AnGi14

New member
נכנסתי...../images/Emo69.gif ../images/Emo109.gif

כן אני יודעת שאני חמודה....
אין לי מושג בכלל למה התחלתי לקרוא לה ככה... אבל שיהיה... נמצא כבר שם אחר...
הי, טל... אולי נקרא לך פולקע?! XP

למעלה