../images/Emo216.gif../images/Emo121.gifזה הפנטזיה שלך מאמי ..

למה שהם יבואו לפה ביוני ? למה ? אין להם חיים ? אם את עוקבת אחרי טוקיו הוטל , הם עכשיו בהפסקה מהופעות וכאלו הם מוציאים דיסק חדש ועובדים על המוזיקה , נכון הם יבואו שוב לישראל , הם אמרו .. אבל הם לא אמרו מתי . אפילו הם לא אמרו שהם באים ב2009 או משהו כזה , אז דיי . שיהיה משהו חדש עליהם , תאמיני לי את תדעי וכולם ידעו
.

../images/Emo216.gif../images/Emo121.gifקראתי את ההודעה שלי ויצאתי שם ממש

מגעילה .. אז אם את חושבת שאני כועסת עלייך או משהו כזה אז אני לא !!D:

leraax

New member
ביררתי עם יוניברסל והליקון..

מצטערת לאכזב אתכם =/

תצביעו לטוקיו הוטל! 30 סקונדז טו מארס עוקפים!

כמעט עוקפים * תצבייעו אפשר להצביע בלי סוף !! http://www.mtv.it/speciali/index.asp?speciale=ema07

הסבר:

רדי קצת למטה, ויש שם את הרשימה של כל הזוכים.. תלחצי על טוקיו הוטל אינטר אקט ואז תחלצי על "sumbit" כל הצבעה נחשבת וממש בקרוב 30 סקונדז טו מארס עוקפים!! אם לא הבנת עדיין כנסי אליי לאייסי 212190921 :]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif ../images/Emo109.gif תצביעו בלי הפסקה !!

אפשר להצביע כמה שרוציםםם !

crazysapir

New member
לחיץ פה\קישור

אפשר להצביע בפעם אחת 1000 פעמים פשוט ז"א תלחצו שוב ושוב ושוב עד 1000[ כמובן עד מתי שגם לא יהיה לכם כח]

תפוזבל../images/Emo69.gif, בנוגע לאתר ה"רשמי" הישראלי..

הוא לא יכול להיות רשמי. בשביל שאתר יהיה רשמי האמרגנים/מפיקים של הלהקה צריכים לפתוח אותו וזה ממש מסובך וכמעט בלתי אפשרי. ואני יודעת כי דיברתי עם הליקון. ולא, לא במיוחד בשביל זה אלא בשביל לפתוח אתר רשמי לפו"ב, מה שכמובן אי אפשר בגלל הסיבה שכתבתי מקודם..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif את מדברת על האתר של אביב וליטף ?

און האתר שעכשיו בונים ?

למעלה