שוב, קראתי הכל
ויש לך 166 תגובות אזאני מעדיפה להגיב כאן P: אממ מה עוד יש לי להגיד בעצם אחרי שאמרתי נראלי כבר את הכל. אני? ראיתי אותך פעמים בלבד בחיים שלי אני? לא צריכה יותרP: כדי לדעת איזה ילדה מדהימה את [אני יתחיל להשמע כמו אמא או מורה אז אממ זהירות!XD]או איזה ילדה מודה את בעצם לא נראלי שצריך לקרוא לך ילדה.. כי את כבר לא חחח כי בתכלס עם הייתי פוגשת אותך שוב הייתי מוציאה את כל מה שיש לי להגיד כי אני לא טובה בלכתוב ואני ועוד אני בטוחה שיש עוד מיליון כמוני שמנסות להזדהות איתך ולא יכולות כי אנחנו לא עשינו כלום.. בסדר עוד דיסק שקנינו, עוד חתימה שחתמנו, עוד כרטיס שקנינו,עוד כסף שתרמנו וכ'ו.. זה באמת כלום בהשוואה למה שאתן עשיתן בחיים שלי לא פגשתי ילדה בת 15[טוב נערה סבבה?XD] שמשקיעה כל כך שאכפת לה כל כך מאחרים שמוכנה לדבר עם אנשים שאני לא חשבתי עליהם בחים ילדהה שפגשה את הלהקה שהיא הכי אוהבת בעולם בעוד שבנות אחרות כמוניו כמו עוד 3000 הבנות שהיו בהופעה רק יכולות לחלום על זה בלילות באמת תסתכלי בתגובות שלך בבלוג או בבלוג שלך ושל אן.. תראי כל אחת ואחת מבנות שמגיבות לך "צודקת"או משו כזה חושבות כמוני.. אז באמת. שוב, על תחשבי על הבנות האחרות שלא אכפת להן ממך ולוקחות קרדיט תרשי לעצמך להתגאות ולהשתחצן כי יש לך על מה!!!!!!! תראי לכולם שם שאין להם איך לעצבן אותך או איך לשבור אותך [אני מתחילה להשמע כמו המכתבים של ג'רארד וואיXDDD אבל זה לא קשור><] הנה עכשיו גם הכרת חברה של אנדי.. מה לעזעזזל יותר טוב מזה??? אין לי מילים פשוט. ילדה בת 15 עם קשרים של בנאדם שעובד בהיי טק 400 שנה פשוט כל המעריצות שאולי יקראו את זה גאות בך ואני. אין לך מושג כמה אני שמחה"להכיר" אותך או לפחות משו כזה=\ וזהו.. שוב נתקעתי אני מקווה שקראת את החפירה הזאת ותביני אין לך למה לפרוש.. אין לך למה להפסיק את אוהבת את הלהקה? תהני מזה את לא חייבת לאף אחד מידע את לא חייבת לאף אחד שום דבר עם את רוצה לשתף תשתפי זה כמו שבאו לאן ואמרו לה מה קרה עם טום קרה משו? לא ענינו שיהנו שניהם וזהו . נקודה. טוב עכשיו אני באמת יפסיק P: אממ אז יופ טוב שיהיה לךDDD::: *חזרתי לשחק במי שמתחתי* 333>>>>>>>>>