PerfectSP

New member
אני צריכה להיגמל מ-^^ !!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

אני לא יכולה יותר!!!! הוא השתלט לי על החיים!!! לא!!!!! צא מפה!!! עזוב אותי והניח לי לנפשי!!!!!!!!!!!

MaaYanUshM1

New member
../images/Emo207.gif(כי אני ילדה טובה)...אני מצטקרנת..כנסו!

אז נראה לי שהבנית את אומנות הניצלוש....:) 2 שאלות לי אליכם
ניצן שלחה לי איזה שיר בשם "איש ליב דיש"....זה רשום כשל טוקיו הוטל אבל אני לא בטוחה בזה....כאילו לי זה לא נשמע ממש הקול של ביל.... אתן יודעות על זה משהו?...
דובר פעם על שיר בשם Sex של ט"ה.....חלק קראו לשיר Hallo (או שיכול להיות שזה שני שירים שונים)... מישהו שמע על זה משהו פה?

N i t z a n 42

New member
כנסי :]

שתי השירים האלה זה שמועות שטום שר.. השיר SEX זה בכלל שיר של זמר גרמני בשם לוקאס משו..אז יכול להיות או שהוא עשה לזה כאבר או שזה לא הוא. השיר ICH LIEBE DICH זה באמת ממש שומעים שזה הוא אבל זה לא יודעת ,זה לא הופיע בשום מקום והם לא דיברו על זה שטום שר פעם ככה שזה לא ברור...

MaaYanUshM1

New member
חח זהו גם אני חשבתי שזה הקול של טום!!!

אבל זה יכול להיות גם חיקוי....כי לפי ביל הוא לא ממש שר טוב....(אפילו לא לליווי) ואגב..יש לך את השיר sex עם הקאבר שלהם?

N i t z a n 42

New member
יש לי את השיר :]....זה לא בטוח כאבר ,לי נראה

שזה פשוט לא הם, בטח רק בגלל הנושא של השיר אמרו שזה טום... וגם זה בטוח שיר של הלוקאס הזה ולא שמעתי גירסה אחרת אז זה כנראה לוקאס אבל זה עדיין שיר יפה ;] אז אני אשלח לך.....

leraax

New member
|נצל"ש| או משו ><

זה הבלוג האישי שלי. כתבתי מן סיכום על חצי השנה האחרונה שלי בהקשר של טוקיו הוטל.. מה לעשות, אני חופרת! נמ.. אני אפילו אגיד שזה מעבר לסיכום.. זה די הסבר לכל אותם אנשים ששאלו אותי ואת אן "מה את ואן עשיתם כבר?!?!" (תקראו וגם תבינו למה עשיתי על זה פוסט.. לא כי אני שוויצרית :S) אז.. הנה. בכל אופן.. אני חושבת שזה ה"מכתב" האחרון שאני ארשום בקשר לזה.. כי בכל זאת, פאק! אני רק מנסה לעדכן מעריצות במה שכדאי לדעת ולקדם את המוסיקה שלהם בארץ.. ><" ולא, אני לא בדיכאון כי לא שווים כל אלה שפותחים עצומות נגד אנשים.. מי ששווה זה כל אלה שתמכו בי- וקראתי כל תגובה שלכם ו.. אין ספק שבזכותכם אנו עדיין פעילות בכל מה שקשר ללהקה -_-" 3> http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=436553

PerfectSP

New member
| נצלש | ../images/Emo190.gif

שלי רווחים^^ ספיר!!!! הפעם למדתי!!! כי המחשב לא מבין שאני רוצה להראות למישהו איך לעשות,והוא עושה את האייקון!!אז עשיתי רווחיםDDDD: דאמ.

Leb Die Sekunde

New member
שוב, קראתי הכל

ויש לך 166 תגובות אזאני מעדיפה להגיב כאן P: אממ מה עוד יש לי להגיד בעצם אחרי שאמרתי נראלי כבר את הכל. אני? ראיתי אותך פעמים בלבד בחיים שלי אני? לא צריכה יותרP: כדי לדעת איזה ילדה מדהימה את [אני יתחיל להשמע כמו אמא או מורה אז אממ זהירות!XD]או איזה ילדה מודה את בעצם לא נראלי שצריך לקרוא לך ילדה.. כי את כבר לא חחח כי בתכלס עם הייתי פוגשת אותך שוב הייתי מוציאה את כל מה שיש לי להגיד כי אני לא טובה בלכתוב ואני ועוד אני בטוחה שיש עוד מיליון כמוני שמנסות להזדהות איתך ולא יכולות כי אנחנו לא עשינו כלום.. בסדר עוד דיסק שקנינו, עוד חתימה שחתמנו, עוד כרטיס שקנינו,עוד כסף שתרמנו וכ'ו.. זה באמת כלום בהשוואה למה שאתן עשיתן בחיים שלי לא פגשתי ילדה בת 15[טוב נערה סבבה?XD] שמשקיעה כל כך שאכפת לה כל כך מאחרים שמוכנה לדבר עם אנשים שאני לא חשבתי עליהם בחים ילדהה שפגשה את הלהקה שהיא הכי אוהבת בעולם בעוד שבנות אחרות כמוניו כמו עוד 3000 הבנות שהיו בהופעה רק יכולות לחלום על זה בלילות באמת תסתכלי בתגובות שלך בבלוג או בבלוג שלך ושל אן.. תראי כל אחת ואחת מבנות שמגיבות לך "צודקת"או משו כזה חושבות כמוני.. אז באמת. שוב, על תחשבי על הבנות האחרות שלא אכפת להן ממך ולוקחות קרדיט תרשי לעצמך להתגאות ולהשתחצן כי יש לך על מה!!!!!!! תראי לכולם שם שאין להם איך לעצבן אותך או איך לשבור אותך [אני מתחילה להשמע כמו המכתבים של ג'רארד וואיXDDD אבל זה לא קשור><] הנה עכשיו גם הכרת חברה של אנדי.. מה לעזעזזל יותר טוב מזה??? אין לי מילים פשוט. ילדה בת 15 עם קשרים של בנאדם שעובד בהיי טק 400 שנה פשוט כל המעריצות שאולי יקראו את זה גאות בך ואני. אין לך מושג כמה אני שמחה"להכיר" אותך או לפחות משו כזה=\ וזהו.. שוב נתקעתי אני מקווה שקראת את החפירה הזאת ותביני אין לך למה לפרוש.. אין לך למה להפסיק את אוהבת את הלהקה? תהני מזה את לא חייבת לאף אחד מידע את לא חייבת לאף אחד שום דבר עם את רוצה לשתף תשתפי זה כמו שבאו לאן ואמרו לה מה קרה עם טום קרה משו? לא ענינו שיהנו שניהם וזהו . נקודה. טוב עכשיו אני באמת יפסיק P: אממ אז יופ טוב שיהיה לךDDD::: *חזרתי לשחק במי שמתחתי* 333>>>>>>>>>

למעלה