MaaYanUshM1

New member
בואנ'ה....תעבירי לנו שיעורי גרמנית:)

קראתי הכל...ולהפתעתי היה אפילו מעניין!! XD אני אומרת תפתחי שירשור לימודי גרמנית:)

../images/Emo79.gifעזרו לנו להביא את MUSE לארץ!

רוצים לראות את הלהקה המדהימה הזו, שלקחה רק בחודש האחרון 2 פרסים נחשבים על הופעות לייב- בארץ? פה אתם נכנסים לעניין- זה יכול להתגשם, אך ורק בזכותכם
הירשמו לאתר EVENTFUL (הלינק מצורף מתחת), אתר שידוע בהעברת העצומה לגורמים הנכונים אם היא מצליחה
אל תכנעו לאדישות, MUSE יגיעו לארץ עם השקעה מינימלית. רק להירשם וללחוץ! http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 תודה מראש

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלול,מיני ראיון חדש

לפחות נראה לי שהוא חדש... הבנים התבקשו לסמן על כל אחת המהאפשרויות מה יש להם,אז כן,לא,ואם נמנעו סימנו (-) חלק א': מה יש לכם... ביל - 1. משפחה - כן. 2. בצפר - לא. 3. חברים - כן. 4. מעריצים - כן. 5. שנואים - לפעמים. 6. אהבה - עכשיו לא. 7. סקס - -. 8. מכנס רחב - חח, אני לא טום. 9. ריבים - לפעמים. 10. צחוקים - כן. טום - 1. משפחה - כן. 2. בצפר - לא. 3. חברים - כן. 4. מעריצים - כן. 5. שנואים - כן. 6. אהבה - כן. 7. סקס - הרבה פעמים כן. 8. מכנס רחב - כן. 9. ריבים - כן. 10. צחוקים - כן. גיאורג - 1. משפחה - כן. 2. בצפר - לא. 3. חברים - כן. 4. מעריצים - כן. 5. שנואים - לפעמים. 6. אהבה - לפעמים. 7. סקס - כן. 8. מכנס רחב - לפעמים. 9. ריבים - לפעמים. 10. צחוקים - כן. גוסטב - 1. משפחה - כן. 2. בצפר - לא. 3. חברים - כן. 4. מעריצים - כן. 5. שנואים - לא. 6. אהבה - -. 7. סקס - לפעמים. 8. מכנס רחב - לא. 9. ריבים - לפעמים. 10. צחוקים - כן. קרדיט לבלוג של קאסי.

animfanatic

New member
משיהו יכול להסביר לי מי זה בושידו

עכשיו הבנתי לאיזו ניקול מתכוונים

MaaYanUshM1

New member
יאווווווו!! אבל זה נראה לכם אמיתי?

כאילו לא בטוח שזאת היא...סה"כ רואים שיער דומה לשלה...ויכול להיות שהוא סתם דיבר איתה... והיה ראיון שהוא אמר שבושידו בסוף כנראה זכה בה....

animfanatic

New member
זאת היא הנה תמונה יותר ברורה

קבלי... רואים את הראש שלה קצת ואת העין...XDD

MaaYanUshM1

New member
מממ כן זה נראה שזאת היא...אבל...

יכול להיות שהוא סתם דיבר איתה...בכל זאת שניהם היו מאחורי הקלעים אז הוא ניצל את ההזדמנות והיא נראת לי אחת כזאת זורמת...אז בטח היא דיברה איתו קצת וזהו... בשבילה הוא עוד ילד קטן ומתלהב..

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ברור
הוא תרגם הכל במכה אחת! מי אני שאשב ואתרגם את זה משפט משפט?!

למעלה