וואי ראש1 הרגו אותי XDDDDDD

"ושלא נדבר על גוסטב הנשמה, שכמעט טבע שם מאחורי התופים שלו, כשהוא משפריץ ומרביץ לכל עבר כמו ברבוניה היסטרית שמנפנפת בסנפירים שלה!" גדול XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lidya150

New member
היה גם משהו...

שמתם לב שביל קאוליץ נאם באנגלית , ולא בגרמנית , כשטוקיו הוטל קיבלו את הפרס האינטראקציה? יש מצב שהוא לקח שיעורים פרטיים מאז ההופעה שלהם בארץ (שבה הוא התפלסף בעיקר בגרמנית ) והראיון הבלעדי שהוא העניק לראש1 (שבו הוא הזדקק למתורגמן) או שהוא פשוט שינן את הטקסט בעל-פה?
גוסטב, תעשה לי גיאורג!!!!(
)
ראש1 קרועים XDD

../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

*צומי* לא מתייחסים למה ששמתי =[

PerfectSP

New member
לא!!!!!!!!!!@#$%^&^%$#@../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif

אסור לפרסם כתבות,או כל חומר מעיתונים וכולי מצולם
זה פגיעה בזכויות יוצרים או משהו.. גם אם את מוצאת תמונה באינטרנט של משהו מצולם אסור^^ וראית? יש את סימפל למטהDDDDD: כולם תראו!!

PerfectSP

New member
אני רק רוצה להזהיר אותך,[../images/Emo3.gif] ../images/Emo190.gif

כדי שלא תבואי למקום של אנשים לא נחמדים ואז יעירו לך בצורה לא נחמדתD:
אני נורא שומרת חוקי תפוז מישומה^^

rocket

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אסור לפרסם סריקות של עיתונים!!!! בגלל זכויות יוצרים.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifקראתי את זה ../images/Emo6.gif

הם גם כתבו איפשהו "גוסטב תעשה לנו גיאורג!"

Odreamy girlO

New member
וואו!

!אזהרה!:הודעה זו אינה מיועדת ל...(בלה בלה בלה)... אני נישפכת פה מצחוק!!!!!!! בעיקר על הקטע של המבול עד לברבוניה היסטרית שמנפנפת בסנפירים שלה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמישהו יביא לי כדור הרגע ...חחחחחחחחחח עוד מעט השכנים ישמעו אותי...חחחחחחחחחחחחחח (אני בקושי מצליחה לינשום) "טוב נו זה לא עד כדי כך מצחיק!"אמרו לי "נכון זה הרבה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב טוב אני מפסיקה עם ה"חחח.."חחחח טוב... חפרתי!~ממני!החפרנית~D: ------------------------ נא להיתעלם ----------------------

אהאהאהאהאהאהה יא חופרים!!!#$@#../images/Emo168.gif

לא הייתי פה מאתמול בערב עד עכשיו ואני יושבת חצי שעה וקוראת את החצי מיליון הודעות שנוספו [יכול להיות שישנתי יותר מיום? ><] איזה חופרים אתם, יש לכם עתיד בארכיאולוגיה
ואני לא מכחישה את היותי חופרת גם אבל זה לא קשור לנושא ><

למעלה