"ושלא נדבר על גוסטב הנשמה, שכמעט טבע שם מאחורי התופים שלו, כשהוא משפריץ ומרביץ לכל עבר כמו ברבוניה היסטרית שמנפנפת בסנפירים שלה!" גדול XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שמתם לב שביל קאוליץ נאם באנגלית , ולא בגרמנית , כשטוקיו הוטל קיבלו את הפרס האינטראקציה? יש מצב שהוא לקח שיעורים פרטיים מאז ההופעה שלהם בארץ (שבה הוא התפלסף בעיקר בגרמנית ) והראיון הבלעדי שהוא העניק לראש1 (שבו הוא הזדקק למתורגמן) או שהוא פשוט שינן את הטקסט בעל-פה?
!אזהרה!:הודעה זו אינה מיועדת ל...(בלה בלה בלה)... אני נישפכת פה מצחוק!!!!!!! בעיקר על הקטע של המבול עד לברבוניה היסטרית שמנפנפת בסנפירים שלה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמישהו יביא לי כדור הרגע ...חחחחחחחחחח עוד מעט השכנים ישמעו אותי...חחחחחחחחחחחחחח (אני בקושי מצליחה לינשום) "טוב נו זה לא עד כדי כך מצחיק!"אמרו לי "נכון זה הרבה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב טוב אני מפסיקה עם ה"חחח.."חחחח טוב... חפרתי!~ממני!החפרנית~D: ------------------------ נא להיתעלם ----------------------
לא הייתי פה מאתמול בערב עד עכשיו ואני יושבת חצי שעה וקוראת את החצי מיליון הודעות שנוספו [יכול להיות שישנתי יותר מיום? ><] איזה חופרים אתם, יש לכם עתיד בארכיאולוגיה
ואני לא מכחישה את היותי חופרת גם אבל זה לא קשור לנושא ><