Tokio Hotel - Durch den Monsun
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #113 Linkin Park- shadow of the day../images/Emo168.gif שיר מדהים!
P PerfectSP New member 8/11/07 #128 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif נו מה לעשות, אני חולה על לינקין פעעעערק
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #115 ../images/Emo207.gif יש לי בלוג!../images/Emo168.gif אם למישהו משעמם ובא לו לקרוא כל מיני טימטומים מוזמן: בלוג
../images/Emo207.gif יש לי בלוג!../images/Emo168.gif אם למישהו משעמם ובא לו לקרוא כל מיני טימטומים מוזמן: בלוג
א אפרת306970847 New member 8/11/07 #125 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifגם לי D: http://blog.tapuz.co.il/efraty
A Angel Of Death 483 New member 9/11/07 #214 ../images/Emo36.gifאם כולם מפרסמים את הבלוג שלהם,../images/Emo26.gif אז גמני רוצה! חחח http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=491840 כנסו, אם בא לכם! XDDDDDDD חח אני לא מכריחה!! חחחחחחחחח חפרתי! כרגיל........ ~~~חפירה~~~
../images/Emo36.gifאם כולם מפרסמים את הבלוג שלהם,../images/Emo26.gif אז גמני רוצה! חחח http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=491840 כנסו, אם בא לכם! XDDDDDDD חח אני לא מכריחה!! חחחחחחחחח חפרתי! כרגיל........ ~~~חפירה~~~
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #138 ישראבלוג מעצבן אותי. יש לי שם עשרה בלוגים../images/Emo6.gif אבל רק אחד פעיל [בקושי] XDD
T TaaaaaaaaaaL New member 8/11/07 #124 ../images/Emo207.gif כתבו בבלוג של אן ולרה שיש לטום וביל חב רות .. מעריצות רוסיות .. ממ..אני אישית התבאסתי כמה שאני שמחה בשבילם .. זה מבאס אחרי הכל . לא שציפיתי שהם יציעו לי נישואים או משו . אבל שלפחות ישארו פנויים אבל גם רשום שזה לא בטוח בכלל , ושזה יכולהיות שמועות.
../images/Emo207.gif כתבו בבלוג של אן ולרה שיש לטום וביל חב רות .. מעריצות רוסיות .. ממ..אני אישית התבאסתי כמה שאני שמחה בשבילם .. זה מבאס אחרי הכל . לא שציפיתי שהם יציעו לי נישואים או משו . אבל שלפחות ישארו פנויים אבל גם רשום שזה לא בטוח בכלל , ושזה יכולהיות שמועות.
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #126 אפשר קישור?../images/Emo168.gif ודווקא רוסיות? אומרים שהישראליות יפות. שיבואו לפה כבר ויראו אותנו! אבל אם זה נכון אני באמת שמחה בשבילהם, שיהיה להם בכיף ושיהנו
אפשר קישור?../images/Emo168.gif ודווקא רוסיות? אומרים שהישראליות יפות. שיבואו לפה כבר ויראו אותנו! אבל אם זה נכון אני באמת שמחה בשבילהם, שיהיה להם בכיף ושיהנו
T TaaaaaaaaaaL New member 8/11/07 #127 ../images/Emo109.gif ממ אני לא יודעת לעשות לחיץ .. פשוט כנסי לבלוג של אן ולרה אני שמחה בשבילם , אבל זה בכל זאת מעציב אותי. זה לא שעכשיו אני מתה להרוג תבנות האלה [טוב אולי קצת , חח סתם] אני יודעת שעכשיו מלא יצאו אליי מאכפת לך וזה? אבל זאת דעתי ..
../images/Emo109.gif ממ אני לא יודעת לעשות לחיץ .. פשוט כנסי לבלוג של אן ולרה אני שמחה בשבילם , אבל זה בכל זאת מעציב אותי. זה לא שעכשיו אני מתה להרוג תבנות האלה [טוב אולי קצת , חח סתם] אני יודעת שעכשיו מלא יצאו אליי מאכפת לך וזה? אבל זאת דעתי ..
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #130 אז לא לחיץ. אני פשוט לא מוצאת..../images/Emo168.gif רק תשימי את הקישור, אני לא אתעצל
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #137 לא משנה, מצאתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif ועד שאני לא רואה תמונות אני לא מאמינה. למרות שגם ככה לא אכפת לי |שקרשקרשקרשקר|
לא משנה, מצאתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif ועד שאני לא רואה תמונות אני לא מאמינה. למרות שגם ככה לא אכפת לי |שקרשקרשקרשקר|
E ElinorLahav New member 9/11/07 #285 טטטטל תביאי קישור לבלוג של לרה ואן ../images/Emo9.gif אני לא מוצאת אותו !
S simple day1 New member 8/11/07 #131 ../images/Emo207.gif יש לי שאלה די מוזרה... איך ביל מסדר את השיער שלו שממש יעמוד לו גבוה?