תגידי פעם מישהו שם פה כתובת של אתר נראה

לי שזה היה אתר הרשמי של ההופעה או משהו כזה והיו שמה מילים לשירים ותרגומים של השירים וזה לא האתר הרישמי של טוקיו הוטל הישראלי יש לך אולי את הכתובת

Tsuf love Bill

New member
ואי קרה לי אותו הדבר :D

חחח רק שאני הכרתי אותם מ100fm.. ושמעתי את מונננסון בפעם הראשונה [= ואז התחלללתי לבדוק איך קוראים לכולם וזה... והייתי בטוחה שביל הוא בת לאיזה יום שלםםם ! D= ואז פתאום ראיתי שקוראים לו "ביל" אז זה היה כבר לא הגיווווני [= ועכשיו אני מכורה אליהם ק=ש=ו=ת[[=

מ א י י ק

New member
אממ כנסי רשמתי לך פה הכל..../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

1.Helig - אין גרסה אנגלית,וטוב שכך הוא נורא יפה בגרמנית חח.. 2.Love is Dead - זה Totgeliebt בגרמנית.. 3.Final Day - זה Der letzte Tag בגרמנית.. 4.Break Away - זה Ich brech aus בגרמנית.. 5.By Your Side - זה An deiner Seite (Ich bin da) בגרמנית.. 6.Reden אין באנגלית וזה מעולה שאין אותו,הוא יותר יפה בגרמנית XD מקווה שעזרתי

PerfectSP

New member
חחחח הנה../images/Emo26.gif ../images/Emo190.gif

ורק שתדעי,נצל"ש=ניצול שרשור><' כעיקרון, את לא ניצלת שום שרשור,אלא פתחת אחד בעצמך><' Heilig-Sacred Love Is Dead-Totgeliebt Final Day-Der Letzte Tag Break Away-Ich Brech Aus By Your Side-Ich Bin Da בקשה לך

ElinorLahav

New member
מה אףף אחד לא מכיייייייייר את הגרסאות השניות

אני יעזור לך
1. Heilig=sacred 2. Love Is Daed=totgeliebt 3.Final Day=der letzte tag 4.Break Away=ich brech aus 5.By Your Side- ich bin da מקווה שעזרתי

PerfectSP

New member
קודם לנצל"ש.../images/Emo11.gif.ושנית, ../images/Emo190.gif

שטני גלי כפי שהבנתי^^

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אם היא כבר פתחה אז. משחק! ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

מהלך המשחק - אני מתחילה .. אני רושמת שורה מתוך אחד השירים של טוקיו לא משנה מאיזה דיסק . הבאה אחרי צכה לגלות מאיזה שיר זה ולכתוב שורה חדשה משיר אחר.. וכן הלאה. אפשר לחזור על השירים רק כמובן שורות שונות .. אז השורה - Wir müssen nur noch 1000 Meere weit עשיתי את זה בכוונה קל :) אז יאלה המשיכו אם אהבתם

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ברייק אוווי ! ../images/Emo23.gif

wo´s am horizont zu ende ist זה קצת קשה .. רמז- זה משראי ..

למעלה