אגנסקעXD

New member
א..

אני יודעת רק של פינל די. זה דר לטז טג.. der letzte tag לא עזרתי כול כך..! כי אני לא יודעת של האחרים!

never cry

New member
למה בדיוק נצלשת את זה?

נצל"ש=ניצול שירשור את לא ניצלת אף שירשור את פתחת הודעה חדשה.. ואני לא זוכרת מה הגרסה ההפוכה של כל אחד..

Total Girl

New member
אה..

חחח חשבתי ככה כי יש הרבה ילדים פה שפותחים הודעות ואומרים להם למה פחתם ולא ניצלשתם..אז חשבתי שאני צריכה לנצלש..XDD

never cry

New member
זה טוב לנצל"ש אבל את לא נצל"שת

את פתחת הודעה חדשה. וצריך גם לדעת לאן לנצל"ש..
לונורא תדעי לפעם הבאה..

משעמם לי אנשים דברו איתי , אני חולה

כתבו מה אתם אוהבים בטוקיו הוטל אני אוהבת בטוקיו הוטל את השירים ואת חברי הלהקה ואת בקיצור הכול אבל במיוחד אני אוהבת את השירים ואת אופן הביצוע שלהם השירים של טוקיו הוטל הם לא שיטחיים והשירים שלהם לא מדברים על דברים מפגרים למשל "אל תקפוץ " כשראיתי את הקליפ בכיתי וביחד אם אופן הביצוע שלהם ואם המילים של השיר התוצר פשוט מושלם (זאת היתה הפעם הראשונה שבכיתי בקליפ ) ובכלל הקליפים שלהם ממש שווים. ובכלל הם ממש שווים . תגיבו לי דברו איתי אני מתה משעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אגנסקעXD

New member
מי לא בכה כשהוא ראתה ת'ליפ ספרינג ניש..!

אני לא מפסיקה לבכות.. כשאני שומע אותו.. הוא מדהים.! את טוקיו הוטל היכרתי דרך אחותי החורגת..! ובבית התחלתי לשמוע ת'שיר מונסון זה היה השיר הראשון ששמעתי.! והתאהבתי..! ואז התחלתי לשמוע עוד ועוד שירים אבל לא ידעתי מי שר את זה חשבתי שבהתחלה זאת בת..! ואז אני רואה שזה בן.. ולא האמנתי..! אני אוהבת את טוקיו הוטל דבר ראשון בגגל השירים והמשמעות.. היופי הוא רק בונוס ..! יאללה משעמם תדברו..!

למעלה