כרמלי6

New member
גם אני חשבתי שהם נוחתים רק ביום שישי

יוו אולי אני יראה אותם ברחוב
חחח משהו יודע איפה הם אמורים להיות חארות לא רשמו איפה יאללה הם אמרו שהם יהיו גם בים התנחלות על הים !!!

3has3

New member
בוואלה רשמו משהו

ואני חושבת לנסוע לשם |גבות| XDDD סתם לא D: זה נראה לי שקר ><

כרמלי6

New member
לא נראה לי שיש אנשים משועממים

כל כך שירשמו משהו סתם את הילדים שספרתן שהיו אתמול שצעקו אנטי ולבשו מחושים מפלסטיק [XDDDDDD] אני מבינה שהם משועממים אבל לא נראה לי שזה שקר כי הם באמת שותים המון קפה ובירות וכאלה חחח ואוכלים המון ! דיי אני חייבת לדעת איזה מלון וגם למה אמרו שהם באים יום לפני אולי בשביל שאנחנו לא נתנחל בנתב"ג ?!?!?!

3has3

New member
לי נראה

שזה שקר. כי תכלס, מאיפה להם לדעת מה הם מבקשים, כמה ולמה! וחוץ מזה, הם ירדו עליהם שם לגמרי O: וגם, מה הם אומרים לנו באיזה מלון הם נמצאים? באמת שזה נראה רק בשביל הרייטינג ><

כרמלי6

New member
אממ ...

אולי הם באמת יודעים כי אולי ספרו להם אבל אם זה בשביל הרייטינג הם נאושים לרייטינג אבל איפה המלון הזה ?!

3has3

New member
אם הם מתארחים במלון הזה,

זה אומר שזה מלון טוב (אתם יודעים ההפקה שלהם דואג להם פה טיפ טופ
) ככה שלא חסר להם אוכל >< 20 חדרים? בשביל מה?

16yaeli

New member
נראה לי שזה נכון דייוייד אינטרקונטיננטל ידוע

שהוא מלון לכל הסלבס שמגיעים וזה בסדר שיש להם דרישות כל אחד ומחה שהוא רוצה ותאמינו לי שיש דרישות יותר מזה אפילו! והם לא נחתו עדיין!

keren eckshtein

New member
זה שקר !! ../images/Emo46.gif יש להם לוז נורא גבוה והם באים

רק ביום שישי . תיכנסו לבלוג של אן ולרה . הן ממש מודעות לכל העידכונים . והם בקשר עם כל מי שמביא אותם לארץ והן יודעות הכל . זה פשוט שקר עלוב ומסכןשאנשים המציאו . אפילו אן אמרה שזה לא נכון . ובינתיים אין אפשרות לעשות להם קבלת פנים בנתב"ג כי הם יוצאים רק דרך השרוול [ הדבר הזה שעולים על המטוס ויורדים ממנו ] קיצור דברו עם אן ולרה הן הרבה יותר מבינות בזה . והם לא בארץ .

כרמלי6

New member
אם זה שקר

אז כולם ישנאו את וואלה ואולי גם את טוקיו בגלל השקרים האלה ... הם מוצעים כל אחד שם רע !

dorkiflitz

New member
בווווווווווווווווווווווולשיט!%$#%@%#!@

כמה סולשיט בכתבה אחת?! שברו שיאי גינס! יש הם לוח זמנים צפוווווף ביותר והם נוחתים פה רק ביום שישי. וממתי הם תופסים 5 סוויטות!? וקייטרינג? וכלים חד פעמיים? בחייאת, עשו טובה ותמציאו שמועות שנשמעות אמיתיות לפחות. שונאת כשזה קורה..

למעלה