../images/Emo26.gifכנסו חשוב../images/Emo70.gif כנסו|ימינה|
טקס ה-EMA נו אתם בטח אומרות נו ?שוב?מה?ההצבעות נו בסדר?אני מצביעה כל יום!מספיק! אז לפני שאני הולכת לחפור לכם

קודם כל הודעה משמחת בשר לema נבחרו האמנים שיופיעו ב-ema ונחשו מי יופיע?? הא הא? ט-ו-ק-יו- ה-ו-ט-ל- כמה משמח אני לא יודעת מה איתכם, אני אישית מאוד מתרגשת בשביל הלהקה [בלי עין הרע

] [ עדיין לא יודים אבל מי המנצחים!] תקשיבו מזה חשוב שתציעו להם .. ממש לא הייתי רוצה שהם יחזרו ביידים ריקות הביתה, הם פשוט חייבים לנצח [שטום שכ"כ מחכה לאפטר-פארטי ולפרטט עם ניקול דיקדמןXDDDD -זה מה שהוא אמר בראיון הטלפוני האחרון-] תקשיבו שאתם מצביעות אז נכון על vot שכתוב תלצו מלא מלא מלא פעמים זה נחשבD:. אז תראו נכון זה עמצבן להצביע הרבה פעמים עד שאי אפשר וזה לא נותן.. אז יש כמה אתרים שאפשר להצביע [זה מכל מיני מדינות] אז כל פעם תחליפו אתר ואחרי כמה דקות אפשר להשתמש באותו אתר.. זה מזה חשוב שתצביעו בכל האתרים , כי תראו אם תצביעו באתר אחד רק, אז יכול להיות שלא הצביעו באחרים ואז..הבאתרים האחרים יכול להיות שלא הצביעו הרבנ..אממ הבנתם? אז אני מזכירה שהם מתמודדים ב- band' ו inter act קישורים פה ובהודעה הבאה.. בבקשה תצביעו בכולם הרבה אני לא יודעת המ איתכםאני מתכננת לשבת פשוט כל היום עם ההאצבעות, לא מעניין אותי!! שביתת רעבD: בלי אוכל !!!בלי שתיה!! טבו נו אז עם אוכל
.... אז עם אוכל!!בלי שתיה!!ורק לשבת כל היום ולהבצביעD: אני מקווה. |--תקשיבו לפי מה שהבנתי יום שני כבר לא יהיה אפשר להצביע!! --
ז"א שהיום זה היום האחרון להבציע[אני לא בטוחה!או שמחר זה היום האחרון!
זה כל האתרים מהארצות, תכנסו לכל הקישורים בהודעה הזאתי ושאחריה ועוד אחת שאחריה ואחריה[זה כולם אתרים שונים!] ואז מזכירה ללחוץ מלאא פעמים על vot נווו גם השקעתי שמתי את כל האתרים המזורבגים האלה
=]