למה לעזאזל מופיעים בט' באב?! לא יכלו לדחות הכל באיזה שבוע ושזה לא יצא על ט' באב???? מעצבן הקטע הזה
E eladi88 New member 6/7/06 #6 למה לעזאזל מופיעים בט' באב?!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif לא יכלו לדחות הכל באיזה שבוע ושזה לא יצא על ט' באב???? מעצבן הקטע הזה
למה לעזאזל מופיעים בט' באב?!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif לא יכלו לדחות הכל באיזה שבוע ושזה לא יצא על ט' באב???? מעצבן הקטע הזה
B Baiana New member 6/7/06 #7 מה??? לא שמתי לב!!../images/Emo110.gif על הפרנציפ לא הולכים..(לא שהכוונתי ללכת..בכל זאת- בית הבובות ומירי מסיקה?!) לא יכלו טיפה לכבד?! אכן מעצבן.
מה??? לא שמתי לב!!../images/Emo110.gif על הפרנציפ לא הולכים..(לא שהכוונתי ללכת..בכל זאת- בית הבובות ומירי מסיקה?!) לא יכלו טיפה לכבד?! אכן מעצבן.
H hagarshtar New member 6/7/06 #9 מה מה מה?../images/Emo118.gif מאיפה אתה יודע? ולמה אין הופעות ביום הולדת שלי?!
ס ס ה ר ר ר ר New member 6/7/06 #10 הלוח לקוח מפורום..../images/Emo105.gif ברי סחרוף וזה ילד כתב אז אי אפשר להאמין לכל שטות שילדים רושמים ובכלל איפה הגמר של כוכב נולד אה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=729&msgid=81382688
הלוח לקוח מפורום..../images/Emo105.gif ברי סחרוף וזה ילד כתב אז אי אפשר להאמין לכל שטות שילדים רושמים ובכלל איפה הגמר של כוכב נולד אה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=729&msgid=81382688
E eladi88 New member 6/7/06 #13 כוכב נולד לא היה בניצנים ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif פעם שעברה.... זה היה בפארק הירקון אם אני לא טועה במסגרת פסטיבל סלקום
כוכב נולד לא היה בניצנים ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif פעם שעברה.... זה היה בפארק הירקון אם אני לא טועה במסגרת פסטיבל סלקום
ס ס ה ר ר ר ר New member 6/7/06 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif נכון אלעד..!
א אוררררררר New member 6/7/06 #11 שוטי הנבואה עם כלא 6?? בית הבובות עם מירי מסיקה וטל פרידמן?? עברי לידר, נינט, שירי? מה? נייהתי מבולבלת.. סליחה על החוסר פרגון, אבל זו ממש בדיחה..
שוטי הנבואה עם כלא 6?? בית הבובות עם מירי מסיקה וטל פרידמן?? עברי לידר, נינט, שירי? מה? נייהתי מבולבלת.. סליחה על החוסר פרגון, אבל זו ממש בדיחה..
R RonliG New member 6/7/06 #15 חחח.. אני לפני שבועיים שמעתי ברדיו שאולי לא יהיו את כפר המוסיקה בניצנים כי קוקה קולה לא קיבלה אישורים לבנות ושטויות כאלה.. שלא נותנים לה לסגור את הרצועת חוף ובלה בלה..
חחח.. אני לפני שבועיים שמעתי ברדיו שאולי לא יהיו את כפר המוסיקה בניצנים כי קוקה קולה לא קיבלה אישורים לבנות ושטויות כאלה.. שלא נותנים לה לסגור את הרצועת חוף ובלה בלה..
מ מאוריצה New member 6/7/06 #18 אין מצב שאלה התאריכים.. ב-1.8 עברי מופיע בזאפה בהופעת פסנתר, ככה שלא חח
T talba3 New member 6/7/06 #19 טוב נו... אי אפשר לצחוק איתכם באמת? קצת בידור... זה מהפורום של ברי סחרוף חבר שלי חח