אני יודעת שזה עצוב.. אני גם בהלם.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
L Lee Roni New member 8/7/06 #40 את לא מתביישת לפתוח ככה הודעה חדשה וסתם בשביל להרגיז? לכי לכי לגיי בויז שלך... הם זקוקים לך. אנחנו לא. אוכככ הקנאה אוכלת
את לא מתביישת לפתוח ככה הודעה חדשה וסתם בשביל להרגיז? לכי לכי לגיי בויז שלך... הם זקוקים לך. אנחנו לא. אוכככ הקנאה אוכלת
H hagarshtar New member 8/7/06 #39 חחח דוגרי אמאשלך../images/Emo118.gif בהתחלה לא ראיתי את הכותרת. אז חשבתי גיימבויז מתפרקים אז שמחתי! ואז התבאסתי שראיתי שזה לא הגיימבויז ולא נעליים
חחח דוגרי אמאשלך../images/Emo118.gif בהתחלה לא ראיתי את הכותרת. אז חשבתי גיימבויז מתפרקים אז שמחתי! ואז התבאסתי שראיתי שזה לא הגיימבויז ולא נעליים
E eladi88 New member 9/7/06 #45 איף...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif צריך להשמיד אנשים כמוך...
L litalg06 New member 9/7/06 #46 ../images/Emo163.gifתגידי, את לא מתביישת?!!?!? לא מספיק שאת פותחת הודעות בפורום של הגיים בויז עם הדברים המטומטמים האלה, ומבהילה אנשים, אז גם פה?@?!!?! מה עובר בפאקינג מוח שלך?!?!?!?!?
../images/Emo163.gifתגידי, את לא מתביישת?!!?!? לא מספיק שאת פותחת הודעות בפורום של הגיים בויז עם הדברים המטומטמים האלה, ומבהילה אנשים, אז גם פה?@?!!?! מה עובר בפאקינג מוח שלך?!?!?!?!?
M mory89 New member 9/7/06 #48 ../images/Emo41.gifנצל"ש אני לא יכולה לחכות יותר אני פשוט חייבת הופעה איכותית בבארבי!!!!!!!!!!!!!!! |זה היה רגע של התפרצות רצונות|
../images/Emo41.gifנצל"ש אני לא יכולה לחכות יותר אני פשוט חייבת הופעה איכותית בבארבי!!!!!!!!!!!!!!! |זה היה רגע של התפרצות רצונות|
ג גמבה לשלטון New member 9/7/06 #49 חחחח.. לא יודעת את איתכם../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif אבל אני מצאתי את זה ממש ממש מצחיק!
ז זiהרים New member 6/7/06 #5 מה?! מאיפה המצאת את ההופעות האלה?! עברי ושירי?! בית הבובות ומירי מסיקה?! WTF?!?