סליחה מוריה, אבל אם כל הכבוד..

ויש כבוד.. אני אשמה שההורים שלך לא השקיעו מי יודע מה לפני 17 שנה?! חעחעחעחעחע.. וחוץ מזה את באמת מיוחדת!! תראי עובדה, את הראשונה שהראתי לה מה באמת אני מסוגלת..חחח את הראשונה שעשיתי לה כזה דבר.. אז יש כבוד!! בכל אופן אלעדי אהבתי שלא אהבת.. ויאללה היום הופעה!! מישו יודע אולי מתי זה מתחיל? שאני אדע מתי לחכות בצומת לטרמפים מראש.. =[[.. נתקע לי האוטוו!! שרפתי אותי!! טחנתי אותי!! המסתי אותו!! קרעתי לו ת'צורה..!! בקיצור, לא הבאתי לו מספיק מים והחוצפן הזה העלה לי מלא עשן באמצע הרמזור! איזה פ-ד-י-ח-ו-ת!! בכל אופן תודה לכל אלה שאהבו ועל התגובות.. אופתותכם המון המון המון!! מאיושקה.. לא בעצם מאי לא בעצם מאיה!! אולי.....מאיוש?! תחילטו אתם וזהו!! דיייייייי חפרתיייי.. בייי!

eladi88

New member
חחחחח תגידי רגע../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

עשית ניק חדש לא? את לא אמורה עכשיו לכתוב מהניק השני???

West Doll

New member
איייייייי ענקק!!!!

חיחיחיחי סתם רציתי שתראו איזה לא קשורה אני.... ולמה, אתם שואלים?? כי אין לי מושג מה אני עושה בפורום הזה.....פחחחחחח אבל בכל זאת אהבתי ת'קטע של העיתון

Baiana

New member
ואולי תגלי לנו בכל זאת מי את../images/Emo110.gif

?? מסתוריות משו...

West Doll

New member
למה מסתוריות???

הכל כתוב בכרטיס האישי
...טוב לא הכל.. אבל אם את מתעקשת...קוראים לי חן ואני בת 17...אבל בקשר לזה שאמרתי שאין לי מושג מה אני עושה פה...אמרתי את האמת! חחחח ת'אמת שאני בכלל לא מקשיבה למוזיקה ישראלית...אבל ב-כ-ל-ל!! דרך אגב...ד"ש למאיה (שדונית טאזמני)!! לוב יו סיס...

חחחחחחחחחחחחחח מה אתם נגנבים?

זאת אחותי!! לא הוירטואלית הפעם.. האמיתית IN MY REAL LIFE!! חן אני ב-ש-ו-ק שאת העזת להיכנס לפורום הזה!! ברכותייי... בכל אופן אני מקווה לראות אותך פה יותר, לוב יו מיי סיס.. ואגב אהבתי נורא ת'חתימה שלך..
אוי לך אם את משנה!! דיר באלק!! גוד נייט נשיקה לאמא ואבא..חחחח

../images/Emo207.gif אהלן אנשיםםםם!!

והנה הכתבה הראשונית מפי שדונית טאזמני על ההופעה שהיתהבשערי תקווה .. אז ככה: היה מדהייייייייייים!!!!!! מרגשששש!! פצצה!!!!!!! אבל מלא פאקצות וילדים!! =[ בוזזזזז..
אבל היה מגניב הם שרו שיר מתוך הדיסק החדש שלהם ושרו סיגפו, אישה כנענית, שיר בעיפרון, שמש, למעני ועוד רבים.. אבל נורא התאכזבתי כי לא היה אמן ולא היה ליד הגורל.. אני בשוק!!! בכל אופן אני יעלה תמונות פעם אחרת כי אני ממש לא מצליחה לעלות את התמונות מהמצלמה.. (לא מבינה בזה כלום!!
) ושיר אמרה לי שהיא צריכה לשאול אם אני יכולה לעלות את ההופעה לפה (בלי צורך להעביר קישורים במסרים לכל אחד) את ההופעה.. כי הקלטתי אותה במלואה!!(טוב חוץ מכמה דקות שאיווררתי את היד כי נורא כאבה לי להחזיק אותה למעלה שעה! חיחיח) אז יאללה אני התחפפתי להת' ולילה טוף!

כי הופעה מלאה זה כל השירים מהדיסק

הנוכחי, ולבונוס כזה..יש בדר"כ קטעי קישור\ משהו חגיגי\שירים מהאלבום הבא :)

eden456

New member
../images/Emo2.gif את כל ההופעה?!

מיד תעלי את זה ! ח..חחיי..חח...(זוהרים ששששששש)

כה את כל ההופעה!! אבל אני מחכה לשיר

שתיתן לי אישור לכך.. וגם מחכה למישו/י חמוד/ה ונחמד/ה שיעזרו לי איך לטפעל את המצלמה.. ולא.. ההופעה תישאר רק אצלי.. וחבל..

למעלה