חחח איזה חמודההה יאאא מוריה שלנו נהייתה סלבית..
ש שדונית טאזמני New member 11/7/06 #74 טאנקס לכולכם על התגובות!!!! =]] זה ממש "מרנין" את ליבי ... חחח ואללה היה מגניב לעשות את זה!! לשנות פה משו..לכתוב איגרת ברכה שונה "קצת" הפעם.. ואגב- גם אני אהבתי ת'רעיון של אמיר שמה..חחחחחחח חבל שהוא לא רואה את זה!!! רואים? שווה להכיר אותי!! אני מלאאאאאה בהפתעות!!פכככ... אבל העיקר באמת מוריה שתצליחי!! אופתותך, המשוגעת המטורללת והכי מטורפת ברשת, מאיה.
טאנקס לכולכם על התגובות!!!! =]] זה ממש "מרנין" את ליבי ... חחח ואללה היה מגניב לעשות את זה!! לשנות פה משו..לכתוב איגרת ברכה שונה "קצת" הפעם.. ואגב- גם אני אהבתי ת'רעיון של אמיר שמה..חחחחחחח חבל שהוא לא רואה את זה!!! רואים? שווה להכיר אותי!! אני מלאאאאאה בהפתעות!!פכככ... אבל העיקר באמת מוריה שתצליחי!! אופתותך, המשוגעת המטורללת והכי מטורפת ברשת, מאיה.
ש שדונית טאזמני New member 11/7/06 #78 אל תדאגו!! יגיע גם תורכם!! את כולכם פה אני יפתיע בעז"ה.. ֻDONT WORRY ITS JUST THE BEGINNIG!! יווווווו כפרוני עלי!! חיחיחי..
אל תדאגו!! יגיע גם תורכם!! את כולכם פה אני יפתיע בעז"ה.. ֻDONT WORRY ITS JUST THE BEGINNIG!! יווווווו כפרוני עלי!! חיחיחי..
מ מאוריצה New member 11/7/06 #84 חחחחחחח גדול!../images/Emo6.gif מאיה את כזאת חמודע חח ממש אהבתי! יצא יפה