../images/Emo129.gif אממ....בפעם הקודמת הם יצאו מאיפה ש

מאיפה שכולם יצאו...אז אמנם יהיה הרבה אנשים אבל תחשבי על זה שזה מעולה כיי ככה את לא צריכה לדאוג שהם יצאו מיציאה אחרת... וגם הם מתעכבים יותר מרוב האנשים אז...ככה שאין כ"כ מצב שתפספסו אותם....הלוואי שאני גם יהיה אז זה היה "אין מצב שנפספס אותם!"

OverAndOver

New member
מבצע הביאו את פטריק לישראל! |במבה||מטריה|

כן כן XD אנשים שלחו לכל המייספייסים הודעות לפטריק שיבוא לארץ וגם אם יש לכם טוויטר אז שם ואנחנו אולי נעשה וידאו בשביל להביא אותו אז תעזרו!

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifצריך לעשות את מבצע הבאת דיויד .. ../images/Emo69.gif

יש לי פארנויות מזה. שהוא לא יבוא שוב,אני משתגעת .. XD זה נכנס לי לחלומות,ואני מחפשת שם את דיויד כמו משוגעת!! ואני לא מוצאת

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif חח יו כן אני זוכרת שילדות במקדימה אמרו

לי כזה יש שמועות שדיויד לא בא.. ואני כזה מה פתאום נראלכן שהוא לא יבוא?!?!!?
ואז הוא באמת לא בא T_T

AdiA12

New member
XDDDDDDD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני כל כך מקווה שכל הלהקה תגיע, האמת היא שבעצם אם הם לא כולם יגיעו יהיה לי תירוץ ללכת גם להופעה הבאה שלהם שתהיה בארץ [בטוח יהיו עוד הופעות שלהם כאן D:] חח

../images/Emo129.gif אני לא מצליחה לישון!!! ../images/Emo7.gif

ויש לי בעוד כמה שעות חזרה ראשונה בהכרב מלאא....אופ!!! אחותי באה לישון אצלי בחדר כי נכנסה לה שממית
אז אממ...אי אפשר כ"כ לישון בנוח אבל...טוב נו.. והמחשבות רצות בראש ולא מפסיקות....על הלהקה, על המגבר שאני חייבת לקנות בשביל במיקרופון, על איך לעזאזל אני מוציאה מההורים שלי כסף....ועל איך אפשר לחזור לישון!!! וכמובן על ההופעה של סימפל! אי אפשר לא לחשוב על זה...מה אני יעשה אם אני לא יראה אותם בשדה תעופה?? ואיך אניי ידחף לשורה הראשונה??
חפרתי אה?? אבל זה
אז מותר ליי
עכשיו אני קצת מצטערת שאני לא הקורבן ואין לי על איזה מיליון שאלות לענות!!

../images/Emo41.gif ראיתי עכשיו את סימפל בסקובי דו D:

אז כפי שאתם כבר יודעים,לא רק שסימפל שרים את שיר הפתיח של סקובי דו באחת העונות,אלא גם יש פרק שלם איתם D: אני אישית ראיתי אותו כמה פעמים על המחשב וזה.. אבל היום ראיתי אותו בערוץ הילדים {{: והמדובבים של סימפל כאלה מעצבנים XD אני יבדוק מתישהו אם יש שידור חוזר ^~^

אממ ../images/Emo15.gif |פטריה| ז"ל

שסימפל עושים תאונה וככה הם פוגשים את כל החבורה של סקוביP: ואז כזה רודף אותם איש בלתי נראה שכזה (זה נשמע יותר טוב באנגלית XD) וחוטף אותם כזה {: את יכולה לראות ביוטיוב D:

AdiA12

New member
הו ראיתי את זה ביוטיוב מתישהו ^-^ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

OverAndOver

New member
נראה לי זה מדובב לעברית |במבה||מטריה|

אבל סימפל שחקנים גרועים זה כבר ידוע XD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif חחחחחחחחחחח רעה XDDD

מה הם היו אחלה בניו יורק מינט !! D:

למעלה