mafakit

New member
לא ../images/Emo12.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

יום חמישי

OverAndOver

New member
רביעי |במבה||מטריה|

בגלל זה ההופעה שהייתה אמורה להיות לי ביום רביעי נדחתה לחמישי ><

PerfectSP

New member
שתיכן צודקות! ../images/Emo190.gif

חחח חל פה בלבול קל רביעי בערב מתחיל 9 באב, עד חמישי בערב.. קטע של לוח השנה העברי..^^ כיוון שההופעה ככל הנראה הייתה אמורה להיות בערב זה כבר ב9 באב, אבל היום עצמו הוא יום חמשי לכן אפחד לא טעה XD

OverAndOver

New member
XD |במבה||מטריה|

נו אז מה הבעיה לבוא ברביעי לת"א אם תשעה באב זה רק בערב?!

את מדברתאיתיXD תפסיקי להיות סתומה

אני יודעת מתי זה תשעה באב יותר טוב מכולם
רביעי בערב זה ערב תשעה באב וחמישי עצו זה תשעה באב וגמאני אמרתי ליסמין שזה לא נוח
אז תפסיקו לזיין לי בשכל@%@%

AdiA12

New member
וואי יצאתי מבולבלת O_O ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חח כזה קראתי את המין ויכוח הזה על תשעה באב ויצא שראיתי יותר מדי "רביעי" "חמישי" תשעה באב" "ערב" ועוד ב-07:38, אחרי שלא ישנתי כל הלילה [אה לא בעצם נרדמתי ל4 שעות והתעוררתי בחצות חח] וזה מה זה כזה עשה לי סיבוכים במוח XD זה כמו המשפטים האלו של: "נו ___[שם כלשהוא] זה הבן של הסבא של דוד של חבר של אח שלי!" XDDD

mafakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

אמרתי לך שזה לא יוצא נוח יסמין...

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifשלום לך ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה D: איך היה
?

OverAndOver

New member
באלכם להצביע פה? |במבה||מטריה|

לארקטיק מונקיז
פליז ~פרצוף יפה ומתחנן~ http://www.glgltz.co.il/ כנסו למצעד הבין לאומי ובין השאר תצביעו גם לגרין דיי ~שורק~

שירני42

New member
../images/Emo207.gif אין סיכוי שהכרטיסים ייגמרו עד יום

רביעי נכון?? תגידו שנכון :( אמרו לי שממש שועטים על הכרטיסים ואני בלחץ כי רק יום רביעי אני אוכל לקנות..

OverAndOver

New member
אני מקווה שלא ../images/Emo12.gif |במבה||מטריה|

אני גם עוד לא קניתי כי אני צריכה לחכות שחברות שלי יביאו לי תכסף לכרטיסים שלהן אבל נראה לי אני אקנה בקרוב מאוד D:

YuvalSP

New member
שאלה.. ../images/Emo203.gif

אתם מתכוונים להגיע להופעה באותו יום שסימפל מופיעים ישר להופעה של סימפל פלאן (קצת לפני), או שתיהיו מהפתיחת שערים?

Tutix

New member
../images/Emo210.gif אני חושבת שעדיף כבר מהפתיחת שערים

משתי סיבות, 1. לא בטוח שיתנו לנו להכנס אחרי הפתחית שערים [לא בטוחה בזה..] 2. יהיו שם כבר כ"כ הרבה אנשים, וככה כנראה נישאר מאחורה ויהיה לנו קשה להדחף. P:

דנדי 1992

New member
שאלה..(עוד אחת)

למרות שחופרים פה בשאלות.. נראה לכם שהם יצאו בשדה תעופה מאיפה שכולם יוצאים..כי בכל זאת..זה חופש והשדה תעופה תמיד מלא.. אולי מישהו שפגש אותם פעם קודמת יודע?!.. כי סתם..אבא שלי אמר שהם בטח יצאו ממקום אחר כי יהיו הרבה אנשים והם מפורסמים וכל זה.. אז מה נראה לכם? כי אם הם יצאו מהצד אז חבל על כל ההשקעה להגיע לשם מכל כך רחוק ולחכות שם ... קיצר...קצת שאלה די מטומטמת..אבל אני לא רוצה פשלות :) תודה!

למעלה