אעעעעעעע!!!!!!!!!!@#$%^&*)&^%$#@ עבריתתתתתתתת שפת הקודש!@#$%^&
P PerfectSP New member 24/7/09 #1 ../images/Emo32.gif ../images/Emo190.gif אעעעעעעע!!!!!!!!!!@#$%^&*)&^%$#@ עבריתתתתתתתת שפת הקודש!@#$%^&
../images/Emo32.gif ../images/Emo190.gif אעעעעעעע!!!!!!!!!!@#$%^&*)&^%$#@ עבריתתתתתתתת שפת הקודש!@#$%^&
P PerfectSP New member 25/7/09 #3 יאאא DDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif אין לי אותך במסן>> נו לא קיבלת איזה בקשת חברות?XD גם כן המסן הנאצי הזה, מאיפה אני יודעת מה זה למחוק ולחסום בגרמנית?!
יאאא DDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif אין לי אותך במסן>> נו לא קיבלת איזה בקשת חברות?XD גם כן המסן הנאצי הזה, מאיפה אני יודעת מה זה למחוק ולחסום בגרמנית?!
M mafakit New member 25/7/09 #6 XDDDDD |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif לא קיבלתי שום בקשת חברות ;_; אדיוט המסן הזה
A AdiA12 New member 25/7/09 #5 ברוכה השווה D: ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif
L love to hate you New member 25/7/09 #7 חזרת../images/Emo2.gif איך היה? התגעגעתייייייייייייייייD: XD
P PerfectSP New member 26/7/09 #10 מישהו יכול להגיע בחמישי לת"א?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif
P PerfectSP New member 29/7/09 #48 אז תגידי, ../images/Emo190.gif אנחנו רוצים להיפגש כזה רק בערב 6-7, ואז לעשות לילה בת"א עד הבוקר D: את אוהבת כאלה דברים גם?^^ ואם לא את יכולה להישאר סתם עד הערב המאוחר D:
אז תגידי, ../images/Emo190.gif אנחנו רוצים להיפגש כזה רק בערב 6-7, ואז לעשות לילה בת"א עד הבוקר D: את אוהבת כאלה דברים גם?^^ ואם לא את יכולה להישאר סתם עד הערב המאוחר D:
A Aarieli New member 30/7/09 #57 ../images/Emo224.gifסבבה.. D: אני אצטרך לשכנע ת'הורים שלי,אבל סבב D:
A Aarieli New member 30/7/09 #62 ../images/Emo224.gifיאפ..אבל הוא יעבוד אם אני אתקשר :O? אני אשלח לך במסר ת'פלא שלי. בתקווה שתראי את זה D:
../images/Emo224.gifיאפ..אבל הוא יעבוד אם אני אתקשר :O? אני אשלח לך במסר ת'פלא שלי. בתקווה שתראי את זה D:
נ נוני טונס New member 30/7/09 #66 ../images/Emo129.gif יאפפפ אני באה!! ../images/Emo6.gif אבל לא נשארת כל הלילה כי בבוקר אני נפגשת עם חבר שאני רואה פעם בשנההההה יאיי איזה כייפ יהיה לראות את כולכן שובב!!
../images/Emo129.gif יאפפפ אני באה!! ../images/Emo6.gif אבל לא נשארת כל הלילה כי בבוקר אני נפגשת עם חבר שאני רואה פעם בשנההההה יאיי איזה כייפ יהיה לראות את כולכן שובב!!