AdiA12

New member
הלהקה של הילד מההופעה XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

הוספתי את "הילד מההופעה" לפייסבוק, חח הוא לא מבין למה כ"כ זוכרים אותו XD [ת'אמת גם אני לא
אבל הוא באמת דומה לטום מבלינק! O:] אבל מה שכן הוא אמר לי לפרסם את זה: myspace.com/dixiepaws כן, מסתבר שיש לו להקה... אבל.. אין שם שירים [כתוב בסטטוס שהם נמחקו]

OverAndOver

New member
../images/Emo45.gif XD |במבה|../images/Emo183.gif

אוקי הוא באמת ממששששש לא נראה כמו סאב! XD הוא באמת דומה לטום D:

PerfectSP

New member
דרים באים לארץDDDDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

ב16.6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטח כל המשפחה שלי תהיה שםXD

../images/Emo80.gifDDDDDDDDDDDD:::::

עוד 4 חודשיםם *-* למה כלכך הרבה זמן??? חחח כל המשפחה שלך?XD איזה משפחה מגניבה XD

PerfectSP

New member
הרובXDDD ../images/Emo190.gif

שני האחים שלי בטח,ובן דוד שלי בטוחD: ואני לא יודעת אולי עוד..XD

mafakit

New member
זה רוב המשפחה שלך? XD |אלפקה|../images/Emo218.gif

שני אחים ובן דוד..
זה אפילו לא עשירית משפחה אצלנו XDDDDDD טוב המשפחה שלי זה לא דוגמא.. ><'

PerfectSP

New member
לא נו.....XD ../images/Emo190.gif

כאילו איכשהוא כשחשבתי על זה זה היה נראה לי הרבה או משהו>< 3 אנשים מהמשפחה זה לא מעט דרור, נראה אחד מאצלך שהולךXD ~ואתם פי אלף מאיתנו!XD~

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif מחר טיול שנתי D::

עד שני
אז אני לא אוכל לפתוח את זהה את הסלב P: יום שלישי אני אפתח D:

AdiA12

New member
למדתי רק.. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני אישית [לא כל הכיתה שלי, רק אני] למדתי 17 שעות מתוך 37 שעות שבועיות D:

YuvalSP

New member
מגניב!! ../images/Emo203.gif

מזכיר את זה שאני לפני כמה זמן למדתי רק 24 שעות מתוך שבועיים!

../images/Emo124.gif פוקום טוקיו-הוטל מזמין אותכם להצטרף !

פורום טוקיו הוטל מזמין אותכם להצטרף אליו ! אנו עושים את כל המאמצים להביאם לארץ להופעה בלתי נשכחת כמו שנתנו כבר לפני שנה. והם הבטיחו לחזור ! בואו ונתאחד כל המעריצים, הפורום זקוק לכם :) טוקיו הוטל - הם להקה גרמנית, שמחילה - סולן (ביל קאוליץ), גיטריסט (טום קאוליץ), באסיסט (גיאורג ליסטינג) ומתופף (גוסטב שפר). הם התחילו בתור להקה גרמנית צעירה וצנועה, בני - 12-14 ונקראו אז "Devilish". אחרי שגילו אותם מפיקים גדולים, שינו שמם ל-"Tokio-Hotel". אז, הוציאו דיסק ראשון בתור טוקיו הוטל, שנקרא - "Schrei" (צעק). אחרי כמה שנים, ביל התבגר וקולו השתנה. אז הוציאו הלהקה דיסק חדש בפברואר 2007 - "Zimmer 483" שהצליח מאוד באירופה כולה, וזכה להמון פרסים. במשך שנת 2008, התחילו טוקיו הוטל להתפרסם גם באמריקה. לכן, החליטו להוציא דיסק עם תרגומים של השירים הכי טובים לאנגלית. כדי שכל העולם יוכל להבין את הליריקה שלהם. אלבום זה נקרא "Scream" ובו מיטבי שיריהם מגרמנית משני האלבומים, בתרגום לאנגלית. ביניהם הלהיטים - "Through The Monsoon", "Ready, Set, Go" ו - "Don't Jump" המצליחים. כיום, הלהקה עובדים על אלבום חדש שצפוי לצאת באביב 2009.

למעלה