../images/Emo32.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

גם לכבוד השישי, וגם בגלל שאני זקוקה לעזרה. מה לוקחים לגדנ"ע ערבית? יש לי ביום ראשון גדנ"ע, ואני לא יודעת מה לקחת! מישהו היתה? מישהי הולכת גם? משהו?
ואני רוצה גם לשפוך עצבים, אם אפשר בבקשה. שפרלינג [המחנך שלי, והרכז שכבה שלי
] ונילי [המנהלת] כאלהההההההההה בני זונות! כוסמאמאמאמאמאמא שלהם! היום בהפסקה זרקו נפץ או פצצת סירחון או משהו, ואז במקום שיעור מתמטיקה אחד אספו את כולנו [כל שכבת י'] ב"אמפי" והטיפו לנו מוסר שאסור לעשות את זה וזה "בריונות ועברינות, אין מילים אחרות לתאר" [ואני מצטטת את שפרלינג]. ועכשיו הם מבטלים לנו את הטיול השנתי אם עד יום ראשון ב-10 לא בא מישהו ומודה\מלשינים על מישהו. והטיול אמור להיות ביום ראשון עוד שבוע! ב-6.2! כוסאמאמאמא של הבצפר הזה! ואיזה ילדים דפוקייייייייייייייים באלוהים!! לא יכלו לדחות את הנפץ הזה לאחרי הטיול? אני לא מבינהההה רבאק! וגמכן שפרלינג עשה מהנפץ הזה כ-ז-ה סיפור, ואמר במשך 48 שנות קיומו של בית הספר לא קרה מקרה כל כך חמוד וזה
יאללה איזה אידיוט! מי ישמע, זה כולו נפץ. רק עשה קצת רעש, וכבר הם עושים מזה עניין כאילו מי יודע מה
בקיצור - מעצבן!

VIVIAN3

New member
חחחחחח אוי ואבוי!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשכרה....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח אשכרה לגולאס בשילוב עם צ'ארלי שין..

Galadriel 3000

New member
דווקא

צ'ארלי שין? לא הייתי אומרת... (למרות שכבר לא משדרים את ספין סיטי, אז לא יודעת איך הזיכרון שלי עובד...)

SnoocK

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

*אור מפרגנת ומזדהה*

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifאיזה חרא:/

עונשים קולקטיבים זה איכ><

יאא איזה באסה...../images/Emo4.gif

אני מקווה שהם יתעשתו ויבונו שזה לא אשמת כולכם...
...שונאת עונשים קולקטיביים..מניסיון...שנה שעברה נעסנו עם עוד כיתה לטיול ואז מישהו זרק מהחלון בקבוק...אז המורה שלנו לש"ח עצר ת'אוטובוס ואמר שאנחנו לא נוסעים עד שמי שזרק את הבקבוק מגיע אליו...ה היה כזה סיוט...20 דקות אנחנו עומדים ומתכווחים בינינו ועם המורה עד שהאדיוט שזרק ת'בקבוק מגיע אליו ומודה באשמה...אני מכירה את המורה הזה ומצידו היה להשאיר אותנו שם יום שלם...אררר מורים מפגרים..

VIVIAN3

New member
אויש איזה מעצבנים../images/Emo123.gif

גם לי קרה אותו דבר אבל יותר מטופש: בשנה שעברה איזה ילד אחד כתב שירים עם מילים גסות על מורים אז המנהל ראה את זה ואמר שאם הילד שעשה את זה לא יודה באשמה אנחנו לא נצפה בקלטת של הטיול השנתי שלנו (היה לנו טיול שנתי, לא בטלו אותו למזלי) אבל בסוף הוא הודה באשמה וצפינו בקלטת....

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיאא איזה חרא../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif

לבטל טיול שנתי בגלל נפץ!?,אצלנו כל יום הבנים המטומטים בכיתה שלנו מדליקים נפצים,אפילו שהשעו אותם הם ממשיכים-מ-פ-ג-ר-י-ם-
,למרות שזה די מצחיק לראות עגבנייה/מלפפון/שוקו מתפוצצים וניתזים באויר...חוחוחו
... מקווה שלא יבטלו לכם

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifנ"ש-התעודה שלילי../images/Emo9.gif

לא הכי טובה בעולם,אבל שיהיה
תנ"ך-75 ספורט-70
אלגברה-60
-אבל לא הייתה לי הזדמנות להוכיח את עצמייי
גאומטריה-65כנ"ל
הסטוריה-85 אנגלית-95
כבוווד
זהות ושייכות(אל תשאלו אותי מה זה
)-80 פיסיקה-85 ביולוגיה-85 צרפתית-85
לשון-75... ואני רק בכיתה ט'..חוחוחו..עזבו

בכללי...

תעודה טובה..
יש לך עוד זמן לשפר...יש עוד מחצית...חחחחחחחח...אני קבלתי תעודה ביום שלישי...להלן הציונים: תנ"ך-94(בגלל שבמבחן הראשון קיבלתי 80,דבר שלא ייתכן לכשלעצמו כי אני ממש טובה בתנ"ך..
ובמבחן השני קבלתי 98
) ספרות-100.. לשון-95... היסטוריה-99... ג"ג-90..
...הכל בגלל המבחן הארר הזה קבלתי בו 77... מתמטיקה,3 יחידות-80...בלע רוצה יותר..
..אבל בהתחשב בעובדה שנכשלתי פעמיים אני צריכה להגיד תודה.. אנגלית,5 יחידות-85... ערבית-100... חינוך גופני-80..
...נראה לי זה בגלל כל הפיטפוטים שלי..
לימודי א"י(או ליתר דיוק של"ח-שיעור לא חשוב)-85..
...שונאת ת'מורה הבן **** הזה...ותאמינו לי שיש לי סיבות.רררר תמות!!!
סוציולוגיה-98... פסיכולוגיה-100... זהו וזו תעודתי הצנועה..

Michal Bloom

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo141.gifמהמהממה?!!?!?../images/Emo2.gif

:- 0
תעודה מעולללללללללה
יפה יפה

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifוואו איזה תעודה מעולה

יחכמה שכמוךXD ^^

פרפר17

New member
איזה חכמות אתן

שלי קצת לא טובה אנגלית
85 היסטוריה
64 חנ"ג
75 תעבורה
80 לשון
65 מתמטיקה
60 תנ"ך
75 תקשורת מעשי
53 ): תקשורת מעשי|צילום במאות וכו')
95 (זה מהשאני רוצה לעשות בחיים והמורה חולה עליי
)

Galadriel 3000

New member
וואי...

את לומדת תקשורת? איזה קטע! גמני!!! (אבל אני כתה י' אז עוד לא התחילו הדברים המעניינים...)

למעלה