../images/Emo32.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הממ. זוכרות שאמרתי שאני אעשה "פינת שירים" וכאלה
אז סופסוף יש לי על מה להמליץ
ד"א - שמתי גם שירים באנגלית. בעצם - בעיקר שירים באנגלית
כי זה מה שיש לי להמליץ עליו. 1. Sonata Arctica - Mary Lou 2. Sonata Arctica - Still Loving You 3. Still Loving You, אבל בגרסה של הScorpions 4. Sick And Tired של אנסטסיה. 4. Enya - Sail Away 5. מארון 5 - She Will Be Loved 6. התבלינים - בא לי [זה שיר שמצאתי בבמה חדשה. תחפשו שם ביוצרים "התבלינים" וזה ימצא לכם דף יוצר. משם תורידו את "בא לי"]. 7. חפשו ב*אזה "מיקס תוכניות ילדים". זה כזההה חמוד
עם כל השירים של "נילס", ו"הבית של פיסטוק" ו"פינוקיו" וה-כ-ל-
8. יזהר אשדות - צילו של יום קיץ [ד"א - שמעתי שהוא עומד להוציא דיסק חדש
מגנייייייב
] והמ. זהו בינתיים
אתן יכולות להוסיף

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifתודה ../images/Emo24.gif

אוי נכון השירים של הילדים זה מזה חמודדדדד

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifיפה מאוד^^

ח"ח על ההשקעה=] הייתי מדיפה שלא תמליצי להוריד שירים מהתוכנות האסורות, זה די *לא חוקי*

המ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל התוכנה האסורה היא המקום היחידי שאפשר למצוא את השיר הזה

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif אני די בטוחה שאני יודעת על מה

את מדברת.. ויש לי את זה בדיסק.. לא, לא של שירי ילדים.. חח דיסק אמיתי... קוראים לו... *הולכת למצוא את הדיסק* FLASHBACK-dance hits from the 80's הוא בצבעים ירוק וכחול ויש מן מכונית ורודה כזאת... חחחח.. וואו כמה שטויות אני יכולה להגיד על דיסק..

איי קאנט פאקינג ביליב../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

עוד מישהו מכיר תתבלינים!! אוייי הם כ"כ שולטים! ד"א לסולן שלהם קוראים שחר והוא חמוד
הידעתם שבהתחלה קראו להם שחר והתבלינים? חחח כפרה עליהם יש להם עוד כמה שירים ממש טובים! תורידו את "צועקת" ו"מלחיץ" ונכון שאתן נורא רוצות שאני אמליץ גם? אוקיי
אז במקום להפציץ כהרגלי אני אשים את השירים ששמעתי ממש הרבה השבוע- יהושוע- מנגינה יהושוע- האיש מן הבקעה ניר פרידמן- מאי עברי לידר- ביום שמש יפה Hoobastank- The Reason Avril- My Happy Ending היהודים- אם כבר יוני בלוך- לוט (התוודעתי מחדש לשיר הזה
) מוניקה סקס- הרעב (בערך אחד השירים הכי יפים שנכתבו בישראל) עד כאן הפינה היומית של שחר.
זהר כל הכבוד על השרשור!!

ThisIsJustME

New member
יווו בא לי לחנוק את אבריל לאווין

היא כזאת מעצבנת
חחח סליחה אני פשוט לא אוהבת אותה... אבל לעומת זאת אני מכירה את "צועקת" ו"המלחיץ" שירים טובים מאוד... אגב עוד שירים בבמה ששווה לשמוע: ערן מדר-טרינטי שיר מגנייייייייב

חחחחחחח יואווווו פאקקק ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

ערן מדר זה בנדוד של ידיד טוב שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בשוק שאת מכירה את השיר הזה!!! וטריניטי זה בכלל סיפור אחר
חחחחחחחח איזה צחוקיםם ובקשר לאבריל- גם אני שונאת אותה, פשוט השיר הזה שלה ממש טוב

ThisIsJustME

New member
את רצינית?!!? הבנאדם מדהים

שמעתי את כל השירים בדפיוצר שלו טוב בגלל זה הוא במוערכים אצלי

כי זה מצחיק כזה ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

מי ידע שבפורום אורלנדו בלום אני אמצא ילדה שאוהבת תשירים של בנדוד שלו? זה לא שהוא איזה אביב גפן..
הוא בכלל לא מוכר...

למעלה