../images/Emo32.gif ../images/Emo187.gif
המערכון של בבה לובה - מיום שישי שעבר... קורע מצחוק
מאבטח-לובה?? לובה??? לובה- שטו?? מאבטח- אני הולך לשירותים את יכולה להחליף אותי 5 דקות?? לובה-סדר.. מאבטח-תודה! לובה- כן בקשה נשק יש? ורד: לא.. לובה: פתחת תיק בקשה.. (ורד פתחת את התיק..) לובה-סדר.. פתחת זה ריצ-ריץ'... סדר.. פתחת זה ריץ-ריץ' קטנה!! ורד: נו באמת באמת צריך את כל זה?? לובה: את רוצה בןדקת ריצ-ריץ' מלובה ולובה קונה במקום ריצ-ריץ' באת??!! ורד: בחייך, אני מאחרת למספרה, אני אחרי זה יוצאת תיק-תק! לובה: תיק תק? את אמרת מלבוה מה תיק תק? מה לובה זה שעון מה קוקו מתיק-תק?? ורד: סליחה, אני מצטערת...!! לובה: אין סליחה מתיק תק. אתה אמרת=סליחה, תיק תק הלכת קסמטיקנה, ועוד אחת אמרת סליחה מתיק תק הלכת להוציא שחורות מפנים!!! ועוד אחת אמרת סליחה רק הולכת מוציאה שערות מבית-שיחה. ורק תיק-תק, תיק-תק, תיק-תק-תק--תיק תק...!! עכשיו לקחת תיק-תק שלך ולא באבלובה יותר בחיים שלך!!!! ------------------------------------- לובה: כן בקשה נשק-יש?? מריאנו: כן,מזה, חבל לך על הזמן- יש לי פה עוזי אחד ושתי טנקים! חחח מזה.. לובה: תפתחת תיק בקשה! מריאנו: רק תזהרי שהרימון רסס לא יתפוצץ לך בפנים! לובה: אתה רוצהמתבדחקה מלובה?!? מריאנו: לא,אני בסהך-הכל רק התבדחתי.. מה?? לובה- אתה אחד מתבדחקה מלובהמרימון זה רסס, ועוד אחת מתבדחקה -אמר לובה יש מים מברז, לאא יש קולה. ועוד אחת ילד קטנה אמר-לובה? אבא שלך ערום כו?? לובה אומר לא, אבא של לובה ערום כולו. בא מנהל שואל כמה לקחות בא בלובה? לובה אמר אחד בא בלובה כי רק מתבדחקה ורק ערום כו.. מנהל אמר-לובה הלכת בבית שלך. אין עבדה-אין שפה! קשה..קשה. עכשיו לקחת תיק-תק שלך, ולא בא בלובה יותר בחיים שלך!!! מריאנו-מה בגלל שצחקתי איתך עכשיו לא תיתני לי להכנס? לובה: צטערת.. מריאנו: אבל אני מבקש סליחה.. לובה: צטערת!! מריאנו: מקובל עלי... ------------------------------------ לובה: כן בקשה נשק יש? אמיר פיי גוטמן: לא מותק, אין עלי כלום! (נכנס) תעשי לי טובה, אני ממהר להצגה!-את לא מכירה אותי? אמיר פיי גוטמן..-מרילו.. לובה- אהה משירת צביקי פיקי- הוא קנה כאן תתנית ריחנית.. אמיר- בדיוק! לובה: סדר..(אמיר בא להכנס..) לובה: פתחת תיק בקשה!! אמיר: ואם תמצאי עלי משהו, מה תעשי נשמה? תירי עלי קרמבו?? חחתתני לי להכנס -אני נכנס ויוצא בתיק-תק! לובה: צטערת!! שוב זה צפצפת ביפ-ביפ! (אמיר מוריד מכנסיים..) לובה: צטערת! שוב זה צפצפת ביפ-ביפ!! מוריד תחתונה בקשה...
המערכון של בבה לובה - מיום שישי שעבר... קורע מצחוק