y a m i girl

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

(הייתי חייבתתתת לפתוח שרשור אוף. נצלו אותו היטב
) בכל מקרה, הסיבה שפתחתי בגללה את השרשור היא שאני מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת! הרגע סיימתי (סוףסוף!) לארוז את המזוודה ואז התיק למטוס, אני מתה מעייפות ולא ישנתי מלא זמן והתחילה לי ההסטריה של לפני נסיעה ולא ידעתי איפה לההתחרפן עוד חוץ מכאן ( כי הפייסבוק לא מספיק. כי האנשים שם לא מבינים אותי מספיק) כי אתם הכי תבינו אותי... בקיצור, עוד קצת פחות מ9 שעות אני צריכה כבר להיות בשדה התעופה בדרכי ללונדון. עוד פאקינג 3 ימים אני בגליי פאקינג לייב. אני משתגעת ( וזה שהעפתי עכשיו בטעות את האייפוד שלי על הרצפה לא עוזר לי להירגע
) אני אנסה להישאר בקשר עם הפורום כשאני לא פה... ואני מניחה שיהיו תמונות אחרי שאני אחזור.... בכל מקרה, אם אני לא אכתוב כלום מלונדון, תדעו שאני חושבת עליכם ואתם איתי בלב בעיקר בזמן ההופעה, ונדבר ב1 ביולי כשאני אהיה בארץ:)
(הלכתי להמשיך להתחרפן)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאאעאעאעאכע^%@#%!

אני מתרגשת בשבילך!!!! ומבינה לליבך! אני טסה עוד שבועיים ומתחילה להתחרפן כבר מעכשיו
תהניי המון המון המון תנצלי כל רגע!!! ותספרי כל פרט מההופעה שנחייה אותה דרכך
ותצלמי הרבההההה!! :))

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אני עדיין מקנאה בך XD באיזה תאריכים את טסה תזכירי לי? (ותקציר למה שיהיה לי בהופעה : ואו, יש פה המון ילדות קטנות ומעצבנות. אמג, הנה דארן וכריס *מתה*...
)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif4/7-8/7

חח גיחה קצרה :) ואני גם מקנאה! חח הלוואי ויכלתי גם ללכת לטור. אבל טוב השלמתי עם העובדה שכנראה אני לא אראה אותם לייב אי פעם (העיקר שיש סרט
) חחחח וכל הילדות הקטנות יהיו שוות את המוות בעקבות דארן וכריס!D:

y a m i girl

New member
אמג../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

עד השמיני? תגידי, את הולכת לפרמיירה?

X יו יו S

New member
יאו איזה כיף לך תהני

אני לא מבינה למה את המורדים למיניהן מביאים לארץ ואת זה לא אבל מצד שאני אני גם כך עצלנית
שאפילו שדוראן דוראן
(להקה שאני אוהבת) מגיעה לארץ אני לא הולכת לראות אותם

riktal

New member
כמה שאני מבינה אותך יקירתי ../images/Emo24.gif

כל מה שאת מספרת עברתי בשנה שעבר - גם אני לא ישנתי בערך 24 שעות לפני הטיסה והייתי עצבנית בטירוף ורציתי כבר להיות על המטוס ולישון (ועם יד על הלב העברתי את כל הטיסות בשינה - מהארץ עד לוס אנג'לס ישנתי וכאשר הגעתי למלון בלוס אנג'לס הלכתי מיד לישון
). מה שאני מנסה להגיד זה שתהני מהכל, גם מהשגעון שאת חווה עכשיו כי זה חלק מהחוויה אבל מניסיון את תרגישי שהכל שווה ברגע שהם יעלו על הבמה ואת תראי אותם מול העיניים שלך (תאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת כי כך הרגשתי כאשר ראיתי את ג'יימס על הבמה בקומיקון
). אנחנו נשמח (כמובן) לקרוא כל עדכון שלך ושלא יהיו אשליות - חסר לך שאת לא משתפת אותנו בתמונות שצילמת
אה - והכי חשוב - תעשי חיים!!!!!!!!!!!!

neurotica

New member
ד"ש לכריס. ../images/Emo3.gif

תהני המון!! לפחות מספיק בשביל שתינו, אם לא בשביל הפורום כולו.

5ifi

New member
אעעעעע תהנייייי!!!!! ../images/Emo24.gif

|מקנאה למוות בצד|

|מיליון קללות|

אני שולח לך תחתונים שלי ותזרקי אותם בשמי על פאק, טוב? אני אכתוב על זה גם מספר טלפון
ותגידי להם שיבואו לארץ!!!!!!!!!!!!! קיצר תהני

hodaya96

New member
יווווו איזה כיף לך

אני מאמינה שגם אני הייתי מחרפנת
תביאי המוןןן תמונות ותתמקדי בקלייןP:

sondheims Dot

New member
יווווווו!!!!! תעשי חיים!!!

הולכת להיות לך חוויה מדהימה!! אז תזכרי את כללי הבסיס: 1) לא להתעלף מהתרגשות כי תפספסי חלקים מההופעה 2) לא למשוך את דארן מהבמה, בבקשה
3) לצרוח עד כאב גרון כשקליין עולים 4) לצרוח עד כאב גרון בכלל 5) לצלם מלא תמונות לפורום כדי שנוכל לחיות דרכך
תהני!!!

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifגם אני טסה היום להופעה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני מתרגשת בטירוף!!! אין לכם מושג זאת פעם ראשונה שאני הולכת להגשים חלום, ולא מעניין אותי תגובות של חברים- שזה לילדים, שאני לא התבגרתי בקטע הזה, שעדיף לי בכסף הזה להיזרק על איזה חוף בתאילנד עם איזה ג'וינט ואני מטומטמת לשפוך הרבה כסף בשביל הופעה של גלי- פאק יו! זה מה שעושה אותי שמחה זה מה שגורם לי להתרגש אני בעננים! וזה מה שחשוב! פורום יקר- אני מכינה שלט גדול מישראל , אני שורה 10 ממש על! הבמה!, אז זה די יהי בולט, בתקווה שאולי אחד מהם יפרסם את זה בטוויטר *מפנטזת*חח תעקבו
בכל מקרה - אוהבת אתכם!
אני יעדכן משם ויעלה תמונות

sondheims Dot

New member
ייאיי!!! תהני גם את!!!

ואל תקשיבי לאף אחד שאומר לך שזה לא שווה. החלומות שלך משמעותיים הרבה יותר מדיעה של אדם או שניים רנדומליים. אני חיה את החיים שלי לפי שני כללים 1) אנשים תמיד ידברו, אם לא עליך, אז על מישהו אחר. אם תשני את עצמך בשבילם, הם ימשיכו הלאה לנושא הבא תוך כמה דקות ואת תישארי אומללה הרבה זמן 2) כולם מגיעים לקבר בסופו של דבר, ואם את לא נהנת מהחיים יכולת באותה מידה לסיים אותם עכשיו. תהני מהחלום הראשון הזה- ההגשמה שלו היא הוכחה שאפשר להגשים את החלומות הבאים

riktal

New member
קודם כל - אני גאה בך ../images/Emo24.gif

ואת צודקת - חיים פעם אחת (לפחות ככה אומרים לנו) ואין סיבה בעולם שלא תחי את חייך איך שאת רוצה. ולא, זה לא בזבוז כסף, אלה בדיוק מה שאמרת - זה הגשת חלום וזה מה שאת רוצה לעשות!
תודה לך שאת חושבת עלינו ותשתדלי לעדכן ולהראות תמונות כמה שתוכלי, אבל הכי חשוב - תעשי חיים!!!!

למעלה