Chakotay

New member
משהו מגניב

תכתבו ב Run : telnet towel.blinkenlights.nl אתם אולי מכירים את זה, זאת כל הטרילוגיה שם! זה מגניב!

HotMailMan

New member
אבק כוכבים ... , מכיוון הרובוטריקים

אבק כוכבים ... , מכיוון הרובוטריקים ... ! (חוויות מכנס "אבק כוכבים" 7-8 לאפריל 2004 , סינמטק ת"א) by : Gabi "T.M." D'Galvatron - הרעיון לעשות תצוגת צעצועי רובוטריקים בכנס המדע-בדיוני "אבק כוכבים" נולד מכמה כיוונים . *תמונות מהתצוגה ניתן לראות כאן : http://photos.walla.co.il/robotrik1 לתצוגה היו בארץ שני תקדימים בתצוגות שנערכו עיי בחור אחר בכנסים של קומיקס , אך הפעם מלהבדיל לפעמים קודמות הייתה גם מטרה -- והיא להחזיר את הסדרה הרובוטריקים לתודעה של קהל חובבי המדע-הבדיוני בארץ שחלקו גדלו עם שתי העונות הראשונות של הסדרה המקורית (Generation 1 ) -- כשסדרה זו ו-9 הסדרות שבאו שאחריו לרוב לא ראו אור בארץ הקודש ב-17 השנים האחרונות . לכן פרט מהערך הבידור והנוסטלגיה , בכוונת מארגני התצוגה היה לארגן גם קבוצת צפייה לסדרות הרובוטריקים בארץ (כמו כן לסדרות אנימציה נוספות בהמשך), כאשר התצוגה שימשה גם כבלון ניסוי לרעיון הזה . כידי לקצר , אוסיף רק שהרעיון המקדים אומץ עיי אורי אביב , יו"ר סטארבייס 972 (www.starbase972.com) מועדון מעריצי מסע בין כוכבים הישראלי . אורי הסכים לתת במה ולתרום שולחן בכנס "אבק כוכבים" עבור התצוגה , שקידמה את רעיון קבוצת הצפייה עיי שלטים ושאלון . --- מי שמעוניין לקרא את כל הדו"ח שלי כל הכנס ועל ההכנות לקראת ... , או מי שמעוניין להישתתף בקבוצת הצפייה (אם וכאשר היא תקום) -- שישלך לי מסר !
-גבי נב: וסליחה עם הנושא זה off topic , לא היה כאן כוונה ל-spam !!!

Padme Amidala

New member
מנצל"שת- גיא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל טוב!!
אז למי שלא יודע, לגיא, funkey monkey יש יום הולדת היום... אז יאלה, שרשור ברכות

Chakotay

New member
זה לא לינק. תעתיק את זה לשורת הפקוד

הפקודה(הפעל, RUN).

Greebo

New member
baa...

old... but the fact that it works on my xp is new.... it used to work only on 95 and 98...

Another Girl

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

מזלללל טובבב!
אל תדאג,שנה הבאה ייצא יותר טוב.(או כך אני מקווה לפחות)

go girl1

New member
אויש שיט!../images/Emo5.gif../images/Emo66.gif

בטעות השתמשתי במשתמש של אח שלי! אווופס!

למעלה