ניהההההייייייייייייייי את לומדת מהר D= היה כייף ביותר *חליעלתהאיתיעלהאנקונדהוהסוכריה* #$R#$@%^
P Pushoka New member 5/4/07 #15 ניהההההייייייייייייייי../images/Emo99.gif את לומדת מהר D= היה כייף ביותר *חליעלתהאיתיעלהאנקונדהוהסוכריה* #$R#$@%^
ניהההההייייייייייייייי../images/Emo99.gif את לומדת מהר D= היה כייף ביותר *חליעלתהאיתיעלהאנקונדהוהסוכריה* #$R#$@%^
ח חלי39 New member 6/4/07 #16 האהא D= אני עליתי על האנקונדה ועל הסוכרייה ומעכתי לטלטלטל את היד ואתם לא
P Pushoka New member 7/4/07 #24 חחחח בהחלט מערכת לי את היד ../images/Emo6.gif היה לי אדום! וזיבלתי לה את המוח עם הסיפורים שלי בתור לאנקונדה
חחחח בהחלט מערכת לי את היד ../images/Emo6.gif היה לי אדום! וזיבלתי לה את המוח עם הסיפורים שלי בתור לאנקונדה
P punky doll New member 6/4/07 #21 יש לי כלב חדש!!! ../images/Emo13.gif קוראים לו בובו (לא אשמתי... נשבעת לכם...) והוא פקינז... אחחח איך אני אוהבת שהוא יושב ככה... הכי מצחיק בעולם... הוא גם יושן ככה...
יש לי כלב חדש!!! ../images/Emo13.gif קוראים לו בובו (לא אשמתי... נשבעת לכם...) והוא פקינז... אחחח איך אני אוהבת שהוא יושב ככה... הכי מצחיק בעולם... הוא גם יושן ככה...