עוף טוב

Tapuhi

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo160.gif עוף טוב

זייהו. למרות שאני לא ממש משתתפת *פעילה* בפורום הקטנטן והחמים הזה... בכל זאת רציתי להיפרד מכן! כן, אני טסה לשבועיים תמימים לעיר הולדתם של אבריל וסאם 41... yey me
ויהיה לי קר. מאוד.
מקווה שתתגעגעו, המונים-המוניםםםםם
, תפוחי- דניאל. |תפוח| [למרות שיש את זה כבר בחתימה
]

Tapuhi

New member
ותנצלו חופשייי ../images/Emo13.gif

שַמית [בלי היוד]; שימית [עם היוד]- מקווה שלא תצלבי אותי, אבל לא הייתה הודעת
!
אופיר [עוף טווווב]- סתם בעונש
*כועסת ביותר!*
חיבקוקים
ונישקוקים

מנצלת סתם בשביל שאלה קטנה...

אז יש לי הצתה מאוחרת אבל עדיין יש לי שאלה: האם טריסטין (המעלף) משחק את צ´ארלי (היפיוף) בדוסון? תודה...

S

sexyגירל

Guest
כןןןןןן נכון מהמם....

איי לאב יו צ´אדי!!

תהני אנשושית!

ומכיוון שאינני יכולה לחכות נוו לונגר (חיכיתי לעוף כבר מיום שישי
): אוקיי, אז ביום.............. שלישי? *שיעול* יום מקולל *שיעול* עירא (ילד מיוחד בעל הקפות עולם יותר מיוחדות) הציע שנעשה בחירות בכיתה: ארבעה נציגים, כל אחד יספר על מצע בחירות של מפלגה אחרת - מכל הבחינות. אניווי, בהיותנו כיתה חילונית עד מאוד, בחרנו בליכוד, שינוי, העבודה ומרצ. אניווי, אז הם שקדו על ההכנות... ביום שישי היו אמורים להיגע אלינו אנשים לספר לנו משהו במשך ארבע שעות על משהו
... אבל הם לא באו. ולא הבאנו את החומר של השעה שנשארה (סניף?) כי התכוננו לעשות את הבחירות, אז היה נחמד, עשינו את זה כל היום... אניווי, הסתבר שרוב הכיתה (חוץ מאחד
) נקרעו (רגשית?
) בין מרצ לשינוי. לא הסתמכנו על הפוילטיקאים *שיעול* טומי לפיד *שיעול*, אלא על המפלגה עצמה, על הערכים שלה, בלה בלה בלה.... אניווי, נכנסנו לקטע בצורה קשה. ויכוחים פוליטיים התקיימו בכל שנייה ניתנת (כ-ל יום שישי, כמעט כל שיעור אחר, בהפסקות, עם המורים, תלמידים אחרים, הורים, המוכר ב"זורבה"...).... וזה היה ממש... מיוחד כזה. מוזר. "אני נקרעת בין מרצ לשינוי!" "תצביעי מרצ." "אבל, מה, אין סיכוי שחוזרים לגבולות 67´!
" "כן, אבל מרצ לא תהיה מספר אחד, וגם לא שתיים או שלוש - מה שאומר שאין סיכוי שהיא תוכל לפעול בגדול במישור המדיני, אבל תפעל בענק בקטע החברתי." "כן, אבל הקטע החברתי ממש דומה לזה של שינוי." "נכון." "ושינוי גם לא תפעל כל כך בקטע החברתי. מה גם שמרצ כבר העבירה לפחות 20 חוקים חברתיים, שינוי לאעשתה כלום - ואני גם בספק אם תעשה. בכל ציטוט או תשדיר שלהם הם מדברים על הנושא המדיני, או על החרדים - באופן שכמעט גובל בגזענות!" "נכון, מרצ באמת יותר מבוססת." "אבל יוסי שריד הוא כזה... ארר!" "שלא לדבר על טומי לפיד!" "וראיתם את הפלייר עם ה´למה מי שלובש כובע כזה... למה? כובע´? כאילו אנחנו לא אותו עם." "נכון. גם הפלייר של מרצ עם הציטוטים של ה´וואלה?´ - במיוחד ההוא על הקהילה ההומו-לסבית..." "נכון. לטומי לפיד באמת יש פה גדול
" וכך הלאה וכך הלאה... (נסחפתי טיפה, התחלתי לריב עם עצמי...
) אניווי, היה מיוחד.
אווו, רוצים לראות מה כתבתי היום ביומן האורייני?! *זה נשמע הרבה יותר מדי מתלהב...
* כל שיעור הבעה, 10 דקות ראשונות אנחנו כותבים על מה שבא לנו (נושאים שכבר נכתבו עליהם: "כמה שאין לי כוח לכתוב", "כמה שאין לי רעיון לכתוב", "למה אני שונאת תירס"... "סרטים", "מוזיקה", "פורום באג", "אני הולכת לפגוש את לאנה", "פגשתי את לאנה"... "פרחות"... רק כמה מהדברים שאנשים בכיתה שלי כתבו עליהם
) אניווי: חופש (או: מיכל ברגע של יאוש)|סדגש הפעם היה לי דחף רציני ביותר לכתוב על מחר: מחר יום הבחירות. ומכיוון שאני מנחשת שכבר לא יצא מהן כלום, למחר יש משמעות גדולה יותר. מחר חופש
אז בהתעלמות כמעט מוחלטת מהבחירות הקרבות ובאות (דברתי עליהן מספיק...), אני אכתוב על האושר הבלתי-נמנע שמסב לי החופש הזה. נכון שזה רק יום אחד של חופש, באווירה פסימית למדי... אבל בגלל סיבה אחת החופש הזה גורם לי לכזאת הנאה: זה יום שלישי. אם תשאלי את חבריי (וגם עוד כמה אנשים שסתם ספרתי להם), תדעי שבעולם על-פי מיכל, יום שלישי נחשב ליום המקולל מכל. וכי למה? פשוט מאוד. שעתיים ערבית
אני יודעת. אפילו המחשבה על כך גורמת לי לרעוד. בהגזמה קטנה (ביותר), אודה לפנייך שערבית זה המקור לכל מה שרע בעולם. וזה כולל את כל הפרסומות שעולות כל הזמן באינטרנט! אלוהים, כמה שאני שונאת ערבית! ולא, זה לא בגלל המצב הבטחוני, או הפלסטינאים, או סתם סטיגמות - פשוט בגלל ש... ככה! למה, למה למה למה אני חייבת ללמוד את זה?! אין לי בעיה לא ללמוד את זה... ולשלש את מספר השיעורים באנגלית. או בלשון. או בכל מקצוע אחר! אבל... אבל... ערבית?! אני כל כך גרועה בזה שזה מפחיד! קבלתי *חמש* במבחן. חמש! מתוך 117
(תמר הרגע אמרה לי שזה היה בכלל 120. יופי. גם לספור אני לא יודעת) אז אני כשלון בערבית. מה עם זה? לפחות יש חופש ביום שלישי...
היום הייתי בשוונג בגלל חוסר חמור בעוף. וכואבת לי הכתף!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gif

לול! חחח....
וויש, לול! לול לול לול!
טוב, נרגעתי...
אני באמת שמחה שאנשושים אצלכם יותר בכיוון של שינוי ומרץ, אצלנו כולם די אומרים מה שההורים שלהם אומרים, ובהרבה יותר מדי מקרים זה הליכוד.
בלה. בסדר, כל אחד ודעתו, אבל אני לא מבינה איך אנשים יכולים לבחור שוב בבנאדם שכבר הוכיח שהוא לא עושה עבודה יותר מדי טובה...
אתם לא חושבים שעדיף מישהו חדש שבאמת יכול להיות טוב מאשר מישהו שאנחנו כבר יודעים שהוא לא טוב?
אוח. בעחס. טוב נו, לפחות יש חופש!

PURPLE CHICKEN

New member
*דופקת את הראש במקלדת*

איזה אנשים דפוקים יש במדינה הזאת. למה לבחור שוב בבנאדם שכבר הוכיח שהוא לא ראש ממשלה טוב במיוחד?! למה לא לתת הזדמנות לבנאדם חדש?! אולי הוא יהיה יותר טוב?! אוח. הטמטום. אררג! האטימות. זה רק בגלל שהם לא מסוגלים לנסות להבין את הצד השני.
*כועסת* סליחה, פשוט הייתי חייבת להוציא את זה.

4667

New member
*דופק גם כן* (את המקלדת)(ז"א את

הראש).... אוף, הקול שלי הלך למרצ, רק 7 מנדטים וגם שריד מתפטר ?!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo4.gif

לא נורא גילוש, אני גאה בכך!
(שבחרת במרץ, דודו) כן, אני יודעת, זה ממש מעצבן.
מדינה דפוקה.

לאנה

New member
בפעם הראשונה...

אני מסכימה עם הכל!
כלומר, לא שזאת הפעם הראשונה שאני מסכימה עם כל מה שאנשושים אומרים, אלא שזו הפעם הראשונה שאשכרה *יאק* יש לי מושג על כל מה שאנשושים מדברים *כותבים* ושקשור לפוליטיקה... בלה.

למעלה