dorkiflitz

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo16.gif

כרגע הודיעו לי על המאסר עולם לזבל, שלקח לטרי את הכנפיים. מעיין-טרי- בן חורין ז"ל 1988- 2007. ב5.10.07 היה גילוי מצבה, אחרי 9 חודשים שאת לא איתנו. בחיים, אבל בחיים אני לא אשכח את הבנאדם המקסים שהיית.
האתר שאנחנו, החברים הקמנו לזכרה. http://terrymaayan.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx (הייתי חייבת לפרוק. סליחה על ההודעה החדשה.)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

דורי זאת חברה שלך? משתתפת בצערך

ElinorLahav

New member
וואי לא יודעת למה זה גרם לי לבכות ../images/Emo70.gif

דווורקי מישתתפים בצערך
אבל לא הבנתי מה קרה לה , אם את יכולה להסביר זה יעזור לי !

dorkiflitz

New member
היא נרצחה..

זה היה מלא בחדשות, ובידיעות אחרונות.. בטוח שמעת על זה..

ElinorLahav

New member
ממממהה ?

לא שמעתי על זה מתי זה היה !?!!! ומי רצח אותה ?! היא כ"כ יפה לא חבל
דוורקי תסבירי לי !!

dorkiflitz

New member
../images/Emo26.gif

זה קצת מסובך.. אני אספרק בקצרה היא הלכה לראיון עבודה ברגל, בדרך הוא ראה אותה וניסה לאנוס אותה, היא כמובן התנגדה והוא רצח אותה. זה ממש בקצרה, זה כמובן לא כל הסיפור, ואולי אפילו לא הנכון. אף אחד לא באמת יודע מה קרה שם, הכל המשטרה הסיקה.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo2.gif אמאלה דברים כאלה כ"כ מפחידים !

ברוך ה' שזה לא קרה לאנשים שקרובים אלי .. ודור אני ממש משתתפת בצערך !

../images/Emo80.gif יוואווו דורקי......

איזה עצוב. מסכנה =[[[[ יש לי צמרמורות בכל הגוףף.. ואני חושבת ששמעתי על זה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif

עברתי באיטרנט ומצאתי כתבה. http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Law/200711/20071115093836.htm

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo16.gif../images/Emo201.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo7.gif

dorkiflitz

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo23.gif

באמת שהייתי צריכה לפרוק הכל.. תודה רבה לכולם..

dorkiflitz

New member
הכתבה.

"מעיין בן חורין עזבה את בית סיפרה בקיבוץ אלונים ב-8 בינואר ונסעה בטרמפ לכיוון ביתה שבאיזור משגב. היא ירדה בתחנת דלק בסמוך לכפר כאוכב, רכשה סיגריות במרכול שבתחנת הדלק ומשם המשיכה בטרמפ עד קטע הכביש שבין יודפת להרדוף. מעיין ירדה מהרכב ועשתה דרכה לראיון שתואם מראש בחוות ”חלף עם הרוח“, שם ביקשה לעבוד כמלצרית. מעיין הלכה ברגל בשביל עפר מרחק של כ-700 מטר, ומחקירת הפרשה עולה, כי היא נתקלה בצעיר הבדואי. להערכת החוקרים בין השניים התפתח מאבק, במהלכו הוא נטל אבן ורוצץ את גולגלתה מספר פעמים. לאחר מכן גרר את הגופה למרחק של כ-20 מטר אל תוך השיחים. מספר שעות אחר כך, סמוך לחצות, הגיעו הוריה לתחנת המשטרה במשגב והתלוננו על היעדרותה. בעקבות כך החלו חיפושים מקיפים אחר מעיין." לא נקלט..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo10.gif כול כך עצוב לקרוא את זה.

בגגל זה אני כול כך מפחדת לצאת החוצה בימי שישי שבת. תמיד בדואים מסתובבים בקרית גת אם מכוניות. עצוב עצוב עצוב ! אני שתתפת בצערך !

למעלה