שבת שלום

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

אתם מוזמנים להכנס לגלרייה שלנו יש תמונות חדשות ומקסימות! אוהבים אותכם...

enbalush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתזכורת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תבואו!!!!!!

y l a n

New member
שלום אנשים ואנשות מדליקים

קודם כל אחלה פורום חבל על הזמן לא יאומן כמה אכפת פה לאנשים מבעלי חיים לא חשבתי שקיים דבר כזה, בעלי תמיד חשב שאני משוגעת שאוספת כל חתול רחוב לבית.. בקיצור ולעניין.... אתמול קיבל מתנה הבן שלי ארנב/שפן נדמה לי שזה ארנב אין לי מושג שום כלום עליהם וחשבתי אולי תוכלו לתת לי קצת אינפורמציה כמו איך אני יכולה לדעת אם זה זכר או נקבה מה אוכלים האם אפשר להשאיר אותו מסתובב בבית ולא "לזרוק" אותו לאיזה כלוב כמו בחנות החיות קיבלנו ממנה גם איזה גרגירים שזה האוכל שלהם מה הם אוכלים חוץ מיזה ?? והאם צריך עוד חבר בשבילו/ה האם הם חייבים להיות זכר ונקבה אי אפשר בני אותו המין?? הבנתי שאפשר "לקלח" אותם זה נכון? ועוד המון המון שאלות אשמח לקבל כל אינפורמציה ומקווה שלא תתעצלו לענות לכל השאלות שלי...

Twinsen2005

New member
בוקר טוב ושבת שלום!

קודם כל אחלה פורום כן, פורום חמוסים, כבר הזכרנו את זה ? :) אני דויד, אני אציין רק שאת בפורום חמוסים ולא ארנבים, אנ'לא מכיר כל כך את תפוז אבל יכול להיות שאם תחפשי תמצאי פורום ארנבים/שפנים ומה שביניהם. אחרי הכל ארנב זה מכרסם וחמוס זה טורף (קטן וחמוד) ככה שאין הרבה קשר מבחינת טיפול וכו. תצטרכי לתאר לנו את החייה הזאת שקיבלת כדי שנידע. בכל מקרה, ארנבים הם לא בדיוק חייה להחזיק בחוץ, בעיקר מכיוון ולא ניתן "לתזמן" את היציאות שלהם או לחזות אותן מראש, לכן תצטרכי ללכת אחריהם ולנקות אחריהם עד סוף ימי חייהם, דבר שכלוב יפתור פלאים. בנוסף מדובר בחייה שלא יודעת לטפס ולכן סביר להניח שהסכנה שמישהו ידרך עליה גדולה מאוד, בעיקר מכיוון והיא תבלה 90 אחוז מהזמן על הריצפה. הכלוב שלהם צריך להיות יחסית גדול. צריך לשים נסורת בתחתית שלו. האוכל שלהם ניתן לקנייה בחנות חיות, את הצרכים שלהם הם יעשו על הנסורת, כמו שהסברתי לא ניתן לחנך ארנב לדברים שמותר ואסור. לגבי נשיכות זו חייה שצריכה שירגילו אותה לידיים למרות שארנבונים וארנבים הם בדרך כלל חיות יותר עדינות שלא נושכות בכלל. מבחינת אוכל ניתן להאכיל בחסה, גזר וירקות אחרים. לגבי איסורים בתחום הזה קשה לי להגיד לך. מה שכן לא להשאיר להם אוכל טרי בתוך הכלוב כי זה גם מסריח וגם ניהיה לא "בריא" לאכילה. הבדלה בין זכר לנקבה אין לי מושג איך עושים. גם לבי מקלחות אני לא יודע ולא חושב שזה נהוג. לגבי זכר ונקבה ושילובים שכאלה זה לא משנה אצל ארנבים. שוב מדובר בחייה מקסימה.

Lovable Stray

New member
כמה תיקונים + תגובה

ארנבון הוא לא מכרסם ואין לו שום קשר למשפחת המכרסמים, יש פורום בתפוז שנקרא "בעלי חיים וחיות בית" ואני מניחה שהשאלה שייכת לשם. המצע של הכלוב אסור שיהיה נסורת עקב הנזק לריאות, המצע המתאים ביותר הוא חול החתולים cat's best. אם החיה נתקתה בחנות לחיות מחמד זה אומר שהיא קרוב לוודאי ארנבון מכיוון ששפן וארנבת הם חיות בר ולא נמכרות כחיות מחמד. ארנבון יכול להסתובב חופשי בבית או בחדר מסויים כל עוד אין חוטי חשמל שהוא יכול להגיע אליהם או דברים אחרים שהוא עשוי לכרסם. אפשר ורצוי להחזיק כלוב פתוח בחדר בו הוא מסתובב על מנת ללמד אותו לעשות שם צרכים וחמקרה בו אתם עוזבים את הבית. ארנבון חייב הספקה שותפת של אספסת (סוג של חציר), בלעדיה הוא יכול למות. אספסת + אוכל יבש לארנבונים מספק את התזונה הנחוצה לו אבל רצוי להוסיף גם כמות קטנה של ירקות טריים. בקשר לחברה - ארנבון מאותו המין יכול להיות רעיון טוב בתנאי שיש מספיק מקום, אחרת הם יריבו בינהם. ההבדל בין זכר ונקבה קשה להסביר דרך האינטרנט, בעקרון לזכרים יש ביצים מתחת לזנב ולנקבות לא.

למעלה