Twisted Shadows

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo158.gif../images/Emo219.gif../images/Emo32.gif

(תגדילו את התמונה
} סקר חדש הסקר הקודם שאל מה דעתכם על ADDICTED TOUR. 29 אנשים חשבו שזה מיותר לגמרי. שתתחיל לעבוד על האלבום השלישי ו-17 אנשים חשבו שזה רעיון מצויין. דרך טובה לסגור סופית את האלבום. הסקר החדש שואל, איזה אלבום הייתם רוצים בתור אלבום רביעי. רוצו להצביע
מאמרים למישהו יש כוח לתרגם את Timeless, Come here, All I Know, Dont
תרגמתי אותם כבר, אבל זה נמחק לי, ואני רוצה להוסיף אותם למאמרים של כל התרגומי שירים.... הגלריות לא יודע אם מישהו שם לב, אבל תפוז שינו את העיצוב של הגלריות וזה יצא ממש יפה, אז כדאי לכם לראות
, אם בא לכם להוסיף שם תמונות וכזה... לוח אירועים שכל אחד ישרשר לפה את התאריך יום הולדת שלו, ובן כמה הוא יהיה. אין לי כוח לעשות מתמטיקה
. ובכלל אם יש איזה תאריכים חשובים להוסיף גם כן ללוח... סטטיסטיקות פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: בלאק אייד פיז זיהוי שירים בריטני ספירס ערוץ MTV אמריקן איידול חברי פורום קלי קלארקסון: (164) 5 חברי הפורום הכי פעילים (אם כל פעם אני אשים 20 אנשים זה לא יהיה מותח
) מקום 5: (156) Rachel47 מקום 4: (220) Addicted To You מקום 3: (263) Beautiful SouI מקום 2: (332) otollo
ראשון
: ליטול B עם 500 הודעות
סתם סתם, במקום הראשון אדר עם 424 הודעות. וליטל לא נכנסה ל TOP5

timtamtum1

New member
../images/Emo192.gif

בהנחה שהשלישי היה מוצלח, לפחות כמו ברייק- אוסף להיטים - לא, זה מוקדם לה. וגם אם היא 100 שנה במוזיקה- לא, זה מכוער. דיסק הופעה חייה - לא. אולי. דיסק אקוסטי - אפשרי.. דיסק קאברים - לאא!! דיסק דואטים - שלומי שבת כזה? לא S:
דיסק אולפן
- עדיף. זהו, אז זה מה שבחרתי
26.6 בן 17 תודה אסי
ואם אנחנו כבר באוף, בהצלחה מחר [היום?] לכולם בתנ"ך

Good 2b Me

New member
וואי היא עושה פרח בלשון ../images/Emo175.gif

כמו חברה שלי, וגמני מצליחה לעשות חצי פרח כזה...(
) תודה על הסיכומיישן... ולי אין בעיה לתרגם כמה שירים ממה שכתבת, אבל אני צריכה למצוא קצת זמן פנוי בשביל זה.. התאריך יומולדת שלי: 23.9.89 ז"א שאני בת 16..<בקרוב 17>.. וסתם בא לי להגיד <אפילו שאנ'לא קשורה> ש-רק אחרי שפתחתי בפעם השניה ת'הודעה, כדי להגיב, ראיתי ת'סתם סתם ועד אז חשבתי שאכן ליטל עברה את אדר ושאדר בכלל לא מופיעה...ויש לציין שהופלאתי קמעה.. אבל עכשיו הכל מובן <אפע"י שמפליא שליטל בכלל לא בטופ 5, למרות שמבינים אותה- מתכונות בגרויות ושאר ירקות <כמו לרובנו
> בקיצור זהו.. <אנ'לא מדברת הרבה בד"כ
>

Good 2b Me

New member
והסקר לא עובד לי משומה../images/Emo175.gif

אז ראיתי ת'תשובות שיש בהודעה של טימטמטום.. ואני בוחרת בדיסק אולפן כי <אני מעתיקנית חח סתם> כי זה הכי עדיף והכי סבבה והכי שווה..

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאפ'עם לא הצלחתי לעשות!../images/Emo7.gif

הדבר הכי מלהיב שאני יודעת לעשות עם הלשון זה לגעת עם הלשון באף
עוד כשרון שיש לקלי

YouFoundMe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

וואי בדקות האחרונות הצחקת אותי בטירוף ...

Good 2b Me

New member
../images/Emo6.gif את יודעת להגיע עם הלשון ../images/Emo175.gif

לאף? מאאאגניב
אני אף פעם לא הצלחתי ולא אצליח לעשות את זה...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifזה כשרון מהלידה../images/Emo11.gif

סתם
לא יודעת, כשהייתי קטנה ניסיתי והצלחתי...ומי שהצליח אז מצליח היום...ומי שלא הצליח-לא יצליח לעולם
מואהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאה
טוב, זה לא כזה מלהיב

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני קצת מהססת...../images/Emo12.gif

OMG אמרתי מהססת...חחחח... ואני במסנג'ר, את זאת שלומדת כל החיים

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif

לרגע חשבתי שאדר לא נכנסה
נו טוב. אני אתמודד עם העובדה עצובה שאני אשאר מקום 2 לנצח
. ואממ אני מוכן לתרגם חלק (רק לא את טיימלס כי אממ אני לא מכיר אותו
) ב-12/04/07(
) אני אהיה בן 15
*זקנה בטרם עת
* ובקשר לסקר. בהחלט דיסק אולפן
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifת'אמת שגמאני!

לא ירדתי על למטה, חשבתי שזה סוף ההודעה...ואז קראתי כמה תגובות ואז ראיתי שאני כן נכנסתי!
אז נכנסתי שוב, וראיתי מה שהייתי אמורה לראות
חחח גמאני לא הבנתי איך זה קרה

Addicted To You

New member
אממ..

את AIK וCome Here אתה יכול לקחת מהאתר שלי...את Timeless אני יכולה לתרגם שאני אחזור מהבצפר...

Addicted To You

New member
אה ותאריך...

נו מיהרתי בבוקר לא היה לי זמן לקרוא את הכל..
ב1/1/90 אני אהיה בת 17

otollo

New member
../images/Emo180.gifבשנת 90 תהיי בת 17../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

.התכוונת אולי 2007
והראשון לראשון זה תאריך מגניב

Addicted To You

New member
והינה Timeless

בתרגום חופשי..
מותק התקרבי, תני לי להגיד לך את זה בלחישה, ליבי אומר שאת גם יודעת את זה מותק שנינו חולקים משאלה משותפת ואת מרגישה את האהבה שלך מגיעה אליך לנצח, אל תתני לזה להגמר, לא עכשיו כשאת כאן בידיי אנחנו צריכים להשאר החזקי חזק, מותר לנצח, אל תתני לזה לדהות הרחק מטווח הראיה רק תני לרגע לסחוף את שנינו הלאה, להרים אותנו לאיפה ששנינו מסכימים, זאת אהבה נצחית אני רואה הכל, מותק, בעיניים שלך וכשאתה מסתכל עלי אתה יודע שגם אני מרגישה את זה כן אני כן אז בוא נפליג רחוק, ונפגש תמיד, מותק מתי כשאוקיינוס קריסטל נמס לתוך השמיים אנחנו לא צריכים לתת לרגע לעבור גורם לי לרעוד, בוא נגרום לזה להמשך, למה שנפסיד את זה? אל תתן לי ללכת לעולם יאאאאאאאאאאאא מותק זה נצחי כן, מותק זה נצחי לנצח אל תתן לזה לדהות הרחק מטווח הראיה רק תני לרגע לסחוף את שנינו הלאה, להרים אותנו לאיפה ששנינו מסכימים, זה פשוט נצחי זאת פשוט אהבה נצחית

למעלה