AdiA12

New member
יש סיכוי שפייר ולאשל נפרדו?! ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני עכשיו מחוברת לפייסבוק, גם לאשל [הידועה כארוסתו של פייר] ויש תמיד את הקטע הזה שאפשר להוסיף שאותו בנאדם כרגע חבר של מישהי או נשוי או מאורס וכו', ותמיד היה אצלה שהיא מאורסת לפייר בובייה, ועכשיו היא שינתה את זה O: ! זה מה שכתוב אצלה: Lachelle is no longer listed as engaged. 18:30 כאילו מה שהיא עשתה, לא אומר בהכרח שזה נכון. יש סיכוי שאני סקופרית יותר מהירה מהעיתונים? XD אמן שהם נפרדו אמן אמן אמן

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

או שכן,או שזה היה תכסיס תקשורתי יפהD: הוו!!@#$%
אווווווווווווווווווווווווווווווווו שזה היה תכסיס תקשורתי כדי להגיד למדיה כאילו הם לא מתחתנים,ואז להתחתן בסתר ואפחד לא ידע על זה כי ייחשבו שהם פרודים ואז תהיה להם חתונה צנועה ופרטית!!#$%
לההה,אין מצב,סימפל לא מספיק סלבס בשביל זהXD

../images/Emo80.gifהאא איזה אושרררDDDDDDD::::

ההודעה הזאת עשתה לפחות מיליון בנות עכשיו מאושרותXD יו עדי יפה שראית את זה! יו איזה כיף לקרוא את המשפט הזה שוב ושוב:]..אני מקווה שזה נכוןXD

AdiA12

New member
חח XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gifזה עו

זה עשה אותי מאוווווווווווווווווושרת D: אבל יש גם סיכוי שזה לא נכון. אבל אני מקווה שזה נכון :]

../images/Emo129.gif יווו הלוואי שזה נכוןןןן!!!!!

לפייר מגיע מישי יותר טובהה ממנה
אההההה אני כ"כ מאושרת עכשייוו (בתקווה שזה באמת נכוןן!!)

YuvalSP

New member
איזה מגניב היה לי היום D: ../images/Emo203.gif

אחרי בית ספר נפגשנו עם כמה חברים מבתי ספר אחרים.. וחברה שלי שלומדת איתי אירגנה את זה, אבל לא הזמינה אותי ואת כל השאר כן >>" זה היה ממש דבילי... (נו כי כולנו חברים ממש טובים
) ואז הלכנו למקדונלס ואני וחברות שלי התחלנו לקחת להם מלא מלא בלונים D: אח"כ רצינו ללכת למישהי, אז הלכנו לבחור סרט והיינו בחנות הזאת משהו כמו שעה כי לא החלטנו על איזה סרט כולנו רוצים לראות >_> בסוף לקחנו "מתים על החיים"... סרט ממש משעמם על שני זקנים שעומדים למות
בדרך לבית שלה התקשרנו ל144..כדי לבקש טלפון של חנות פיצה..והזמנו לנו פיצהXD היינו בבית שלה ודיברנו עם חברים שלנו שחזרו ממשלחת של שבועיים בבוסטון!!!!!!@#$% *-* היה כזה אדיר לדבר איתם!! צרחנו להם בטלפון XDD בסוף כשרק אני ועוד שתי חברות שלי נשארנו, אחת מהן הלכה לרגע.. אז אני והחברה השנייה רצינו לעבוד עליה ושמנו בכוס אחת קולה,ספרייט ומלח XDDDDD וכששמנו את המלח זה התחיל לתסוס..זה היה אדיר
כשהיא באה היא כמעט(!!!) שתתה את זה, אבל חברה שלי הרסה הכל ואמרה לה
אבל מה לעשות שהיא כזאת מטומטמת ושתתה בכ"מ XD ואז היא אמרה "אווו איזה טעים זה", אז ניסיתי לשתות גם... וכמעט הקאתי XDDDDDDDDDDDDD כי היא עבדה עליי שזה טעים
ואממ בקיצור אנחנו בטח נפגוש בקרוב את כל אלה שחזרו מהמשלחת DDD: איזה כיף D: ויש סיכוי שאני אקבל את הספר השלישי של טווילייט... מה שאומר שיהיה לי רק את הראשון והשלישי XD יש לי גם את ניו מון, אבל בגלל שהבטחתי לחברה שלי לקנות לה אותו
ועד שאני אביא לה אותו אני ממש מתוסכלת כי הוא כזה יפה ואני רוצה אותו לעצמי
העטיפה שלו כזאת מושלמת*-*

PerfectSP

New member
אמגדדד החלפתי עכבר!!!!!!@#$%^& ../images/Emo190.gif

פתאום הוא כל כך...חלק! וכל כך..לחיץ!!!!!@#$% בשני הצדדים!!@#
הקודם לא לחץ בשני הצדדיםXD אי לא רגילה לא להיאבק עם העכבר קשות!!@
עכשיו אני צריכה רק להחליף את הקאבל השחוק של המסך שלי כדי שלא ייהפך לי לורודD: אופ ואני צריכה להגדיר לו שהגלגלת אמורה להוריד את הדף כשמגלגלים אותה למטה!
אני הולכת לבדוק איפה עושים את זהXD

mafakit

New member
XDDDDDDDDDDDDD |אלפקה|../images/Emo218.gif

תחדשי!!@# באמת הגיע הזמן XDDDD לא אבל המסך הורוד שלך!!@# זה מצחיק אבל XD

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

אני מוכנה להביא לך את הכאבל שלי כדי שתרגיש יום יום את המסך הורוד^_^

YuvalSP

New member
קיבלתי 100 במבחן בתנ"ך!! D: ../images/Emo203.gif

אני וחברה שלי עשינו מועד ב' ושתינו קיבלנו 100 אז היא בטוחה שהעתקנו אחת מהשנייה, סתומה

למעלה