איזה מגניב היה לי היום D: ../images/Emo203.gif
אחרי בית ספר נפגשנו עם כמה חברים מבתי ספר אחרים.. וחברה שלי שלומדת איתי אירגנה את זה, אבל לא הזמינה אותי ואת כל השאר כן >>" זה היה ממש דבילי... (נו כי כולנו חברים ממש טובים
) ואז הלכנו למקדונלס ואני וחברות שלי התחלנו לקחת להם מלא מלא בלונים D: אח"כ רצינו ללכת למישהי, אז הלכנו לבחור סרט והיינו בחנות הזאת משהו כמו שעה כי לא החלטנו על איזה סרט כולנו רוצים לראות >_> בסוף לקחנו "מתים על החיים"... סרט ממש משעמם על שני זקנים שעומדים למות
בדרך לבית שלה התקשרנו ל144..כדי לבקש טלפון של חנות פיצה..והזמנו לנו פיצהXD היינו בבית שלה ודיברנו עם חברים שלנו שחזרו ממשלחת של שבועיים בבוסטון!!!!!!@#$% *-* היה כזה אדיר לדבר איתם!! צרחנו להם בטלפון XDD בסוף כשרק אני ועוד שתי חברות שלי נשארנו, אחת מהן הלכה לרגע.. אז אני והחברה השנייה רצינו לעבוד עליה ושמנו בכוס אחת קולה,ספרייט ומלח XDDDDD וכששמנו את המלח זה התחיל לתסוס..זה היה אדיר
כשהיא באה היא כמעט(!!!) שתתה את זה, אבל חברה שלי הרסה הכל ואמרה לה
אבל מה לעשות שהיא כזאת מטומטמת ושתתה בכ"מ XD ואז היא אמרה "אווו איזה טעים זה", אז ניסיתי לשתות גם... וכמעט הקאתי XDDDDDDDDDDDDD כי היא עבדה עליי שזה טעים
ואממ בקיצור אנחנו בטח נפגוש בקרוב את כל אלה שחזרו מהמשלחת DDD: איזה כיף D: ויש סיכוי שאני אקבל את הספר השלישי של טווילייט... מה שאומר שיהיה לי רק את הראשון והשלישי XD יש לי גם את ניו מון, אבל בגלל שהבטחתי לחברה שלי לקנות לה אותו
ועד שאני אביא לה אותו אני ממש מתוסכלת כי הוא כזה יפה ואני רוצה אותו לעצמי
העטיפה שלו כזאת מושלמת*-*