OverAndOver

New member
כן D: |במבה|../images/Emo183.gif

אבל ממש ציפיתי ואמרתי לכולם XD לא נורא היא פיצתה אותי וקנתה לי חגורה ועגיל לאוזן XD אהה וסושי D: וגלידה XD אני ממש ילדה בת חמש D:

AdiA12

New member
הו. באסה. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

טוב אבל יעבור מהר ^^

mafakit

New member
אהההה נו יעבור מהר! D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

איפה תכננת לעשות?

OverAndOver

New member
בקיפוד |במבה|../images/Emo183.gif

זה ממש ליד הסנטר וזה אחלה מקוםD: חברה שלי שממש מבינה בכל זה ועשתה ומפאייר לא מזמן אמרה לי ששם הכי טוב והם ממש נחמדים

AdiA12

New member
איזה כיף לך!!#$@$@~!!~!!!%%@ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

~קנאה קנאה קנאה
~

../images/Emo129.gif יאא איזה כיף לך!!

אני מתה לסייד...אבל גם אין לי אומץ וגם בחיים לא ירשו לי XDD

YuvalSP

New member
דחו לנו את הטיול לסוף החודש... ../images/Emo203.gif

בגלל המצב כרגע עם הטילים, בגלל שאחד המדריכים במילואים, בגלל ש3 ילדים במשלחת ועוד ילדה אחת לא יכולה להגיע. אני לא יודעת אם זה עצוב או לא >< כי לא ממש בא לי לצאת לטיול כרגע.

PerfectSP

New member
אעעעעעעעDDDDDDDDDDDDDDDD:: ../images/Emo190.gif

סופסוף פרק 14 של גוסיפ גירל 2 יצא בארה"ב!!!!!!@#$%^&* DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:::::::: אחרי הפסקה של איזה חודשיים!!@ וסופסוף אני ************!!@#$%^&ואז אני אראה אותו DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::: איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^& והיום משודר פרק 15!!@#$DDDDDDD:: אז מחר מחרתיים נשיג אותוD:: חבל רק שהעונה החדשה של גריק עולה רק במרץ
אבל הם ממשיכים את גוסיפ גירל לפחות DDDDDDD::

I Miss You3

New member
../images/Emo205.gifגוסיפ../images/Emo99.gif ה- סדרה!!

כבר ראיתי את הפרק ננהנהנהננה בננה ! רגע של בגרות

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

ראיתי אותו עכשיו
הקטע הוא שהם לא רשמו מתי הם מחזירים.. אז כל פעם הייתי בודקת,ורק היום ראיתי שסופסוף עלה פרק 14
ומחר אני אראה את 15 כי אני משהו לא חוקי ואראה אותוD: עוד איזה 5-6 שעות זה ישודרXD

AdiA12

New member
אני מחר מתחילה לראות.. הורדתי את ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

כל העונה השנייה. וואו אף פעם לא אמרתי על סדרה אחרת את מה שאני הולכת לומר: הבנאדם שיצר את gossip girl הוא ג-א-ו-ן !!!! הסדרה הזאת פשוט מדהימה. כל דבר בה.

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

את העונה השנייה כבר ראיתי די במקביל למתי שזה שודר בארה"ב, אז אני גם כמוהם חיכיתי שנים עד שזה יחזורXD אפעם אל תראו סדרה שלא כל הפרקים שלה שודרו!!@#זה לא כיף
והעונה החדשה של גריק עולה רק ב30 למרץ
וואי העונה השנייה כבדהההה
~מבחינת טכנים,כרגילXD~

AdiA12

New member
אה וגריק סדרה חמודה ^^ ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

אני רואה בHOT FAMILY ראיית לבנתיים רק את הפרק הראשון ><"

PerfectSP

New member
גריק זה הדבר הכי נסגד שיש../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo190.gif

אני כבר ראיתי את כל עונה 1 שזה 24 פרקים בערך ועוד איזה משהו בין עונה ראשונה לשנייה לא ברור,עוד 10 פרקיםXD אה,שמים את זה שוב בהוט פמילי?
פעם היה להם עד פרק 13..

mafakit

New member
5 ימים!!@#$ D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

היום כזה בשיעור סוציולוגיה היה מצחיק
ילד "עוד 4 חודשים יש לי יומולדת!" מורה "עוד 5 חודשים יש לי יומולדת!" אני "עוד 5 ימים יש לי יומולדת! D: " ועכשיו אני חייבת להביא עוגה לשיעור הבא XDDD

למעלה