שיחה עם זיגי

אז הנה התוכן של השיחה שערכתי עם אותו זיגי הוירטואלי זיגי: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. ק: מוקף במטומטמים צבועים זיגי: מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? ק: זה לא מספיק לך? זיגי: למה חשוב לך לדעת מה התשובה? ק: אתה בכלל מבין על מה אני מדבר איתך? זיגי: מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? ק: תתחיל לדבר לענין זיגי: אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? ק: תלוי במה שתגיד זיגי: כאשר אתה אומר ' תלוי במה שתגיד ' למה אתה מתכוון ק: טמבל! זיגי: אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? ק: מטומטם! זיגי: כיצד אתה מרגיש עכשיו? ק:מוקף בעוד מטומטם! זיגי: אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? ק: תסלק את עצמך מהעניים שלי זיגי: תסלק את עצמי מהעניים שלך? ק: אה???? זיגי: מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? ק: התחלת לעלות לי על העצבים זיגי: מה גורם לך להעלב? ק: בא נדבר אולי לענין, מסכים? זיגי: מי מצליח להרגיע אותך? ק: ודאי שרק אתה, אולי יש עוד מטומטם אחר זיגי: נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? ק: טוב, זמני יקר, נאלץ לסיים את השיחה. זיגי: ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך ק: אתה לא מבין? סוף!! זיגי: ספר לי על כך בבקשה ... רק נראה לי או שבאמת כל הפסיכולוגים מדברים כך?

rigoletto111

New member
זיגי טרם למד

שהוא פשוט צריך לחזור על המשפט האחרון של המרואיין ולצרף לו סימן שאלה...

rigoletto111

New member
פשיטא!

הפסיכי: וגם רציתי להגיד , ד"ר, שאני שוכב עם קיפודים! זיגמונד: עם קיפודים?

אין.....

קרעת אותי מצחוק...
עד שאפילו ירדו לי
ועד כמה שידוע לי מחברה שלומדת פסיכולוגיה אמממ... כן! מאוד נראה לי שככה כלללל הפסיכולוגים מדברים... מזבלים לאנשים את המוח...

MAYA20

New member
אדיר!

תמיד רציתי יועץ וירטואלי שקוראים לו זיגי.

יועץ. הממ.

->שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. *אין לי בעיה. ->אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו *אני זקוק לשוחח עם מישהו. ->אני שמח בשימחתך. להתראות *אבל אמרת שאפנה אליך כשאצטרך, אז למה "להתראות"? ->למה חשוב לך לדעת מה התשובה? *זה לא עניין של חשיבות, אלא של נימוסים. תענה לי לעניין. ->בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? *אולי אינך יודע מה משמעות המשפט "אין לי בעיה"? (לא נראה לי שקלטת את האירוניה... אבל...) ->מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? *זאת היתה שאלה רטורית ולא ציפיתי לקבל תשובה. ->כיצד אתה מרגיש עכשיו? *טוב. וכיצד אתה מרגיש עכשיו? ->מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? *אני שאלתי קודם. ->אתה שאלתי קודם? *תפסיק להיות מעצבן, תענה לעניין. שוב, כיצד אתה מרגיש עכשיו?! ->אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? *תענה לשאלה שלי, או תושמד! ->כאשר אתה אומר ' תענה לשאלה שלי, או תושמד ' למה אתה מתכוון *לאיים עליך. ->נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? *באמת לא קלטת את האירוניה... הממ. אתה יודע בכלל מה זה "אירוניה"? ->ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך *שיהיה... אתה מתיש. אה הנה התכונות הטובות שלי: ->איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? *האמת, התכוונתי לספר לך על התכונות שלי, אבל לא ידעתי שמקש האנטר לא מוריד שורה. בוא נחזור לנושא הקודם: "התכונות הטובות שלי"!. אז הנה: אני סאדיסט, ורוצח רובוטים סדרתי ידוע. אני גם לא אוהב פסיכולוגים. ->מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? *לא אוכל, זה מסווג. לא מעבירים פרטים באינטרנט, ובמיוחד לא לחלאה פסיכולוגית כמוך. ->מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? *תציע. ->מה עשית היום לשיפור מצבך? *המון. ומה אתה? ->המון. ומה אני?? *כן, גולם. ומה אתה? ->כן, גולם. ומה אני?? *גולם. ->אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? *אלוהים. ->המחשב הודיע שהשיחה הסתיימה.

הייתי משועמם...הנה עוד אחד:

->שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. *מרובעת, ומחוספסת בקצוות. ->מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? *אני הבן של איציק מהמכולת. ->אתה הבן של איציק מהמכולת? *כן. ->איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? *אני מניח שבאמצעות מראה. יש דרך אחרת? ->למה חשוב לך לדעת מה התשובה? *אני כבר יודע שהיא 42. יותר חשוב לי לדעת מהי השאלה. ->האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? *יש אינסוף הסברים לכל מצב. אי אפשר להתמודד עם אינסוף הסברים! ->ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. *"יתרון" כותבים עם יוד אחת ולא עם שתיים. הפסיכולוגים שתכנתו אותך הם אנלפבתים? ->מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? *אני מניח שאתבגר בכמה דקות. ->למה אתה מתכוון ב'אתה מניח שאתבגר בכמה דקות' *אופס! שכחתי שיש לך בעיה בהבנת הנקרא. (לא נורא, הסטטיסטיקה אומרת של70% מהנוער בארץ יש את הבעיה הזו) ->איך עלולה השיכחה להכשיל אותך? *אתה רוצה דוגמא? השיכחה שלך עלולה להכשיל אותי למשל אם תשכח שאסור לעבור ברמזור אדום, ואני בדיוק אדרוס אותך. ->מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? *היקום יהפוך בן רגע לפלסמה לוהטת של חלקיקי חומר ואנטי חומר בכמות זהה, שיעלמו בבת אחת בריאקציה אדירה. מה חשבת שיקרה, הא? ->מה מונע ממך לעשות זאת? *המטריקס. לא בלעתי את הגלולה האדומה.

למעלה