יועץ. הממ.
->שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. *אין לי בעיה. ->אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו *אני זקוק לשוחח עם מישהו. ->אני שמח בשימחתך. להתראות *אבל אמרת שאפנה אליך כשאצטרך, אז למה "להתראות"? ->למה חשוב לך לדעת מה התשובה? *זה לא עניין של חשיבות, אלא של נימוסים. תענה לי לעניין. ->בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? *אולי אינך יודע מה משמעות המשפט "אין לי בעיה"? (לא נראה לי שקלטת את האירוניה... אבל...) ->מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? *זאת היתה שאלה רטורית ולא ציפיתי לקבל תשובה. ->כיצד אתה מרגיש עכשיו? *טוב. וכיצד אתה מרגיש עכשיו? ->מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? *אני שאלתי קודם. ->אתה שאלתי קודם? *תפסיק להיות מעצבן, תענה לעניין. שוב, כיצד אתה מרגיש עכשיו?! ->אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? *תענה לשאלה שלי, או תושמד! ->כאשר אתה אומר ' תענה לשאלה שלי, או תושמד ' למה אתה מתכוון *לאיים עליך. ->נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? *באמת לא קלטת את האירוניה... הממ. אתה יודע בכלל מה זה "אירוניה"? ->ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך *שיהיה... אתה מתיש. אה הנה התכונות הטובות שלי: ->איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? *האמת, התכוונתי לספר לך על התכונות שלי, אבל לא ידעתי שמקש האנטר לא מוריד שורה. בוא נחזור לנושא הקודם: "התכונות הטובות שלי"!. אז הנה: אני סאדיסט, ורוצח רובוטים סדרתי ידוע. אני גם לא אוהב פסיכולוגים. ->מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? *לא אוכל, זה מסווג. לא מעבירים פרטים באינטרנט, ובמיוחד לא לחלאה פסיכולוגית כמוך. ->מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? *תציע. ->מה עשית היום לשיפור מצבך? *המון. ומה אתה? ->המון. ומה אני?? *כן, גולם. ומה אתה? ->כן, גולם. ומה אני?? *גולם. ->אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? *אלוהים. ->המחשב הודיע שהשיחה הסתיימה.