Amitush222

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo145.gif

- אם תשימו לב, זה לא סתם עץ
זה עץ תפוזים
סתם. עשיתם משהו לט"ו בשבט? עשיתם סתם משהו מגניב ובא לכם שנדע? סתם לא קשורים לכלום?! יאללה, לכאן.

היה לנו חידון שכבתי../images/Emo54.gif

היו 2 נציגים מכל כיתה, והיו שאלות ובסוף ז'1 ניצחה.... ומה הנציגים קיבלו בתור פרס? מדריך לזיהוי פרחים.. וכולנו התחלנו להתפקע מצחוק

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifכבר שמעתם על יואב דגני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אנחנו רוצים להזמין אתכם לפורום שלנו, פורום יואב דגני.
יואב דגני בן 27, אמן יוצר מבטיח בנופי המוזיקה הישראלית, הן כיוצר מבצע והן ככותב ומלחין לאמנים אחרים. בימים אלו יואב נמצא לקראת סיומו של אלבום הבכורה בו כתב את כל המילים והלחנים, אשר מתאפיין בקווים של רוק ישראלי רך ומלטף. את הדיסק הפיק אודי שמחון כמו כן 2 שירים מתוך האלבום הפיק טל פורר. סינגל הבכורה "אהבה עיוורת" יצא השבוע, וביום חמישי תתקיים הופעה מיוחדת להשקת הסינגל בארבי ת"א, 24/1 בשעה 22:00! אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המוזיקה הנפלאה שהוא עושה, וגם את הקהילה שלנו, בפורום הרשמי כאן בפרדס. למייספייס של יואב לפורום הרשמי מקווים מאוד שתצטרפו, נקבל אתכם בזרועות פתוחות! פורום יואב דגני.

YuvalJones

New member
בעלי לעשוויץ בציונים הגבואים שלי!@!!@#@$

סתם
אבל! קבילתי 95 באנגלית, 85 בגיאוגרפיה 92 במורשת 86 בהסטוריה והיה לי מבחן במתמטיקה ולראשונה בחיי הוא היה לי קל ופתרתי הכל! וועא! אבל שאר החיים שלי עכשיו בזבל, ואולי זה טוב כי המצב הנפשי שלי מתחת לאדמה אבל מצבי בלימודים יחסית גבוה. והמצב הפיזי? יורד בהדרגה. אבל אני מרגישה שאני מתחזקת. ואמרו לי שרזיתי. ואם לא הייתי אמורה לכתוב אתזה כאן אז לונורא! בלעבלעלעל אין לי יותר כלום עד יום ראשון ואני שמחה כי אני נווראא עייפה.

Amitush222

New member
../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה בשבילך על הציונים! ואל תדאגי.. ירידה היא באיזשהו מקום גם עלייה את פשוט צריכה ללמוד לשנות כיוון. BEEN THERE=) רזית? מגניב. רק בזהירות
בלי בלגאנים. אם את צריכה משהו אני תמיד כאן^^

YuvalJones

New member
איזה באלגנים חחח אני רחוקה מבלאגנים שנות אור!

לצערי -__- סתומרת, ברור אנלא רוהצ להגיע לבאלגנים אבל אני חייבת להרזות עוד. אני מרגישה כמו פילה ליד כל הכוסיות\אנורקסיות מהסטודיו שלי ><" אופקורס

YuvalJones

New member
אני אכן משם D:

אבל אני כבר קצת פחות פעילה שם כי הוא נתקע+תוקע לי את המחשב
איימ פיין טנקיו D: אנד הוו אר יו קפרא?

../images/Emo129.gifשמתם ../images/Emo23.gif ש...

המון זמן לא היה לנו שירשור תמונות?? הייתי מתחילה אחד אבל אין לי תמונות לשים אז אם למישו בא?בכיף.... אם לא,לא צריך..[למרות שאני יוכל להיעזר בכמה תמונות יפות..:)]

למעלה