oceanblaze

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif

חג שמח.
נצלו את שרשור האוף ביעילות.
כל מה שלא קשור אל הבקסטריט בויז יש לשרשר לכאן.

oceanblaze

New member
איכסה. ../images/Emo10.gif

אני צריכה להשתפך איפשהו.
אני לא יכולה יותררר. עעה. ביצפר זה דבר נוראי!! ]; אני שונאת את זה! ויש לי המון המון המוווון חומר להשלים, כי בערך חודש לא הייתי בביצפר. אבל אין לי זמן להשלים!
עוד יומיים מתחילים כל המבחנים. מבחן במתמטיקה ביום רביעי. אני עומדת להיכשל. אין לי מושג מה לעזאזל המורה לימד כשלא הייתי, ולא יעזור כמה אני אנסה להבין - אני לא. וכמה נחמד, אחרי שאני אכשל אני אצטרך לרדת הקבצה. [כי 2 המבחנים הקודמים גם היו נכשל.
] וזה לא הסוף. שבוע הבא יש עוד 3 מבחנים. ושבוע אחרי זה עוד 2. וזה ממשיך.. הכל כל כך דפוק!!!!!!
בא לי לשבור את המחשב. :|

elena20

New member
אוי מסכנה!!!../images/Emo201.gif

אני גם נורא מבואסת מלימודים(פסיכומטרי) פשוט אין לי חיים אני כל היום לומדת וזה קשה לי נורא.... ובא לי לבכות, מקווה שתצליחי במבחנים אל תדאגי הכל יסתדר

אביבא

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo103.gif

גם לי יש מבחן במת' ואני לא מבינה כלום.
וגם אצלי הציון הכי גבוהה במת' הוא 64.
[אם זה יעודד אותך לדעת שאת לא לבד.] מקווה שתצליחי.

Eti No Name

New member
עד אלכס!../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

קודם כל, לנשוף לשאוף.
דבר שני, אז מה אם תיכשלי? אז במחשבן הזה תכשלי.. לא יקרה כלום.
במקשר למתמטיקה, את 5 לא? אז תרדי ל-4..
את תמיד יכולה לעלות.
והכי חשוב, לא לשבור את אלכס!!

sivanick

New member
באמת איכסה../images/Emo3.gif

אבל לא ת'מחשב! אם לא הוא אין לך אותנו.
הכל יעבור..ותראי שבסוף תצאי מזה כמו גדולה.

Y H

New member
למה את המחשב??

מקסימום לקרועעע את המחברת
ויש לך עוד יום אחד, לפחות את יכולה לעבור על נוסחאות או משהו, בדר"כ כלל אם מבינים את זה במתמטיקה אז הכל אפשרי לא??? מה קרה שלא היית חודש?? (ממש לא מעודכנת...
)

עטר9

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo210.gif

את צודקת כ"כ
בצפר זה באמת איכסהה!!
אולי תנסי לגשת למועד ב'? מקווה שתצליחי!!
ובמקרה שלי בצפר זה איכסה בעיקר בגלל המורות המגעילות האלה
בעעע

oceanblaze

New member
תודה רבה על העידוד כולן!! ../images/Emo24.gif

כמו שציפיתי, נכשל נוסף.

Shiri from the block

Active member
אוי, מסכנה שלי../images/Emo201.gif../images/Emo113.gif אני בטוחה שהכל בסוף יסתדר לטובה! בהצלחה../images/Emo24.gif

Shiri from the block

Active member
שלומלום../images/Emo140.gif../images/Emo113.gif סיימתי טירונות היום, טקס ההשבעה היה אתמול והיה נורא מרגש, אני ממש בכיתי וכך גם עוד כמה בנות../images/Emo10.gif ואממ היום קיבלנו תעודת סיום טירונות והיה ממש סבבה, ואממ.. הקורס שלי מתחיל רק יום ראשון הבא (ב-26) אז לבנתיים אנחנו מסופחות לרס"ר לעשות כל מיני עבודות למיניהן../images/Emo122.gif אז לבנתיים בשבוע הקרוב אני אחזור כל יום לבית (יאי../images/Emo3.gif) ואממ, זהו.. רק רציתי לעדכן ולהודיע../images/Emo9.gif

אביבא

New member
שירנירני../images/Emo24.gif! ../images/Emo103.gif

טקס השבעה זה דבר נורא מרגש.
שמחה שנהנת!
ובהצלחה בצבא!
.

Shiri from the block

Active member
האאאאא רגע!!../images/Emo113.gif שכחתי לספר לכן עוד משו!! היום כשהלכנו להחזיר את הנשק לנשקייה, אז היה להם שם את SPTH!!! ורציתי להישאר לראות אם יש שם את המשך האלבום אבל אמרו לנו ללכת מהאזור אחרי שהחזרנו את הנשק אז לא זכיתי גם לשמוע את סוף השיר../images/Emo10.gif אבל בכל אופן זה היה ממש מגניב../images/Emo9.gif

למעלה