porky169

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo134.gif

בטח כולכם ראיתם את התוכנית בערוץ 10 שבה יהורם גאון מגלם חולה טוראט שכל הזמן מקלל. אני כבר רוצה להגיד לכם שערוץ 10 יקבל את מה שמגיע לו על כך שהוא צוחק על אנשים עם מוגבלויות. בנימה קצת אישית אני בעצמי חולה טוראט ואני בטוח שאם הם היו יודעים מה עובר על חולה טוראט בזמן ילדותו הם לא היו צוחקים על זה כל כך, לילד(וגם לנער) חולה טוראט אין כמעט חברים וכל הזמן צוחקים עליו ואם לא היה הדבר שנקרא אינטרנט הייתי היום בודד בעולם. כמו שבטח הספקתם להכיר אותי אתם(אני מקווה) יודעים שרק 10 אחוז מחולי הטוראט באמת מקללים. אז בקיצור בפעם הבאה שאתם רואים איזשהו סרט/תוכנית שבה מציגים חולי טוראט כאנשים שכל הזמן מקללים כבר אני אומר לכם אל תאמינו לכל דבר שמספרים לכם! אני שמחתי מאוד שראיתי שהרבה חולי טוראט שלחו לרשות השניה מכתב תלונה חריף. תודה שהקדשתם את תשומת לבכם:)

kuliv

New member
אז ככה:

לא ראיתי את התכנית המדוברת עדיין, ואני מבטיח להשתדל להשלים את החומר בקרוב כדי שאוכל לגבש דעה משלי על העניין. אבל אם כבר העלית את הנושא- מוזר למדי האיחור הגדול של התלונה הזו. "השיר שלנו 3" צחקה המון על חולי טורט, ועדיין לא שמעתי על שום סקנדל שנעשה בעניין. ואני בטוח שמס' הצופים של הטלנובלה הדבילית הזו לא רחוק מאוד ממס' הצופים של "גם להם מגיע". מכיוון ולא ראיתי את התכנית, עדיין אני לא יכול לומר אם לפי דעתי התלונה מוצדקת או לא. אני מסכים איתך לחלוטין שהומור כלפי אנשים שסובלים ממוגבלויות הוא דבר דוחה, לא אתי וגם מאוד שפל. השאלה היא איך התכנית עשתה את זה ואם העלבון הופנה כלפי החולים במחלה- או אולי כלפי דבר מה אחר שכן ראוי לצחוק עליו. אם כן- אולי תוכל לפרט מה בדיוק הדמות של יהורם גאון אומרת, פרט לקללות? בכל מקרה, אני מבטיח שאם אכן מסר התכנית ייראה בעיניי כעלבון- אגנה את הסדרה בעצמי.

dbshachar

New member
היום הפיג'מות ב-24 בשעה 16:00

מצטער שלא הקדשתי את תשומת ליבי להודעתך, אני פשוט נורא ממהר

תמי105

New member
לא משנה!!!!

מה העניינים חברים????? ז"א אנשים ז"א אני לא יודעת אם אתם אנשים או ילדים או חברים....לא חברים לא כי אני לא מכירה אותכם....בעצם אולי אני מכירה אתכם... לא יודעת טוב מה שיגעתם לי את השכל יאללה עופו מפה!!! סתםםםםםםםםםםם טוב יאאלללההה מה אתם עושים פוזות??? יאללה ביי לא צריך טובות..
טוב אני הולכת אתם משעמממים מדיי... לכל מקרה אם מישהו רוצה להיכנס לאתר שלי אז הנה הוא הוא אתר 100מם!!!! ביי ביי ביי ביי מכוערים שכמוכם!!!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחח כזאת אני אין מה לעשות!!!!!!

דנדוןXD

New member
הא???????????????????????????????????

השיעמום גובררר אעההה צריך לעשות משו זה מתפשט[ככה רושמים] בכל מקווווווווווווום!! אני חושבת שנדבקתי

porky169

New member
ילדה לכי לעשות שיעורים!../images/Emo134.gif

אה שכחתי שבגן אין שיעורים...

למעלה