בשישי!
R RenanaD New member 2/3/07 #40 יש פרק חדש! יש פרק חדש! ../images/Emo131.gif אההההההההה אולי בו ידברו על הכלבה הזאת ששיקרה לג'יי.די
R RenanaD New member 3/3/07 #43 חרא פרק! ../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif שונאת פרקי זכרונות. אנחנו זוכרים מה היה בעבר, תתקדמו! במיוחד עכשיו, עם התינוק/ת של ג'יי.די.
חרא פרק! ../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif שונאת פרקי זכרונות. אנחנו זוכרים מה היה בעבר, תתקדמו! במיוחד עכשיו, עם התינוק/ת של ג'יי.די.
B b u s t e d New member 25/2/07 #3 בהצלחה../images/Emo12.gif! ומזל טוב על הרטיו אז זה אומר שבוע וחצי שאת כאן כל הזמן, נכון?
R RenanaD New member 28/2/07 #33 יותר כמו 6 ימים, תודה רבה ../images/Emo11.gif../images/Emo131.gif ועכשיו תודה אמיתית
B b u s t e d New member 25/2/07 #6 יאיי. שוב שביתה../images/Emo13.gif מיום חמישי גם מחר וזהו יש כאן מישהו בכלל?
B b u s t e d New member 27/2/07 #20 זה נכון. לי יש שביתה ולכם לא... הא הא! מחר כבר לא אולי אהיה חולה... באמת, כשחושבים על זה... כשהגעתי לפורום לא נראה לי שהיה פה חייל אחד אפילו, עכשיו כמעט כולם חיילים בקרוב אני (על מי אני עובדת!?)
זה נכון. לי יש שביתה ולכם לא... הא הא! מחר כבר לא אולי אהיה חולה... באמת, כשחושבים על זה... כשהגעתי לפורום לא נראה לי שהיה פה חייל אחד אפילו, עכשיו כמעט כולם חיילים בקרוב אני (על מי אני עובדת!?)
R RenanaD New member 28/2/07 #34 שביתה? ../images/Emo12.gif../images/Emo131.gif בשבוע שעבר היתה שביתת רכבות מעצבנת, אבל למזלי מצאתי טרמפ. והשביתה שהיתה אמורה להיות היום התבטלה
שביתה? ../images/Emo12.gif../images/Emo131.gif בשבוע שעבר היתה שביתת רכבות מעצבנת, אבל למזלי מצאתי טרמפ. והשביתה שהיתה אמורה להיות היום התבטלה
O o0Invisible0o New member 26/2/07 #12 הוו..ברכות לסיום הקורס!../images/Emo9.gif אני גאה ברטיו 1.6 משהו שלי. אני מטפחת אותו לאט לאט.. בהצלחה בטירונות!! בטוחה שתהני!! יואו, יוצא גיוס מאוחר, אה? כבר מרץ. *בורחת* [כן, אני לא עוזרת..] יודעת כבר איפה תשובצי?
הוו..ברכות לסיום הקורס!../images/Emo9.gif אני גאה ברטיו 1.6 משהו שלי. אני מטפחת אותו לאט לאט.. בהצלחה בטירונות!! בטוחה שתהני!! יואו, יוצא גיוס מאוחר, אה? כבר מרץ. *בורחת* [כן, אני לא עוזרת..] יודעת כבר איפה תשובצי?