../images/Emo32.gif../images/Emo131.gif

כי אין אחד בעמוד הזה>< יש לי כינוי חדש! כי פעם הייתי נעה 124, ונמאס לי>< ועכשיו גם יש לי חתימה מאוד ארוכה.. נראה כבר איך מקצרים אותה (זה הפורום השישי שאני כותבת בו את זה. זה כבר מתחיל לשעמם אותי
)

אפילו לא שמתי לב לכינוי,זיהיתי לפי השלט../images/Emo109.gif

שזאת אתXD ~החלטתי להוסיף חזרזירון להודעות שלי~ אמ...תתחדשי? ציטטת דווקא את השיר הכי עצוב של מיקה
"כדי להישאר בליגה נצטרך לנצח את כל הקבוצות, במיוחד אלה שנשחק נגדם"XDDDDDDDDDDDD וואי,באמת?
את בשש פורומים?

תודהD:../images/Emo131.gif

ואני יודעת שהוא הכי עצוב, אבל הוא גם הכי יפה.. והוא גם השיר הראשון של מיקה שלמדתי בעל פהXD ואני ב-8 פורומים (אבל לא בכולם כתבתי את זה, רק באלה שבאמת מכירים אותי בהם) ו-6 קומונות

וואו../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

זהו.אני מעריקה רשמית לתפוז><בלתי אפשרי הטיפו הזה! איך הופכים את הפורום לעמוד הבית שלי?

miriams4

New member
תצביעו לליבי ../images/Emo80.gif

בגמר, מחר, אנחנו מבקשים ממכם להצביע לזמר, ליבירן. ד"א, אני יודעת שאני לא בפורום, פשוט אין מה לעשות. אין אלבום, אין הופעות, מה יש? כלום. סליחה

אח,קיבינימט><../images/Emo109.gif

פרחהפרחהפרחה>< לא להתייחס,סתם איזה חברה מטומטמת שלי הפכה לפרחה סופית,מסוכנת,ומפגע תברואתי><הייתי חייבת להוציא את זה איפושהו><^&#%^*&%*

A m 0 s

New member
**ואיך מתבטא אצלה החיידק טורף הזה?! ../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

תסמונת סנוביות,טמטומניה,ואי קיו נמוך=P

מהשיחות שלי איתה הסקתי שאוצר המילים שלה לא עובר את מה שהיה לי בגיל שבע-.- ואני אומרת לה משהו ברמה קצת יותר גבוהה מ"מה קורהה,,,,,,,,,כפרעעעעעעעעעעעע???????????",אז היא אומרת לי שאני חנונית שלא יודעת לדברXDתביא לי עכשיו משהו יותר מטומטם מזהXDובגלל זה אף אחד לא אוהב אותי,ובלה,בלה-.-חסמתי אותה=Pאני לא נוהגת לדבר עם אנשים גסי רוח-.- אין לי ממש בעיה להיות חנונית אם חנונית=חכמהXPלמען האמת עשיתי מחקר (תצחק כמה שבא לךXPהיה לי משעמם נוראXP),והגעתי למסקנה שאני 53.5% חנונית.ואני גאה בזה לגמרי=P תסמינים קשים,היא קיבלה><

אני רוצה לפרוק../images/Emo7.gif../images/Emo131.gif

ג'ואי, החתול שלי, מת. היו לי שלושה חתולים- ג'ואי, גורי, ואמא שלהם מילקי והיה לי גם את גורגור, שהוא כלב. ועכשיו רק מילקי נשארה
וזה לא פייר. ג'ואי מת היום. אני לא יודעת מה עם גורי, לא ראיתי אותו כמה חודשים. גורגור מת לפני שלושה חודשים.. אני לא עומדת בזה

לעזאזל!לעזאל!לעזאזל!אתר מופלץ!../images/Emo109.gif

זה הופך לשרשור פריקות
אמרו לנו בפגישת כיתה לחפש את המערכת ליום הראשון באתר בית ספר המופלץ שלהם><וזה האתר הכי דבילי שראיתי בחיים><אין שם כלום><מאיפה אני אמורה להקריץ עכשיו את המערכת הזאת?><

החופש נגמר../images/Emo109.gif

כל כך מתכחשת לארון ספרים המסור שלי
שזה אומר-הלימודים התחילו,כי הוא מתחיל את זה שבוע לפני החופש,ואז הסדר נהרס אחרי חודש...אני שונאת את הארון המסודר הזה!
הידעתם,כבר התחיל להיקרע לי התיק מהכובד של הספרים
ועוד חסרים לי שם שניי ספרים ואטלס
הייתי צכה להמשיך במסורת של המחברות הקטנות ומכוערות של 40 דף...למרות שהספירלה הגדולות והשמנות הרבה יותר יפות,למה קניתי אותן?

למעלה