ממממממ....../images/Emo32.gif שכזה../images/Emo129.gif
ואיי חלמתי על כריס ובנג'י!!!! חלמתי שהם היו פה בבניין שלי, וערב אחד כמה ילדים שלומדים איתי מתמטיקה דיברו אותם ושמעתי מהחלון ואז התפרצתי ודיברתי איתם דרך החלון. שאלתי את כריס למה הוא עוזב והוא אמר שהוא לא ממש יכול לפרט אבל הוא נורא לא רוצה וכם החברה האחרים לא רוצים שהוא ילך, אבל אולי הוא עוד יחזור. אמרתי לו שחבל שהוא הולכת, ואמרתי גם לבנג'י שאני נורא אוהבת אותם וזה. ושימסור ד"ש לג'ואל
יום אחרי זה מודם בבוקר הסתובבתי עם מישו שאין לי מושג מי הוא בשכונה שלי וופתאום ראיתי אותם יוצאים מהבניין, רצתי אחרים מהר והם כבר עלו לטנדר. היו איתם עוד 2 אנשים שאני לא מכירה, כנראה חברים שלהם. תפסתי אותם בדקה ה90 ודיברתי איתם שוב. הוא זכרו אותי מאתמול שדיברתי איתם מהחלון. אמרתי להם שאני מתה עליהם והכל, גם אז אמרתי משו על ג'ואל ולאזוכרת עוד על מה לא יצא לי הרבה לדבר כי נדחף עוד אחד והתחיל לגנוב לי את הדיבור איתם
בכל מקרה בשלב מסויין בשיחה הם ירדו מהטנדר ואז הם ממש היו חייבים לזוז ובדיוק ששאלתי אותם אם הם מתכוונים לבוא להופעות בישראל או קרוב או משו הם רצו אחרי הטנדר שברח להם, ואז התחלתי לשנוא את האיש שגנב לי את הדיבור! ונגמר
ממממ, עוד מישו ניגש מחר לבגרות במדעי המחשב?
ואיי חלמתי על כריס ובנג'י!!!! חלמתי שהם היו פה בבניין שלי, וערב אחד כמה ילדים שלומדים איתי מתמטיקה דיברו אותם ושמעתי מהחלון ואז התפרצתי ודיברתי איתם דרך החלון. שאלתי את כריס למה הוא עוזב והוא אמר שהוא לא ממש יכול לפרט אבל הוא נורא לא רוצה וכם החברה האחרים לא רוצים שהוא ילך, אבל אולי הוא עוד יחזור. אמרתי לו שחבל שהוא הולכת, ואמרתי גם לבנג'י שאני נורא אוהבת אותם וזה. ושימסור ד"ש לג'ואל