Nirvana

• פותח הנושא chti
  • פורסם בתאריך

Nirvana0

New member
למצביעים של לה פן אין מילה 66% לסרקו?!

משתתפת בעצבך
עם זאת, תחי הדמוקרטיה!

chti

New member
עכשיו צריך לחכות לבחירות לפרלמנט עוד חודש

Nirvana0

New member
לא נראה לי שיהיה שינוי

כי אחרי הכל מי שבחר בסרקוזי ירצה שהוא יוכל ליישם את מה שהבטיח, אלא אם כן השמאל יעלה על הברקה גאונית. המהומות ממשיכים לבנתיים וצפויים להתגבר לצערי. כשרואים צעירים צרפתיים שורפים את הדגל הצרפתי, ושומעים חברים שאומרים שאיבדו את המדינה ואת האמון בה, קשה שלא לחשוב על קרע באופק (?) שילך ויחמיר אולי אחרי הבחירות לפרלמנט.

chti

New member
למה פסימיות על הבקר? ../images/Emo3.gif

אם נסתכל על הצד החיובי אז צריך לומר שסגולן רויאל הצליחה בסיבוב השני לגרוף את מספר המצביעים למועמד הסוציאליסטי הגבוה ביותר בהיסטוריה, שזה גם משהו (גם אם לא מספיק). טוב, כן- אם להיות כנה אני לא רואה ממש נצחון באופק, אבל כמו שאמרת לו לא יהיה כל כך קל, מה גם שתודה לרפובליקה (ולא לאל) הצרפתים יודעים טוב מאד שהדמוקרטיה הצרפתית היא דמוקרטיה עד הסוף, הווה אומר אם הוא ינסה להעביר חוק שכולם בצרפת יתנגדו לו, הצרפתים ישתקו את כל המדינה עד שהוא יתקפל. זה תמיד עבד, ואני לא רואה שום סיבה למה זה יפסיק איתו.

Nirvana0

New member
מה דעתך על

זה בתור הורה, אזרח ואדם ? ואני לא פסימית על הבוקר, אני מציאותית
אני לא צופה לשינוי מהותי בהצבעה הבאה, אלא אם כן סרקו יעשה שגיאות איומות ואו כפי שכתבתי למעלה אם השמאל יעלה על רעיון מבריק. הצרפתים אכן למודי שביתות, אבל הפעם נפל דבר. לדעתי, העם הצרפתי נחצה לשניים בתקופה זו, סולידריות "שביתתית" כנראה לא תהיה יותר וכך גם לא שביתות סוחפות - עידן חדש בפתח, אלא אם כן...

chti

New member
מחריד, מזעזע ומחליא

למי שלא הבין- שני ילדים בני 8 ו-11 שנתפסו גונבים מחנות שני טמגוצ'י ושני כדורים עומדים בפני לקיחת דגימאת הדנ"א שלהם, בעקבות חוק שהעביר מיודענו סרקוזי. החוק מותיר לקיחת דוגמאות דנ"א מפושעים או מחשודים במספר עבירות פליליות פשוטות כמו רציניות. הילדים קיבלו 'ביקור ידידותי' ממספר שוטרים שיידעו אותם שהם יילקחו לתחנה, יצולמו, יילקחו טביעות האצבעות שלהם, כמו דוגמאות הדנ"א, ושאחד מהם לא יוכל לעסוק במקצוע בו הוא רוצה לעסוק לכשיהיה גדול... ולגבי השביתות- זה דבר שלעולם לא יעלם מהנוף הצרפתי. מוכן לשים על זה כסף (כי כבר מדברים החדשות על כל מיני איומים לשבות).

Nirvana0

New member
מסכימה

עם הכותרת
אכן עצוב עצוב עצוב מאוד, ככה במחי יד להרוס עתיד של ילדים, שעוד לא טעמו עולם, לאיזה עתיד הפרחים האלה מתעוררים? זה החינוך החדש שמייעד סרקוזי?! לגבי השביתות, מי אמר שהן תיעלמנה מהנוף הצרפתי? בכל זאת קרוב ל 47% הצביעו אחרת. מה שאמרתי שהן לא תיסחפנה את כל האוכלוסיות, כי נפל בכל זאת דבר בבחירות האלו והקרע כבר מורגש בשטח, אפילו הייתי עדה בתור צופה מן הצד לתחילתו. סולידריות יוק/פסה. מי שהצביע סרקוזי לא ייתן יד לשום הפגנה שכנגד ואולי אתבדה, בכל אופן אשמח להתבדות.

TrigATUSA

New member
אז אולי תתרגמו לנו תקציר

כדי שגם אנחנו נזדעזע? אני מבין שלקחו להם טביעות אצבע אבל החלק שנעלם ממני הוא זה שבו יגרם להם נזק לכל החיים? מה הסיפור פה?

למעלה