שימו לב

ה ת כ ל ת

New member
../images/Emo70.gifערב אדום לוהט- מסיבת נשים../images/Emo70.gif

4.12.03, יום חמישי ערב אדום לוהט מועדון התכלת נמל ת"א הישן שתיה ואלכוהול חופשי על המוזיקה: DJ NAOR כניסה: 75 ש"ח לפרטים: 239954-054 203826-054 אבטחה מוגברת במקום

marik

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo124.gif שימו לב ../images/Emo23.gif

ארגון הנוער הגאה חוגג ביום חמישי הקרוב את פתיחת שנת הפעילות החדשה שלו במועדון הקאמל קומדי קלאב (מועדון של סטנד-אפ קומדי). פורום זהות מינית, כידיד של הארגון הנ"ל, קיבל לרשותו מספר כרטיסים מוגבל שאותם מעוניין לחלק לגולשי תפוז. כל המעוניין, מוזמן להיכנס ללינק הבא ולקרוא את כל הפרטים. שעתיים אחרי המופע, תחל מסיבת ענק במועדון התיאטרון עם שירי מיימון בהופעה. (תתכננו לכם את הלו"ז בהתאם
).
הכרטיס הינו חינם!
מיועד לנוער עד גיל 23 (ע"פ דרישות הארגון).

שרימפי

New member
קבוצת הנוער הצפונית החדשה../images/Emo34.gif

לא רחוק מקריית שמונה, מכרמיאל וגם מעפולה...שוכן לו איזור קסום קסום
. פעם היו מספרים שאיזה איש מוזר הלך שם על המים
, ושבקרבת מקום שוכן לו בית גורדון מלא הפוחלצים המזעזעים
. לא רחוק מהכנרת המקום ההוא נמצא
... כן, אותו מקום שהאיש המוזר הלך בו על המים
הוא אותו מקום שמספרים עליו שנפגשת בו השבוע לראשונה קבוצת הנוער החדשה של ארגון הנוער הגאה. לא
לא מדובר על הירדנית, ולא על דגניה. ולא על טבריה. מדובר על מקום כלשהו באיזור
הנ"ל. הקבוצה עצמה היא קבוצה חברתית
לגילאי 16- 21 למרות שמוזמנים גם חברה יותר צעירים מ16. ומה נעשה שם
ובכן...מה שבטוח הוא שאנחנו לא נלך על המים
. לא נפחלץ אף אחד
("בואי גלורי!!!") ולא נקים קיבוץ|חומה ומגדל| חדש. אבל כן נפגש ונדבר ונהנה ונקים את הקבוצה החברתית הצפונית השווה ביותר שיש
רוצים לדעת עוד
פנו לגלי, מדריכת הקבוצה- 057324260 או אליי(אבי) באייסיקיו 160674835 או במייל [email protected]

madjarke

New member
WANTED: חיילים

ובכן, קוראים לי אייל, ואני מגיש את פינת הנוער והחיילים בתוכנית הרדיו גאים באויר. אם את או אתה חייל/ת קצין/ה הומו/לסבית/בי/ טראנס ותרצה לספר את סיפורך האישי על התמודדותך עם הנטייה המינית בתוך החברה הצבאית (גם חוסר התמודדות היא סוג של התמודדות) , יחסו של הצבא סביבך לנטייתך המינית, אם החלטת לספר בצבא. ואם לא איך זה לחיות עם סוד כזה במקום שבו את/ה מבלה את רוב חייך למשך כמה שנים. וכו'... אני אשמח לשמוע את סיפוך וגם להעלות אותו לשידור (בתנאי שיתאים לנושא הפינה). (אפשר גם בשם בדוי) כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לי מייל עם הסיפור, שמך, וכיצד אפשר להגיע אליך ואני אעשה את כל שאר העבודה. תודה מראש אייל. [email protected]

למעלה